• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm .

durumu ve eşinin hislerini senden daha iyi hiç kimse anlayamaz o yüzden iyi düşünmek gerek.....:delphin:

İnsanlar eski sevgilileri ile aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirler, ama yakın muhabetlerin olması doğru değil..

Olayı abarttığınızı düşünüyorum..Tamam o kızın adını ağzına almış olabilir ağzına almış yani, gidip haha hihi muhabbet yapmamış ki, belki de adını anması gereken konuşmalar oldu ne bileyim.

Evde kıyametleri koparacak kdar birşey göremedim, eşin de 5 kere yanına gelmiş özür dilemek için bence uzatma daha fazla..

Eşinin eski sevgililerinden bu kadar rahatsızlık duyuyorsan da bir daha gitme ortak yerlere..Zaten eşinin de bir daha böyle ortamlara katılmak isteyeceğini sanmıyorum..

yerinde olsam bende gerilirim. ama hiçbişey olmamış gibi davran ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin. (nası bağlasam bilemedim o yüzden bu deyimi yazdım yanlış anlama olur mu)

birşey sormak istiyorum size.ben zaten fikir almak için açtım konumu.
sizin başınıza gelmiş olsaydı hiç birşey olmamış gibi mi davranırdınız.
konuyu bile açmazmıydınız eşinize.
çok sinirlendim çünkü eşime.içime atamadım yani

Son düzenleme:
eğer eşiniz konuşmasa kendini çekse daha tepkili olurdu bence konuşması herkese olan tavrı gibidir.siz eşinize güveniyorsanız güvenmeye devam edinki,üsteledikçe problemler çoğalır

İnsanlar eski sevgilileri ile aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirler, ama yakın muhabetlerin olması doğru değil..

Olayı abarttığınızı düşünüyorum..Tamam o kızın adını ağzına almış olabilir ağzına almış yani, gidip haha hihi muhabbet yapmamış ki, belki de adını anması gereken konuşmalar oldu ne bileyim.

Evde kıyametleri koparacak kdar birşey göremedim, eşin de 5 kere yanına gelmiş özür dilemek için bence uzatma daha fazla..

Eşinin eski sevgililerinden bu kadar rahatsızlık duyuyorsan da bir daha gitme ortak yerlere..Zaten eşinin de bir daha böyle ortamlara katılmak isteyeceğini sanmıyorum..

zaten gitmeyi düşünmüyorum.
adını ağzına aldı derken.
konuşmanın başlaması için sesleniyordu. bu saate kadar hiç böyle bir durum yaşanmamıştı

40 yılda bir konusu açıldığında ;o kız için negatif cümleler kuran insanın bu tavrı düşündürdü.
lanetleyerek bahsen insan o gece sanki diğer bayanlardan biriymiş gibi davrandı.hatta konuşmakiçin konu açtı

bu durumda kim olsa kıskanır, mecburen gireceğimiz ortamlar olacaktır. bence eşinize direk olayı değilde: hayatım dışardan yanlış anlaşılır, eskiyi bilen bir arkadaş derki aaa bak ... eski kız arkadaşıyla nasıl ilgileniyor , diyebilirsin yada diyebilirdin. şahsen ben olsam öyle derdim. bence çok fazla abartma ve olayı çevir: ben sana güveniyorum ama elalemin ağzı torba değil, dedikodu yaparlar falan. gibi konuşma yap eşinle..

öyle düşünenler olduğuna eminim.beni sinirlendiren olaylardan biri buydu..
insanlar 1- 2 kere eşimin ve onun ismini aynı cümlede geçirerek espri bile yaptılar
karşılaştığımız nadir zamanlardaki davranış şekli bu değildi.

onunla herkesle konuştuğu gibi konuşup rahat olması bi nevi sıradan oldugunu gösterebilir
eğer gözlerini kaçırs muhabbetlerden kaçınsa afallasa daha şüphe uyandırıcı olmazmıyd birde o bayanın eşi de sizinle berebermiydi ?

onunla herkesle konuştuğu gibi konuşup rahat olması bi nevi sıradan oldugunu gösterebilir
eğer gözlerini kaçırs muhabbetlerden kaçınsa afallasa daha şüphe uyandırıcı olmazmıyd birde o bayanın eşi de sizinle berebermiydi ?

işte demek istediğim bu eskiden beri konuşmayan insandaki değişiklik.
eskiden beri sohbet ediyor olsalar zaten bu durumu garipsemezdim

birşey sormak istiyorum size.ben zaten fikir almak için açtım konumu.
sizin başınıza gelmiş olsaydı hiç birşey olmamış gibi mi davranırdınız.
konuyu bile açmazmıydınız eşinize.
çok sinirlendim çünkü eşime.içime atamadım yani

davranamazdım. diyorum ya gerilmekte haklısınız diye. ama davranmaya çalışmaktan başka yol yok. devamlı bu mevzuyu açarsanız aklına sokmuş olursunuz anlatabiliyorum değil mi?

ahh be purple m
abartmissin bence canim...
ben esinin seni sevdigine inandim anlattiklarindan...
alttan alan bir yapi degil ama 5 kere ozur dilemeye geldi diyorsun...
google dan aratmasina gelince...
inan eski erkek arkadasima karsi hicbir duygum kalmadi,notr um ona karsi ama bir kere ben de aratmistim..
abartma ve rahat ol tatlim.bunlar cok normal seyler...

Bak şimdi canım;

1- Seni çok iyi anladım...

2- Duygularını yaşamışçasına empati kurdum...

3-Verdiğin tepkiyi verdim ( aynen )

Haklısın ama bak ; eski kız arkadaşlar , erkek arkadaşlar zaman zaman hatırlanır , unutulmaz. Her yaşanan gibi... Bizim duygu dünyamıza giren sevgi , öfke , nefret, acı , tatlı her hatıramız gibi bir

yerlerde saklı öylece dururlar. Ama sadece dururlar. Eskidirler çünkü. Şu an ise yepyeni bir hayatımız var, yepyeni bir sevdiğimiz , yepyeni bir yuvamız... ışte GERÇEK bu... Onlar yani

hatıralar, eskide kalanlar ise sadece anı oldu. Şimdi elini tuttuğu sensin , soyadını verdiği, aynı yastığa baş koyduğu...

Emin ol, seni ondan çok sevmeseydi , ondan ayrılmazdı ve onunla değil seninle evlenmezdi...

Orda olanlara gelince; eşin önceden böyle davanmamış, ilk kez olmuş... Ona karşı daha rahat oluşu, adını daha rahat anışı bilinçaltında "onun sıradan birinden farkının olmayışından" yani eşinin bunu

belki sana , belki etrafa , belki ve bence de en çok kendine bunu gösterme isteğinden kaynaklandı...

Sonra o da bu davranışının seni üzdüğünü görünce de 5 defa özür diledi , çünkü senin yanlış anlayacağını düşünemedi öyle davranırken...

Canını sıkma , eşin aslında iyi de yapmış. Bir daha da yapmaz zaten seni üzmemek için.

Şimdi hiçbir şey olmamış gibi davran ve bir daha da oraya gitmeyin...

rahatsız oluyosan bir daha o ortama girmeyin canım eşinin üstünede fazla gitme adamın aklına sen giriyosun bu kadar kolay güvenin sarsılmasın eşine karşı seni sevdiği belli o senin bu bilinçle davran canım fazla uzatma bu konuyu eşinle aranı boş yere açma rahat ol mutluluklar dilerim:asigim::kahve:

bundan önce eşimin googleden bu kıza baktığını görmüştüm işyerine ki bilgisayardan
o zamanda çok sinirlenmiştim.
bunların onda birini ben yapsam nelerle suçlanırım
sanırım olayları birleştirdim

Merhaba , bence çok haksız sayılmazsın .Çünkü eşin niçin bu bayanı googleden araştırıyor ? Davranışları da seni haklı olarak kızdırmış .Normal olan her insan elbette bu duruma sinirlenir .Ama bana kalırsa çok fazla büyütme,yine de tedbiri elden bırakma canım .Bir süre gözlemle bakalım .Eşin daha önce bu bayana niçin çok soğuk davranıyordu .Bu soğukluğun altında başka bir neden olabilir mi ? Seni asla şüphelendirmek canını sıkmak istemiyorum .Ama yine de eski arkadaş olduklarını düşünürsek sadece tedbirli davran diyorum .Çünkü eşini en iyi sen tanırsın , davranışlarındaki farklılığı bizler buradan anlayamayız ama sen çok daha net düşüneblirsin .Sevgiler....

Back