Arkadaşlar bazılarınızla farklı başlıklarda yazışmışızdır. Benimde bedensel şikayetlerim yoğundu. Ortada benim için bir senaryo da yok üstelik korktuğum. Alakasız bir şekilde alakasız zamanlarda oluyor. Başım ellerim uyuşuyor, bayılacak gibi oluyorum, sürekli başım sersem, hep başım ağrırdı. 4 çeşit antidep çeşitli yeşil reçeteli ilaçlar. 1 yıl olacak hiç birisi iyi gelmedi. 30 çeşit ilaç ömür geçer hepsini denesem. Sadece benzo türü ilaçlar iyi geliyordu. Hepsi çeşitli yan etkiler yaptı ve geçmediler.
Şu an bıraktığım için hepsini sorunlar yaşıyorum. Eskisinden kötüyüm. Bekliyorum yoksunluk geçsin diye. Dideral içiyorum çarpıntı olursa, çok acil bişi olursa tranko buskas. Ativan ve rivoclon var ama onlardan arınmaya çalışıyorum zaten. İki ucu boklu değnek bu ilaçların. Şu an kendimi
Düşürmemeye çalışıp hareket halinde olmaya çalışıuorum. Kendimi bırakırsam kötüleşiyor: olanı kabul edip rutin ne yapacaksam onu yapmaya zorluyorum kendimi. Panik kaygı gelirse kalkıp dans edin şark söyleyin saçma gelse de, vagus sinirini harekete geçiriyor çünkü.