• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm yalvarırım yardım edin çok kötüyüm anksiyete öldürüyor beni

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar yaşamayan bilemez dışarıdan bakanlar için çok kolay geliyor bnde iki aydır sabahları yoğun kaygı ve nefes alamam hissiyle uyanıyorum 8 senedir kullandığım ilaç değişti şimdi ilk günüm sabah xanax aldim yarım uyandım fakat içim huzursuz kulaklarımda basınç var midem bulanıyor

İlaç yeni kullanmaya başladım iki ay kadar iyiydim normal insan gibi.Ama geçen kış panik atak ve anksiyete çok yoğun geçti ben de çok ciddi hastalandım okul dönemi.yine öyle mi olacağım diye bu okul dönemi başlayınca yine kötü olmaya başladım Ne yapacağım
Anlamadım 2 ay mı oldu ilaca başlayalı?

Arkadaşlar ilk gun yarım xanax sizde de beynimde sanki basınç var kulaklarım ugulduyor mutsuzum ağlamak geliyor normal mi

Arkadaşlar ilk gun yarım xanax sizde de beynimde sanki basınç var kulaklarım ugulduyor mutsuzum ağlamak geliyor normal mi
İlaç kullanmıyorum ben ama benimde dönem dönem beynimde basınç ve kulaklarımda basınç oluyor sanki beynim havada sallanıyormuş gibi ama işin garip tarafı uyuyup uyanınca geçiyor. Genelde bunu kafama takımca atak gibi geliyor düşünmemeye çalış poşete buz doldurup başına uygula en iyi öyle rahatlıyorum. Yada burnuma tuzlu su çekiyorum oda bi nebze içimi rahatlattığı için başımda rahatlama sağlıyor

İlaç kullanmıyorum ben ama benimde dönem dönem beynimde basınç ve kulaklarımda basınç oluyor sanki beynim havada sallanıyormuş gibi ama işin garip tarafı uyuyup uyanınca geçiyor. Genelde bunu kafama takımca atak gibi geliyor düşünmemeye çalış poşete buz doldurup başına uygula en iyi öyle rahatlıyorum. Yada burnuma tuzlu su çekiyorum oda bi nebze içimi rahatlattığı için başımda rahatlama sağlıyor
Tesekkur ederim.ilacsiz atlatiosunuz ne guzell

Ben de yine atak geçiriyorum, çok korkuyorum ve titriyorum yardım edin bana
Atak geçirdiğinde kendini salma lütfen kalk soğuk suyla elini yüzünü yıka balkona çık derin derin nefes al yoldan geçen arabaları sesli sesli say renklerini söyle. Biliyorsun ki hiç bişey olamayacak sadece atak geçiriyorsun ve buda diğerleri gibi geçecek

Ben de yine atak geçiriyorum, çok korkuyorum ve titriyorum yardım edin bana
Nasıl oldunuz kafanızı başka şeylerle meşgul edin hemen.Yalnız kalmayın o an çok zor biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışın.Odaklanamıyorsanız o an başka şeye yürüyüşe çıkın.

Arkadaşlar bazılarınızla farklı başlıklarda yazışmışızdır. Benimde bedensel şikayetlerim yoğundu. Ortada benim için bir senaryo da yok üstelik korktuğum. Alakasız bir şekilde alakasız zamanlarda oluyor. Başım ellerim uyuşuyor, bayılacak gibi oluyorum, sürekli başım sersem, hep başım ağrırdı. 4 çeşit antidep çeşitli yeşil reçeteli ilaçlar. 1 yıl olacak hiç birisi iyi gelmedi. 30 çeşit ilaç ömür geçer hepsini denesem. Sadece benzo türü ilaçlar iyi geliyordu. Hepsi çeşitli yan etkiler yaptı ve geçmediler.
Şu an bıraktığım için hepsini sorunlar yaşıyorum. Eskisinden kötüyüm. Bekliyorum yoksunluk geçsin diye. Dideral içiyorum çarpıntı olursa, çok acil bişi olursa tranko buskas. Ativan ve rivoclon var ama onlardan arınmaya çalışıyorum zaten. İki ucu boklu değnek bu ilaçların. Şu an kendimi
Düşürmemeye çalışıp hareket halinde olmaya çalışıuorum. Kendimi bırakırsam kötüleşiyor: olanı kabul edip rutin ne yapacaksam onu yapmaya zorluyorum kendimi. Panik kaygı gelirse kalkıp dans edin şark söyleyin saçma gelse de, vagus sinirini harekete geçiriyor çünkü.

Back