• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm yalvarırım yardım edin çok kötüyüm anksiyete öldürüyor beni

Ne yapacağım ben yapamıyorum hiç birşey yiyemiyorum uyuyamıyorum üstelik çocuğum da var ona da yetemiyorum akrabam arkadaşım yok çok çaresizim
Eşiniz yok mu ? Neyi takıyorsunuz bu kadar kafanıza. Derdiniz nedir ?
Anlatın belki burada tanımadığınız kişilere anlatmak sizi biraz olsun sakinleştirir.

Ne yapacağım ben yapamıyorum hiç birşey yiyemiyorum uyuyamıyorum üstelik çocuğum da var ona da yetemiyorum akrabam arkadaşım yok çok çaresizim
Tedavi görmüyor musunuz? Bazen şahsi çaba yetmeyebilir, bir hastalık ve tedavi gerekebilir. Psikiyatra gitmiyor musunuz? İlaç kullanmıyor musunuz?

Eşim var çalışıyor.işe gidince yalnız kalıyorum günlerdir birşey yiyemedim üstelik uyuyamıyorum sabahları irkilerek kalkıyorum.Tek başıma hiç bir sorumluluk üstlenemem.pazartesi okula nasıl götüreceğim çocuğumu.Çok korkuyorum yol uzun midem kötü bulanıyor yolda kusarsam bu halsizlikle bayılırsam

İlaç yeni kullanmaya başladım iki ay kadar iyiydim normal insan gibi.Ama geçen kış panik atak ve anksiyete çok yoğun geçti ben de çok ciddi hastalandım okul dönemi.yine öyle mi olacağım diye bu okul dönemi başlayınca yine kötü olmaya başladım Ne yapacağım

Eger ilac kullaniyorsaniz,Anlasilan o ki kullandiginiz ilaclar yeterli gelmiyor. Psikiyatri doktorunuzla tekrar gorusun. Ve silkelenin. Eger ciddi bi sorununuz kaybiniz yoksa cocugunuz var esiniz var seze ihtiyaci olan insanlar var. silkelenin. Ayaga kalkin.

Kullandığım ilaç hemen etki etmez dedi alalı dört gün oldu.O kadar zor ki ayakta durmak çabalıyorum ama atamıyorum üstünden

Maddi durumum yok özele gidemiyorum en son kışın gittim terapi Alman gerekiyor dedi ama çok pahalıydı.devlet hastaneleri bakmadan yüzüne ilaç yazıp gönderiyor.tek istediğim burdan yazma nedenim bunu atlatabiliyor muyuz geçecek mi bunları duymak.

Maddi durumum yok özele gidemiyorum en son kışın gittim terapi Alman gerekiyor dedi ama çok pahalıydı.devlet hastaneleri bakmadan yüzüne ilaç yazıp gönderiyor.tek istediğim burdan yazma nedenim bunu atlatabiliyor muyuz geçecek mi bunları duymak.
Psikolog özlem Tokgöz özsoylar YouTube kanalını takip edin anksiyete ve panik atak için çok güzel videoları var. Terapiye gidemeyenler için büyük bir nimet. Mutlaka izleyin

Merhaba. Ben geçen sene korona olmuştum ve çok şiddetli bi panik atak dönemine girmiştim. Psikiyatriye gittim zaten daha öncedende farklı sebeplerle antidepresan kullanmıştım. Yine başlattı 20 güne ilaç anca fayda ediyor. Ben sürekli titreme krizleri falan yaşıyodum sürekli acilr gidiyodum ben ölüyorum diye. Ve geçti. Gerçekten düzelmiştim. Şu an yine yakaladı beni bu hastalık beni ama ben bi travma yaşadım. Şimdi yine iyileşmeye çalışıyorum. Biliyorum hayatını mahvediyo. Ben 1.5 aydır ölü gibiyim. Günde 75 kere kriz atlatıyorum hastayım ölüyorum diye. Ama geçicek buna emin olabilirsin. Konuşmak istersende özelden yazabilirsin

Hangi hastaneye gidiyorsunuz? İstanbul'da yasıyorsanız Bakırköy ya da Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gitmenizi öneririm. Durumunuza göre hastanenin içinde bulunan psikoterapi merkezine yönlendirebiliyorlar. Erenköy'e yakınsanız doktor önerisinde de bulunabilirim. İlaca yeni başlamışsınız, alışınca çok daha iyi hissedeceksiniz.

Merhaba. Ben geçen sene korona olmuştum ve çok şiddetli bi panik atak dönemine girmiştim. Psikiyatriye gittim zaten daha öncedende farklı sebeplerle antidepresan kullanmıştım. Yine başlattı 20 güne ilaç anca fayda ediyor. Ben sürekli titreme krizleri falan yaşıyodum sürekli acilr gidiyodum ben ölüyorum diye. Ve geçti. Gerçekten düzelmiştim. Şu an yine yakaladı beni bu hastalık beni ama ben bi travma yaşadım. Şimdi yine iyileşmeye çalışıyorum. Biliyorum hayatını mahvediyo. Ben 1.5 aydır ölü gibiyim. Günde 75 kere kriz atlatıyorum hastayım ölüyorum diye. Ama geçicek buna emin olabilirsin. Konuşmak istersende özelden yazabilirsin
Geçmiş olsun bende sizin gibiyim bir kaç aydır önceden bir haftaya toparlardim simdi yapamıyorum üstüme yapisti resmen bu hastalikk

Neden böyle oluyor ya niye normal bir şekilde uyanmıyorum niye hep korkuyorum bu içimde ki korkuyu nasıl atacağım boğuluyorum resmen kalp atışlarım zaten benden bağımsız şekilde hızlanmış tepki gösteriyor sanki kalmaya çalışsamda çok zor.bu nasıl bir his sürekli tehdit altında gibi çok korkuyorum böyle hayat mı olur.yataktan çıkmak dahi istemiyorum küçük bir çocuk gibi annemi istiyorum yanımda olsun.hem çok yalnızım kimseye bunları anlatamıyorum sizlerden başka anlayan yok.sizde anksiyete yaşarken sorumluslarınızı yapabiliyor musunuz.evi pislik götürüyor ama yapamıyorum birde bunların ağırlığı altında eziliyorum yemek yapmak hepsi işkence geliyor yataktan çıkmak istemiyorum canım çok yanıyor normal olmak istiyorum

Öncelikle geçmiş olsun.Anksiyete için şunu diyebilirim.Yalnızlıktan beslenir.Lütfen sosyalleşin,park da olsa komşu da olsa kim olursa olsun insanlarla diyaloğa girin.Kendinizi ne kadar dinlerseniz bu rahatsızlık o kadar sizde etkisini gösterir.Kafeinden mümkün mertebe kaçının ,mümkün olduğunca hareket halinde olun.

Zorlada olsa kalkıp temizlik yaptım şimdi yeni oturdum dinlenmeye daha iyi hissettim kendimi susturdum işle meşgul olup.ama sabah uykudan kalkınca kötü oluyorum yeni günün kaygısı ile gün içinde daha iyi oluyorum

Neden böyle oluyor ya niye normal bir şekilde uyanmıyorum niye hep korkuyorum bu içimde ki korkuyu nasıl atacağım boğuluyorum resmen kalp atışlarım zaten benden bağımsız şekilde hızlanmış tepki gösteriyor sanki kalmaya çalışsamda çok zor.bu nasıl bir his sürekli tehdit altında gibi çok korkuyorum böyle hayat mı olur.yataktan çıkmak dahi istemiyorum küçük bir çocuk gibi annemi istiyorum yanımda olsun.hem çok yalnızım kimseye bunları anlatamıyorum sizlerden başka anlayan yok.sizde anksiyete yaşarken sorumluslarınızı yapabiliyor musunuz.evi pislik götürüyor ama yapamıyorum birde bunların ağırlığı altında eziliyorum yemek yapmak hepsi işkence geliyor yataktan çıkmak istemiyorum canım çok yanıyor normal olmak istiyorum
İnan aynı durumdayım. Sadece tuvalete kalkıyorum. Baş ucu çekmeceme bisküvi koyuyorum bayılmamak için arada ondan yiyorum yattığım yerde. Eskiden panik atak olunca evde duramazdım dışarı atardım kendimi. Şimdi yataktan çıkmıyorum Allah yardım etsin hepimize

İnan aynı durumdayım. Sadece tuvalete kalkıyorum. Baş ucu çekmeceme bisküvi koyuyorum bayılmamak için arada ondan yiyorum yattığım yerde. Eskiden panik atak olunca evde duramazdım dışarı atardım kendimi. Şimdi yataktan çıkmıyorum Allah yardım etsin hepimize
Neden şimdi evden çıkamıyorsunuz aslında çıkmak daha iyi gelecek zorlada olsa buna mecburuz iyi olmak kendi elimizde bende sabahları kötü oluyorum sanki farklı bir ben varmış gibi yatağa bağlı olmak en kötüsü bugün onu anladım lütfen sizde zorlayın bu durumun değişmesi için buna mecburuz yattığımız yerden hiçbirşey değişmiyor.Siz ilaç kullanıyordunuz hiç etki göstermedi mi

Back