- 29 Nisan 2024
- 550
- 1.115
- 28
- Konu Sahibi mutsuzbirsalak
-
Yürüyüş yapın, düzenli ama. Yürüyüş en iyi terapi yöntemlerinden biri, bana doktorum önermişti. Youtube dan uzman videoları izleyebilirsiniz. Kütüphanelerde kitap bedava, gidin tek başınıza kitap okuyun. Basit gibi geliyor bunlar ama emin olun iyi geliyor. Ancak iyileşmek isterseniz iyileşirsiniz. Önce kendinize saygınız olsun, başkalarını ciddiye almayın. O ne der bu ne deri geçin. Elin olun, çevreme bakıyorum, herkesin hayatı dışarıdan güllük gülistanlık ama o evlerin içinde ne huzursuzluklar mutsuzluklar var, öğrendikçe şaşırıyorum ve kendi sorunlarıma şükrediyorum bazen...Keske cikmak oyle kolay olsa yapamiyirum terapi almam da mumkun degil şimdi ozele param yok devlete gittim iyi gelnedi midem de kötü ilac fena yapıyor cikis yolu yok
Önceden ben mutsuzdum yine ams bu kadar degil bu hale bir günde gelinmiuor zor şeyler yasadim burda anlatılarım kısa bor ozet derinde be yasadigimj bi ben bi Allah bilirYürüyüş yapın, düzenli ama. Yürüyüş en iyi terapi yöntemlerinden biri, bana doktorum önermişti. Youtube dan uzman videoları izleyebilirsiniz. Kütüphanelerde kitap bedava, gidin tek başınıza kitap okuyun. Basit gibi geliyor bunlar ama emin olun iyi geliyor. Ancak iyileşmek isterseniz iyileşirsiniz. Önce kendinize saygınız olsun, başkalarını ciddiye almayın. O ne der bu ne deri geçin. Elin olun, çevreme bakıyorum, herkesin hayatı dışarıdan güllük gülistanlık ama o evlerin içinde ne huzursuzluklar mutsuzluklar var, öğrendikçe şaşırıyorum ve kendi sorunlarıma şükrediyorum bazen...
Benim içinde bulundugum durumda olsydiniz ben size böyle davranmazdim biraz empati kursaniz kesk
Anlatursaniz bilirim ayrica genc olunca karamsarlik olmuyor mu yaşla ne ilgisi var ben içimde zor seyler yaşıyorum karamsarligim bundan yani durup dururkem olmiyor karamsarlik ben de istemesdim boyle olmayi yaşıtların ginj gezmek dolasmak kemdine bakmak istedim ama psikoljim buna musaade etmedi tam hersey iyi olacak derkenbiraz iyi olmisken yaptigim hata yuzunden en dibe çöktüm kizginim kendime hemde cok kendimi affetmem imkansız artik boyke nasıl devam edecegim hoc bilmiyorim yapmak istedigim Hiçbir şeyi yapamadim bugune kadar bundan sonra da hiçbişey yapacak gücüm yok gelecek artik umrumda degil gelecek hep kötü geleck biliyirum ama hak ettum ben bunlari belami buldumSiz de benim olduğum durumu bilmiyorsunuz.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum her koşulda pes etmiyorum
Sağlığım el verdikçede etmeyeceğim
Genç olup bu kadar karamsarlık yakışmıyor size
Ayrica siz kac yasjndasiniz sormamda sıkıntı yoksa??Siz de benim olduğum durumu bilmiyorsunuz.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum her koşulda pes etmiyorum
Sağlığım el verdikçede etmeyeceğim
Genç olup bu kadar karamsarlık yakışmıyor size
Ayrica siz kac yasjndasiniz sormamda sıkıntı yoksa??
O zamanlar da suratın düşükmüş çünkü karamsarsın içim bayıldı okuyamıyorum yazdıklarını. Hayatın bundan daha iyi olsa resim öğretmeni ressam da olsan mutsuz olacaktın çünkü için mutsuz. Destek al. Korkunç yazdıkların.Şimdi geçmişe bakıyorum mutsuz olduğum zamanlarda bile bugüne göre mutluymusum fatkinda degilmisim o zamanlar gep suratim düşüktü oysa simdi daha kötüyüm kötünün ne oldugunu dibine kadar gordum gece gündüz aglasam boşuna icim rahatlamaz bir tane yanlis karar beni mahvetti yok olmak istiyorum
Hayir bana gore resim öğretmeni olsaydim dünyanın en mutly insani olacaktkm ama zamaninda adim atmadim sonradan tuttrdum olacam diye hem gec oldu hem guc şimdi olsam artkk bi anlami yok sizn caninizu sıktıysam ozur dilerimO zamanlar da suratın düşükmüş çünkü karamsarsın içim bayıldı okuyamıyorum yazdıklarını. Hayatın bundan daha iyi olsa resim öğretmeni ressam da olsan mutsuz olacaktın çünkü için mutsuz. Destek al. Korkunç yazdıkların.
Evet demedim çünkü denedjm elimden gelen de bu siz bilirsiniz vaktijizi aldim kusira bakmauin tekrarSen kendi kendinin kuyusunu kazıyorsun.
İçim şişti yeminle
Sen kendini sevmiyorsun , kendine saygı duymuyorsunki
Kim sana saygı duysun , seni sevsin.
Her söylenene bir kulp buluyorsun.
Ya ne hata yapabilirsin , ne yaptın ?
Ay daha yazmıyacağım size
Bu kadar yazılan şeye bi aaa tamam deniyeceğim bile demedin.
Sağlıkla kalın
Ben anlattim hatami siz anlamissiniz belli ki sorun degil bi umut anlayan olur diye buraya yazmistim kusira bakmauin rahatsiz ettim hepinizi ozur dilerim ....Bir sürü yorum yazdınız. Okuyorum ama bu geri dönülmez hatanın ne olduğunu anlayamadım. Nedir bu hatanız? Ağır olan bedeli ne?
Lütfen bir uzman yardımı alın. Acil yardıma ihtiyacınız var gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?