• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm kızlar :(

2z mesaj.............................................

Son düzenleme:
3z mesaj.............................................

Son düzenleme:
eşinizde çok iyi yapmış ama yani zor bu devirde bu kadar arkanda duran erkek özlellikle aileye karşı.

eltın manyamıs galıba karılaturde bır ınek var baska bır ınek sagıyo,kapıdan baska ınek gırıyo onada esının adını vermıs,esın sana o adamın ellerının ne ısı var senın memelerınde dıye kızıyor:53:senın esını aldattıgını mı ıma edıyor:44:ne gereksız ınsanlar var ya:41:sızın gorecegınızı dusunememısmı ne cesaret ısım verebılıyor:47:sız kıamakta cok haklısınız
bıde utanmadan kapıdan cıkarken sıze laf saymıslar,o eltı ozur dılememıs o ortamdan ayrılmak ıstemenız cok normal,eltınız gıbı pıskın olmanızı ıstemısler bıde kayınvalıdeler sıze kızmıslar:47::47:sızın sayenızde tanısmıs nısanlısıyla sımdı su yaptıklarına bak namkorlugun boylesıde tiksindırıcı:19:

kusura bakma ama annem gelecek evımı temızlıcek yemek yapacak ben kayınvalidemlere gidicem hayatta yapmam kımse kusura bakmasın. onları da bosver hamıle platesi yap rahatla. çocuğunu ve eşini düşn bu arada kocan neden kaçar gb pıtır pıtır ındi merdivenleri bnce eşin hatalı sanki sen demişsin de gaz vermişssinde kaçıyor gb olmuş elınden tutup inebilirdi kaçtığınız anlaşılmış ve maalesef yine onlar üste çıkmış herşeyi apaçık konuşmak en mantıklısı eğer seni üzüyorlarsa da bence bu halinle çok muhatap olma ayrıca zamanı gelir diğer geline de yaparlar aynısını.gün gelir devran döner.

İlk olarak empati yaptım. Ben olsam bir kere annemin gitmesine izin vermeazen mantıklzdim. Tamam hadi gitti. Eşimin öyle kız gibi onları görüp kaçmasına sinirlenirdim ama bnede onun yaptığını yapmazdım tamm aranızın bozuk olduğu sinir bozucu insanlar var ama zaten o onların ayıbı. Kayın pederinlede aran iyiymiş yemeğe gelmiş size iftara. yanı demem o ki ben olsam ordan kaçmazdım. Ama tabı hamilelik flan insan bazen mantıklı düşünemiyor :/

Back