• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm kızlar :(

Konuşmadıgınızı biliyorlar belki barışırsınız diye bir araya getirmişlerdir.

Ama önce sizlere söylemeleri gerekirdi.
Malum durumla karşılaşmamaları için.

Diğerleri söylemiyor ama en azından kayınbiraderiniz,
abisine durumu söyleyebilirdi, böyle bir şey de yaşanmamış olurdu...

Yalnız aynı binada oturuyorsunuz,
kayınbiraderiniz evlenince o da aynı binada mı yaşayacak?

kaynımın da haberi yoktu durumdan.Karşılıklı binalarda oturuyoruz.kaynım evlenince muhtemelen biz burdan çıkmış olucaz,ama o kız gelip kayınvalidemle karşılıklı oturmaz.Satmak isterler,kayınvalidem de sattırmaz!

eltin ruh hastası mı,niye facede senin adının geçtiği hayvanlı bir şey paylaşıyor?! ve k.validenlerde bunu bile bile hiçbir şey yapmıyorlar öyle mi? sormadılar mı "kızım sen deli misin,eltinden ne istedin ayıp değil mi" falan diye..ben olsam asla o kadın benden özür dilemedikçe onunla bir araya gelmem..tamam k.valide ya da görümceyi çekiyor herkes eşinin ailesi diye ama elti kim Allah aşkına! 2 eltisiyle de çok iyi geçinen biri olmama rağmen bu konuda çok sinirlendim ben.tavrınızda haklısınız bence..barıştırma işlemi böyle olmaz.büyükler araya girer,sakinleşmeleri sağlanır..ya da elti hatasını anladıysa siz giderken "abi durun,özür dilemek istiyorum" falan der değil mi?

Son düzenleme:
eltin ruh hastası mı,niye facede senin adının geçtiği hayvanlı bir şey paylaşıyor?! ve k.validenlerde bunu bile bile hiçbir şey yapmıyorlar öyle mi? sormadılar mı "kızım sen deli misin,eltinden ne istedin ayıp değil mi" falan diye..ben olsam asla o kadın benden özür dilemedikçe onunla bir araya gelmem..tamam k.valide ya da görümceyi çekiyor herkes eşinin ailesi diye ama elti kim Allah aşkına! 2 eltisiyle de çok iyi geçinen biri olmama rağmen bu konuda çok sinirlendim ben.tavrınızda haklısınız bence..barıştırma işlemi böyle olmaz.büyükler araya girer,sakinleşmeleri sağlanır..ya da elti hatasını anladıysa siz giderken "abi durun,özür dilemek istiyorum" falan der değil mi?[/QUOTE

ona deliriyorum bende işte,bu kadarmı değersiziz.Bu kadar mı nefret ediyolar bizden anlamıyorum.
Birde biz suçlu oluyoruz kalkıp geldiğimiz için.Eşim de sürekli aynı şeyi söylüyo,özür diliycek hem senden hem benden yoksa ne düğünlerine,ne nişanlarına giderim diyo.
hanım ağa gibi oturmuş bide ben 4 yıllık geliniyim o evin el üstünde tutulan o.
gerçi görümcemlerle kapasiteleri aynı birbirlerinin arkasından konuşup yüzlerine gülen tipler.
Büyük görümcem oğluma çıtçıtlı badi almış ben banyodayken geldi gizli gizli veriyo.Hediyesini bile onun yanında veremiyo düşün.Buz gibi bir teşekkür ettim.
çöpe atmayı düşünüyorum.Gördükçe sinirleniyorum.

Vallahi çok yüz göz olmuşsunuz ki daha eltinizle kayınbiraderiniz evlenmemiş bile.

Ne yani görümcelerin ondan korkuyor mu?
Abartma istersen.

Daha önce çok samimi arkadaşmışsınız.

Sonradan aranız neden bozuldu?
Sadece face yüzünden mi?

hayır bu aileyi tanımıyodu.Benim sayemde aileyle yakınlık kurdu.Çok iyiydik,6-7 aylık arkadaşlıktan sonra bir gün geldi ben hamileyim dedi kaynımdanmış.
400 lr ihtiyacı varmış kürtaj için.
xx (kaynım) 400 lr bulamıyomu dedim.Bulamadı dedi.Ben de eşime söyledim.
Eşim de süphelendi kardeşim benden başka bir sebep adı altında isterdi dedi.Ki 400 lr heryerden bulunabilir.
Ama aptal ben,kıza inandım.Hamilelik raporunu gösterdi çünkü 2 aylık gözüküyodu bebek.
Eşimi ikna ettim 400 aldım ondan ve kıza verdim.Kürtaj oldu.3-4 gün sonra paramızı geri verdi.Bu olay eşimle benim aramda kaldı ama kız eşimin bildiğini bilmiyor.
Bu karikatür olayında eşim sinirden delirmiş ve bunu da kayınvalideme söylemiş.Artık kayınvalidem de biliyor yani .
kürgtaj parasıo ararken serranur en yakın arkadaşıydı ama diye kaçırmış ağzından.

konuyla ilgisi yok ama meşhur Sedef elti geldi aklıma..o da böyle bütün aileyi egemenlği altına almıştı :) var demek ki böyleleri...

konuyla ilgisi yok ama meşhur Sedef elti geldi aklıma..o da böyle bütün aileyi egemenlği altına almıştı :) var demek ki böyleleri...[/QUOTE

:) yok bu okadar değil.zaten bu aile de öyle birilerinin egemenliği altına girecek bir aile değil.

ayrıca, ben de amanede kadar olmadım daha ;)

Daha önce çok samimi arkadaşmışsınız.

Sonradan aranız neden bozuldu?
Sadece face yüzünden mi?

asıl sorunuza cevap vermemişim :)
aramız yavaş yavaş bozuldu,yani bu görümcemlerin arkasından konuşup konuşup yüzlerine yalakalık yapmaya çalışıyodu.
rahatsız oldum. kalabalık bir aile her ortamda garip bir çekişme halindeydi benimle.hissediyodum ama takmıyodum.
yavaş yavaş çektim kendimi. zaten onun da benimle işi bitmişti sayemde herkesle yakınlık kurmuştu.
zamanla görümcelerimle bensiz planlar yapılmaya başlandı.sonra gelip yanımda anlatıyolardı falan.
sonunda ben tamamen uzaklaşıp hiç görüşmemeye başladım.face de 2-3 gönderme yaptı sonunda da o karikatürü paylaşınca ipler koptu.

Ahhh ahhh bizde bi laf vardir yaglanip...... yinede yaranamazsin diye seninkide o hesap olmus ne yaparsan yap o kiz gelin geldiginde hep el ustunde olcak hatta hep laf edecek saygisiz davranacak ama yinede o yaranacak takmaaaaa bosver :)))

tecrubeyle sabittir bu yazdiklarim :)))

nasıl bir paylaşım ? ve neden böyle bi şey paylaşıyor alıp veremediği ne bunları da açıklarsanız :)

nasıl bir paylaşım ? ve neden böyle bi şey paylaşıyor alıp veremediği ne bunları da açıklarsanız :)

canım karikatürde 2 inek var.bir de adam.adam bir ineği sağıyor,o sağılan ineğin adı benim adım.

kapıdan başka bir inek giriyor. o da kocam oluyor.serranur ne işi var o adamın ellerinin senin memelerinde diyor.

facebook da bunu paylaşıyor,akrabalarımız da ekli herkes bunu görüyor haliyle.Eşim de deliriyor.

aramızda bir tartışma yoktu sadece soğukluk vardı görüşmüyorduk.

Ahhh ahhh bizde bi laf vardir yaglanip...... yinede yaranamazsin diye seninkide o hesap olmus ne yaparsan yap o kiz gelin geldiginde hep el ustunde olcak hatta hep laf edecek saygisiz davranacak ama yinede o yaranacak takmaaaaa bosver :)))

tecrubeyle sabittir bu yazdiklarim :)))

ben nişanlıyken eşimin abisinin eşi için dünyanın lafını söylediler bana görümcelerim beni kıza düşman ettiler,seni kıskayo,bizle anlaşamıyo.

kız bunlarla görüşmüyodu,kayınvalidemlerle de 40 yılda bir nitekim büyük kaynım kızı aldattı ve boşandılar.

yani şimdi aynısını bana yapıyolar umarım bizim sonumuzda öylee olmaz.

hayır bu aileyi tanımıyodu.Benim sayemde aileyle yakınlık kurdu.Çok iyiydik,6-7 aylık arkadaşlıktan sonra bir gün geldi ben hamileyim dedi kaynımdanmış.
400 lr ihtiyacı varmış kürtaj için.
xx (kaynım) 400 lr bulamıyomu dedim.Bulamadı dedi.Ben de eşime söyledim.
Eşim de süphelendi kardeşim benden başka bir sebep adı altında isterdi dedi.Ki 400 lr heryerden bulunabilir.
Ama aptal ben,kıza inandım.Hamilelik raporunu gösterdi çünkü 2 aylık gözüküyodu bebek.
Eşimi ikna ettim 400 aldım ondan ve kıza verdim.Kürtaj oldu.3-4 gün sonra paramızı geri verdi.Bu olay eşimle benim aramda kaldı ama kız eşimin bildiğini bilmiyor.
Bu karikatür olayında eşim sinirden delirmiş ve bunu da kayınvalideme söylemiş.Artık kayınvalidem de biliyor yani .
kürgtaj parasıo ararken serranur en yakın arkadaşıydı ama diye kaçırmış ağzından.

Kayınbiraderinizle eltinizi siz mi tanıştırdınız ?

Boşver arkadaşım, anlattıklarına göre kız dereyi geçene kadar a..ya dayı demiş.

Görüşmessin olur biter...

Son düzenleme:
bu nasıl bir terbiyesizliktir ya gerçekten öyle kadınlar var ki artık onlara hiç bişey denmiyor. ya ben olsam duramam her halde topluluk içinde onu rezil ederdim herhalde ama sen iyi dayanıyosun abla ya. Hiç girme bile aynı ortama ama kesinlikle bütün aile için herkesn gözü önünde özür dilemeli.. o kalkan totosu inmeli.

canım karikatürde 2 inek var.bir de adam.adam bir ineği sağıyor,o sağılan ineğin adı benim adım.

kapıdan başka bir inek giriyor. o da kocam oluyor.serranur ne işi var o adamın ellerinin senin memelerinde diyor.

facebook da bunu paylaşıyor,akrabalarımız da ekli herkes bunu görüyor haliyle.Eşim de deliriyor.

aramızda bir tartışma yoktu sadece soğukluk vardı görüşmüyorduk.

işte biz senin bu eltigillerden olanlara hazımsız ve edepsiz diyoruz! yalnız sabrına hayran kaldım,ben olsam ne yapardım bilemiyorum..ama sakin olmayacağım kesin

Görümcen kaynanan eltin hepsi aynı fabrikanın hatalı seri üretimi gibiler..

Ne kadar uzak durursan o kadar rahat edersin..

Eşin aslında çekip gitmekle çooooook iyi yapmış..
Düğünleri konusunda da iyi düşünmüş..

İNŞALLAH ayrılan eltine yaptıklarını sana yapamazlar..
Tam cadı bunlar, herşey beklenir
çok dikkat et bence !!!!

sizin açıklamanızı gerektiren bir durum yok..eşiniz gerekli tepkileri,gerekli konuşmaları yapıyormuş..eşiniz gidelim derse gidersiniz,gitmeyelim derse gitmezsiniz.içiniz ferah olsun sizi destekleyen,seven,herkese karşı koryan eşiniz var o yüzden bu konuda topu tamamen eşinize atın..

Back