eltin ruh hastası mı,niye facede senin adının geçtiği hayvanlı bir şey paylaşıyor?! ve k.validenlerde bunu bile bile hiçbir şey yapmıyorlar öyle mi? sormadılar mı "kızım sen deli misin,eltinden ne istedin ayıp değil mi" falan diye..ben olsam asla o kadın benden özür dilemedikçe onunla bir araya gelmem..tamam k.valide ya da görümceyi çekiyor herkes eşinin ailesi diye ama elti kim Allah aşkına! 2 eltisiyle de çok iyi geçinen biri olmama rağmen bu konuda çok sinirlendim ben.tavrınızda haklısınız bence..barıştırma işlemi böyle olmaz.büyükler araya girer,sakinleşmeleri sağlanır..ya da elti hatasını anladıysa siz giderken "abi durun,özür dilemek istiyorum" falan der değil mi?[/QUOTE
ona deliriyorum bende işte,bu kadarmı değersiziz.Bu kadar mı nefret ediyolar bizden anlamıyorum.
Birde biz suçlu oluyoruz kalkıp geldiğimiz için.Eşim de sürekli aynı şeyi söylüyo,özür diliycek hem senden hem benden yoksa ne düğünlerine,ne nişanlarına giderim diyo.
hanım ağa gibi oturmuş bide ben 4 yıllık geliniyim o evin el üstünde tutulan o.
gerçi görümcemlerle kapasiteleri aynı birbirlerinin arkasından konuşup yüzlerine gülen tipler.
Büyük görümcem oğluma çıtçıtlı badi almış ben banyodayken geldi gizli gizli veriyo.Hediyesini bile onun yanında veremiyo düşün.Buz gibi bir teşekkür ettim.
çöpe atmayı düşünüyorum.Gördükçe sinirleniyorum.