Kızlar daha öncede başlık açmıştık evlilik arefesindeyim her şeyi nerdeyse gorev yaptigim yerde oldukları için nisanlimin ailesiyle gittik koltuk bakmaya ,halı bakmaya vs .ama benim istediğimi önemsediler ama artık çok bunaldim gelinlik provasina gelinlik gormeye gelecekler ben de nisanlima dugunde gorürler dedim umursamadi ikna oldu biraz ama gelinlikle biraz yuruyus vs yapmak istiyorum yaninda birilerinin olması sıkıyor. En son evimizi felan tuttuk ayarladık temizlettik koltukların tozu vs var ve dolapların tozu .Ben de ilçeye 1 saat gidiş 1 saat geliş yaparak gorev yapıyorum.gunde 2 saat yolculuk ve iş yorgunluğu Yorgun oluyorum yarın gelinlik provası içinde nisanlimin olduğu ilcey gelinlik gitcem yani baya yoruluyorumm ev temizlyecekmişiz ben de bel fitigi var cumartesi de memleketime gitcem salı nikah var .ama ben yani çok yorgun olacam nişanlım anlamiyor .Ailemde gelsn temizliğe diyor onlar yapar sen kendi evinde dinlenirsin diyor ben de onu yapamam onlar buraya kadar gelmiş ben de kötü hissederim .ailenden farklı yapalım bireysel yapalım diyorum ailem seni sıkıyor mu diyor çok bunaldim ben mi büyütüyorum