Çok kötüyüm kızlar ben mi abartıyorum

Hiç haber vermeden gidin bir kadın bulup evi temizletin, çok değilmiş zaten. Nişanlınıza tatlı tatlı, denk geldi temizlettim, hem ben yorgundum, hem de sizinkileri yormadık deyin. Kabullenirse ne ala, kabullenmezse çirkefe bağlar ya da küser. Bu da evliliğinizin nasıl geçeceği hakkında size fikir vermiş olur.

Habersiz yapamam diyorsanız da geçmiş ola, nur topu gibi, bu kadar küçük konuda bile sizin kararlarınıza saygısı olmayan ve aynı zamanda da kendi kararlarını dayatmaya çalışan bir eş adayınız var artık.

Yoo haklısın. Cumbur cemaat herşeyi yapıyorlar. 8 yıl önce evlendim herşeyimi bakmaya tek eşimle gittim çünkü biz öyle uygun gördük iki sene öncede erkek kardeşim evlendi onlarda herşeyi tek başına baktı falan . Nisanlindada sorun var bence

Bende bundan çok korkuyorum bel fıtığı var diyorum yani yarın ben 4 saat toplam yolculuk edecem üstüne temizlik
Sizi dusünmuyor olması onemsemedigini gosteroyor. Ailesini sizden cok onemseyip sizi kirıyor es adayi icin bu cok uzüch. Şimdi boyleyse evlenince de boyle olur. Garip cidden gelinlik mevzuunda rahat edemem demissiniz size uymali. Gelinligi secin mesela netlessin sonrakinprovaya gelsinler cok isterlerse . Gerci calisan akli basinda insansinız halı ve mobilya secmeye ailesinin gelmesi cok saçma. Nisanliniz gelecek o gelemezse sizin istediginiz bir yakininız g3lecek.narkadas vs. olabilir. Tek de olabilir. Siz kosturuyorsunuz nisanlinizın tek derdi ailesinin gelmesi mevzuumu. Ailem sıkıyor mu ne yaa nisanlinız sizin anne babanizla halı perde alsın damatlik baksın o zaman. Kendisi 10 dk dayanamaz ama sizden beklentisine bakın

İkna olmuyor bir türlü canım sıkılıyor buna tamam eşyaların parasını ailesi verdi gelip gördüler ama bunaldim cidden

Nolur biraz akışına bırakın hayatı ya zaten olacak bir şekilde oluyor zaten yeni evin eşyanın ne kadar pisliği olabilir ki bir temizlik görevlisi bakabilirsiniz

Ev temizliği için parayla birisini ayarlayın. Fazla içli dışlısınız ailesiyle, ne işleri var gelinlik provasında. Tuvalete de beraber gideceksiniz yakında. Ailem seni sıkıyor mu deyince evet diyeceksin, ördek ailesi mi bunlar

Ay adam ne yapmış hemen iyi düşünün diyorsunuz anlamıyorum ki? Düğünden sonra bu kalabalıkları azalır
Adam ota çöpe hemen sen benim ailemden sıkıldın mı ya getiriyor, kafası başbaşa kalmayı gelinlik provasında bile basmıyor. Düğünden sonra sihirli değnek mi değecek? Adamın ailesi burunlarından düşmeyecek

Annem yaşlı ve hasta malesef Kardeşim de doğuda görev yapıyor gelemedi kimse o yüzden
Siz bir ailesinin.Ailesi gelip yardım etmek istiyorsa buyursun gelsin illa kendim kendim diyorsunuz.
Yardım teklif etmeseler vayyy efendim kimsem yok,yardım edelim diyene istemiyorum inan bana böyle herşeyi kendim yapıcam derseniz çok yorulursunuz

Of valla nişanlıniz ve ailesi beni bile sıktı burada. gelinliği görmeye ne alaka geliyorlar?
Koltukları istediğiniz gibi almadiniz mi?
Ayrica ailesi temizlerken siz oturmayacaginiza gore evet haklısınız.

Normal tavırları nasıl eş adayının?
Düğün öncesi stres sizinki biraz.
Bırakın kirli kalsın yada temizlik için yardımcı ayarlayın.
Size zahmet vermeyelim ben de yoldan geleceğim diyebilirsiniz.
Gelinlik provası ise çok garip gelmedi sizden başka 1 kişi gelecekse olabilir. Ben mesela görümcemle gitmek istemiştim eksik benşm farketmedim bir yeri varsa söylesin diye.

(alışverişte beni dinlemediler demişsiniz, bu çok düşündürücü ve kaçılması gereken bir hareket ama. Nişanlınız burada biz yaşayacağız biz seçeriz tavrını çok net gösterseydi(kavga değil kastım vücut dili, tavırları) karışmazlardı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…