• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm kızlar ben mi abartıyorum

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.278
474
73
34
Kızlar daha öncede başlık açmıştık evlilik arefesindeyim her şeyi nerdeyse gorev yaptigim yerde oldukları için nisanlimin ailesiyle gittik koltuk bakmaya ,halı bakmaya vs .ama benim istediğimi önemsediler ama artık çok bunaldim gelinlik provasina gelinlik gormeye gelecekler ben de nisanlima dugunde gorürler dedim umursamadi ikna oldu biraz ama gelinlikle biraz yuruyus vs yapmak istiyorum yaninda birilerinin olması sıkıyor. En son evimizi felan tuttuk ayarladık temizlettik koltukların tozu vs var ve dolapların tozu .Ben de ilçeye 1 saat gidiş 1 saat geliş yaparak gorev yapıyorum.gunde 2 saat yolculuk ve iş yorgunluğu Yorgun oluyorum yarın gelinlik provası içinde nisanlimin olduğu ilcey gelinlik gitcem yani baya yoruluyorumm ev temizlyecekmişiz ben de bel fitigi var cumartesi de memleketime gitcem salı nikah var .ama ben yani çok yorgun olacam nişanlım anlamiyor .Ailemde gelsn temizliğe diyor onlar yapar sen kendi evinde dinlenirsin diyor ben de onu yapamam onlar buraya kadar gelmiş ben de kötü hissederim .ailenden farklı yapalım bireysel yapalım diyorum ailem seni sıkıyor mu diyor çok bunaldim ben mi büyütüyorum

Kızlar daha öncede başlık açmıştık evlilik arefesindeyim her şeyi nerdeyse gorev yaptigim yerde oldukları için nisanlimin ailesiyle gittik koltuk bakmaya ,halı bakmaya vs .ama benim istediğimi önemsediler ama artık çok bunaldim gelinlik provasina gelinlik gormeye gelecekler ben de nisanlima dugunde gorürler dedim umursamadi ikna oldu biraz ama gelinlikle biraz yuruyus vs yapmak istiyorum yaninda birilerinin olması sıkıyor. En son evimizi felan tuttuk ayarladık temizlettik koltukların tozu vs var ve dolapların tozu .Ben de ilçeye 1 saat gidiş 1 saat geliş yaparak gorev yapıyorum.gunde 2 saat yolculuk ve iş yorgunluğu Yorgun oluyorum yarın gelinlik provası içinde nisanlimin olduğu ilcey gelinlik gitcem yani baya yoruluyorumm ev temizlyecekmişiz ben de bel fitigi var cumartesi de memleketime gitcem salı nikah var .ama ben yani çok yorgun olacam nişanlım anlamiyor .Ailemde gelsn temizliğe diyor onlar yapar sen kendi evinde dinlenirsin diyor ben de onu yapamam onlar buraya kadar gelmiş ben de kötü hissederim .ailenden farklı yapalım bireysel yapalım diyorum ailem seni sıkıyor mu diyor çok bunaldim ben mi büyütüyorum
Siz kalabalıktan yorulmuşsunuz anladığım kadarıyla.

Ev temizliğinde dolap ve yerler silinecek tek bu ya da düğünden sonra evimize geçince yapalım ya da yarın birazını yapalım diyorum düğün 18 kasımda zaten

Düğün dediğimiz şey cefadır
Evliliğin ilanı altı üstü ama her türlü rezil oldğun bir şey düğün ve gelenekler
Bir nikah bitti evide evlendikten sonrada düzersiniz

Ben eşya girmeden önce temizlik yaptırdım ama yeni eşyaları hep ben sildim. Yorgun argın oluyorum ama tek yapıyorum. Sen sen ol kimseyi karıştırma boş ver her şeyi kendiniz yapın.

Yanı hareket etme nasıl yürüyeceğim hakkında
Ne gerek var ki,tüm gelinliklerle gayet yürünüyor da. Bu kadar düşünecek bir şey yok. Tamam ailesinin gelinlik provasına gelmesi saçma ama temizlik için aynı şeyi düşünmüyorum açıkçası. Madem gelesi varmış gelsin temizlesinler,siz de alın çayınızı kahvenizi oturun dinlenin. Çalışan insana en büyük destek bu. Üzerinde düşünecek dellenecek bir şey yok o kadar,abartıyorsunuz.

Ben burda görev yapıyorum tekim malesef ailem yok
Kusura bakmayın da sizin aileniz de tuhaf. İnsanın evladı, kardeşi vs evlenince yardıma gitmez mi? Nikaha kalmış birkaç gün.

Sadece toz alınacaksa düğünden sonra alınır ama fıtığım var diyorsunuz. Anca birini tutarsınız veya erkek tarafı siler. Erkek tarafından gocunacak durum da yok. Eş adayınızın da evi orası sonuçta. Şahsi evinizi temizlemeyecekler ya.

Kusura bakmayın da sizin aileniz de tuhaf. İnsanın evladı, kardeşi vs evlenince yardıma gitmez mi? Nikaha kalmış birkaç gün.

Sadece toz alınacaksa düğünden sonra alınır ama fıtığım var diyorsunuz. Anca birini tutarsınız veya erkek tarafı siler. Erkek tarafından gocunacak durum da yok. Eş adayınızın da evi orası sonuçta. Şahsi evinizi temizlemeyecekler ya.
Annem yaşlı ve hasta malesef Kardeşim de doğuda görev yapıyor gelemedi kimse o yüzden

Güzel güzel anlatın erkek anlamaz. Düz bakıyor onlar nolcak işte ailem yardım ediyor batmaya başladı diye düşünür. Gelinlik provası için de . Düğğn öncesi zaten saçma sapan bi gerilme aşırı yorgunluk hali olur, düğünden sonra dinlenin. Az kalmış zaten. Adama yağ Çek provada senin olmanı istiyorum işte gelinliğimle senle başbaşa yürümek istiyorum utanıyorum bunu seninle alcam falan diye Naz niyazZ ikna olur zaten. Ailelerimiz düğünde bitmiş halini görsün istiyorum içime öyle sinecek falan de gazla. Uğur getirir falan de.
Ev temizleme işine yardım gelmeleri iyi aslında ama istemiyorsan sen de yapma birini tut.
Ya da kalıversin içine girince yavaş yavaş yaptır. Sağlıktan önemli değil.

Back