Çok kötüyüm kabızlık 🤦🏻‍♀️(28 haftalık hamilelik ) de

SonsuzUmut

After a while you will be looking at a dead person
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
4.541
10.001
Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Doktorlar hiç bir şey yapmıyor
Şuan probiyotik ve dulcolax kullanıyorum
Kullandığım Tüm Demir ilaçlarını Protestanı hepsini kestik
Gebelik şekerim çok yüksek değil ama maalesef gebelik şekerim de var
Kayısı kompostosu içiyorum günde en az 3 litre su içiyorum
Bu 1 aydık 2 kere lavman yapıldı(sabah düşük doz akşam yüksek dozda lavman 4 kez yani )
Hemoroid olmuşum çok çok kötüyüm bugün de doktora gittim hiç bir şey yapmıyorlar
3 gün oldu yine daha ohh diyemedim 1 aydır tuvaletten çıkınca benim gibiler ne yaptınız yaaaa nasıl çözüm buldunuz

Hamilelikte hıc kabız olmadım aksıne ıkı kere tuvalete gıdıyordum. Dogum yaptım 5.5 ay oldu asırı kabızım yanı hıc boyle olmamıstı her tuvalete cıkısım sıkıntılı lazer operasyon gecırcek ıkı buyuk catlagım ıkı uc hemoroıdm var önerısı olanları dınleyeyım bende kabızlıga kesın cozum bulamadm.

Bende aynı durumda sayılırım günlük 7-8 tane ilaç içince kabızlık yapıyor maalesef birde dikiş var . Bir yerde okumuştum magnezia diye bi magnezyum ilacı kabızlığa iyi geliyormuş . Doktorum sebze ağırlıklı beslen diyor aşırı yağlı yeme .

turşu çok etkili, yoğurt iyi geliyor, bunun dışında 3 litre içiyorsan daha çok içmen gerek demek ki yetmiyor

Hamile değilm bir bilgim de yok fakat bende de kabızlık sürekli olurdu ben yıllar sonra kefirle kurtuldum daha önceden denemediğim kalmadı incir kayısı vs şeyler kefir kabızlık sorunu çekenlere şiddetle tavsiye ederim 2 hafta içtim ve şükür aylardır kabızlik sorunum yok

Sakız çiğniyorum ben canım. Bir de geceden kayısıyı bardağa koyuyorum sabah şişince onu yiyorum. Bende çare oldu. Benim mide sorunum vardı bağırsağa inmeden midede sıkıntı oldu. Sakız işe yaradı.

Kızlar ben tüp bebek ile hamile kaldım bende kabızlık çok yaşadım ıkınmak yaşandı doktor bana kireç g8bi bir toz yazmıştı suya karıp içiyordum eczacı veriyor sorunca ondan içince isal oluyordum gün-de 2 kez kullanılabiliyor sorup alabilirsiniz

Önermedi doktorum o ilacı sordum ne dikişi

Hemen işe yaradı mi çok soruyorum daha bugün gittim yok yok sadece dulcolax verebilirim dedi kafayı yiycrm

Kuru incir yiyin. Bugün okudum gebelikte kabızlığa iyi gelip önlediğini. Geçmiş olsun.

Hemen işe yaradı mi çok soruyorum daha bugün gittim yok yok sadece dulcolax verebilirim dedi kafayı yiycrm
Hemen yarıyor 1 saate ve bir sak8ncasi yok sizin kullandig8nix bende kullandım etki etmedi bana diğer kireç bildiğin tadı yok

Onu da içiyordum doktor bu işe yaramaz taze sıkılmış olmalı dedi bu ilacı buldum 3 gün oldu kullanıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 274
Yaa hamilelikte çok zor korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye allahım bebeğim sağlıkla zamanında doğsun ben öleyim çok zorlanıyorum artık

Sakızı da denerim kayısıyı yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…