Çok kötüyüm kabızlık 🤦🏻‍♀️(28 haftalık hamilelik ) de

Önermedi doktorum o ilacı sordum ne dikişi
Rahimde ( Serklaj var )dikiş yani . Doktor kesinlikle kabız olmaman lazım diyor ama ne yaptımsa olmadı duphalac şurubu da kullanıyorum .sebze ve çorba ağırlıklı beslen diyor . Armut ve portakallı enginar yemeği de iyi geliyormuş doktor dedi

Rahimde ( Serklaj var )dikiş yani . Doktor kesinlikle kabız olmaman lazım diyor ama ne yaptımsa olmadı duphalac şurubu da kullanıyorum .sebze ve çorba ağırlıklı beslen diyor . Armut ve portakallı enginar yemeği de iyi geliyormuş doktor dedi
Şuan kabızlık çekiyor musun hala bana bugün bahsettiğiniz magnezyum verdi dAha içmedim ama

Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Doktorlar hiç bir şey yapmıyor
Şuan probiyotik ve dulcolax kullanıyorum
Kullandığım Tüm Demir ilaçlarını Protestanı hepsini kestik
Gebelik şekerim çok yüksek değil ama maalesef gebelik şekerim de var
Kayısı kompostosu içiyorum günde en az 3 litre su içiyorum
Bu 1 aydık 2 kere lavman yapıldı(sabah düşük doz akşam yüksek dozda lavman 4 kez yani )
Hemoroid olmuşum çok çok kötüyüm bugün de doktora gittim hiç bir şey yapmıyorlar
3 gün oldu yine daha ohh diyemedim 1 aydır tuvaletten çıkınca benim gibiler ne yaptınız yaaaa nasıl çözüm buldunuz
Hamilelikte hıc kabız olmadım aksıne ıkı kere tuvalete gıdıyordum. Dogum yaptım 5.5 ay oldu asırı kabızım yanı hıc boyle olmamıstı her tuvalete cıkısım sıkıntılı lazer operasyon gecırcek ıkı buyuk catlagım ıkı uc hemoroıdm var önerısı olanları dınleyeyım bende kabızlıga kesın cozum bulamadm.

sıcak süt kızlar kaynar süt içeceksiniz ama gece enson onu içip yatacaksınız ,
üzerine su içmeyin sadece ağzınızı çarkalayın isterseniz , ben hayatımda hiç bukadar düzenli çıkmamıştım wc yee inanın ,

bizim gelinde sinameki içmeden wc ye çıkamıyordu ilk bebektede söyledim dinlemedi:silah: ,ama 2.gebelıkte tekrarladım ,
abla bu ne güzel birşey böyle diyor oğlan dogdu halaa fırsat buldukça sıcak süt içiyorum diyor ,

Magnezi böyle mi erimedi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar dün hastanelik oldum yine lavmana rağmen çıkış olmadı elle müdahale etmek zorunda kaldılar kaç kere NTS ye bağlandım alttan baktılar çok zordu Kızlar gece 3 de eve geldim allahım herkese bana da yardım etsin kötüye gitmeden çözüm bulun

Osmolok diye ilaç verdi işe yaradığını düşünüyorum dulcolax ve magnezi de kullanıyorum rabbim göstermesin bir daha

Benim düştüğüm duruma düşenler olur çok araştırdım hiç bir şey bulamadım eğer böyle bir probleminiz varsa hamilelikten önce çözün normal doğum yaparsam karşılaştırmasını yaparım ama şuan gördüğüm en büyük acı ve zorluk

Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Bu 1 aydık 2 kere lavman yapıldı(sabah düşük doz akşam yüksek dozda lavman 4 kez yani )
Hemoroid olmuşum çok çok kötüyüm bugün de doktora gittim hiç bir şey yapmıyorlar
3 gün oldu yine daha ohh diyemedim 1 aydır tuvaletten çıkınca benim gibiler ne yaptınız yaaaa nasıl çözüm buldunuz
Canım bende benzer bir durum olmuştu. Kuru erik rahatlatmıştı. 4-5 tane yiyip üstüne ılık su

Canim ben de bi ara kabızlık yaşadım doktor kullandığım kan ilacını değiştirince geçti. Sen her şeyi denemişsin sebebini anlamadım. Kadın doğuma değil de bu konunun uzmani doktora mi gitsen

Canim ben de bi ara kabızlık yaşadım doktor kullandığım kan ilacını değiştirince geçti. Sen her şeyi denemişsin sebebini anlamadım. Kadın doğuma değil de bu konunun uzmani doktora mi gitsen
Canım gastroenterolıji ye gitti uzmanlığına ama 3. Trimester olduğu için bir şey yapmadı krem ve magnezi magnezyum ilacı verdi zaten önceki mesajlarda acilde yaşadıklarım anlattım şimdi tüm tavsiyeleri yapıyorum 3-4 ilaç kullanıyorum 5. Gün iyiyim lavaboya çakıyorum şnş bir daha yaşamam kimsedenyaşamaz çok zor bir durun ölümdden döndğm

X