-
- Konu Sahibi SonsuzUmut
şekerinizi bilmem ama tansiyon probleminiz varsa doktora sorun, bol yoğurt yeseniz o da fayda eder, acı yemeyin, peyniri azaltınŞekerimi oynatır mi acaba yaaa
Deniyeceğim
Rahimde ( Serklaj var )dikiş yani . Doktor kesinlikle kabız olmaman lazım diyor ama ne yaptımsa olmadı duphalac şurubu da kullanıyorum .sebze ve çorba ağırlıklı beslen diyor . Armut ve portakallı enginar yemeği de iyi geliyormuş doktor dediÖnermedi doktorum o ilacı sordum ne dikişi
Şuan kabızlık çekiyor musun hala bana bugün bahsettiğiniz magnezyum verdi dAha içmedim amaRahimde ( Serklaj var )dikiş yani . Doktor kesinlikle kabız olmaman lazım diyor ama ne yaptımsa olmadı duphalac şurubu da kullanıyorum .sebze ve çorba ağırlıklı beslen diyor . Armut ve portakallı enginar yemeği de iyi geliyormuş doktor dedi
Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Doktorlar hiç bir şey yapmıyor
Şuan probiyotik ve dulcolax kullanıyorum
Kullandığım Tüm Demir ilaçlarını Protestanı hepsini kestik
Gebelik şekerim çok yüksek değil ama maalesef gebelik şekerim de var
Kayısı kompostosu içiyorum günde en az 3 litre su içiyorum
Bu 1 aydık 2 kere lavman yapıldı(sabah düşük doz akşam yüksek dozda lavman 4 kez yani )
Hemoroid olmuşum çok çok kötüyüm bugün de doktora gittim hiç bir şey yapmıyorlar
3 gün oldu yine daha ohh diyemedim 1 aydır tuvaletten çıkınca benim gibiler ne yaptınız yaaaa nasıl çözüm buldunuz
Hamilelikte hıc kabız olmadım aksıne ıkı kere tuvalete gıdıyordum. Dogum yaptım 5.5 ay oldu asırı kabızım yanı hıc boyle olmamıstı her tuvalete cıkısım sıkıntılı lazer operasyon gecırcek ıkı buyuk catlagım ıkı uc hemoroıdm var önerısı olanları dınleyeyım bende kabızlıga kesın cozum bulamadm.
Rahimde ( Serklaj var )dikiş yani . Doktor kesinlikle kabız olmaman lazım diyor ama ne yaptımsa olmadı duphalac şurubu da kullanıyorum .sebze ve çorba ağırlıklı beslen diyor . Armut ve portakallı enginar yemeği de iyi geliyormuş doktor dedi
Tamam canım saolyazdıgımı sende oku canım inş faydası olur sanada
Evet bi gün normalsem ikinci gün kabız . Magnezyum başka marka kullanıyorum doktora soracağım verirse bende ondan alacağımŞuan kabızlık çekiyor musun hala bana bugün bahsettiğiniz magnezyum verdi dAha içmedim ama
Canım bende benzer bir durum olmuştu. Kuru erik rahatlatmıştı. 4-5 tane yiyip üstüne ılık suKızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Bu 1 aydık 2 kere lavman yapıldı(sabah düşük doz akşam yüksek dozda lavman 4 kez yani )
Hemoroid olmuşum çok çok kötüyüm bugün de doktora gittim hiç bir şey yapmıyorlar
3 gün oldu yine daha ohh diyemedim 1 aydır tuvaletten çıkınca benim gibiler ne yaptınız yaaaa nasıl çözüm buldunuz
Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum 28 haftalık hamileyim
Canım gastroenterolıji ye gitti uzmanlığına ama 3. Trimester olduğu için bir şey yapmadı krem ve magnezi magnezyum ilacı verdi zaten önceki mesajlarda acilde yaşadıklarım anlattım şimdi tüm tavsiyeleri yapıyorum 3-4 ilaç kullanıyorum 5. Gün iyiyim lavaboya çakıyorum şnş bir daha yaşamam kimsedenyaşamaz çok zor bir durun ölümdden döndğmCanim ben de bi ara kabızlık yaşadım doktor kullandığım kan ilacını değiştirince geçti. Sen her şeyi denemişsin sebebini anlamadım. Kadın doğuma değil de bu konunun uzmani doktora mi gitsen