tesekkür ederim..peki bugün çok şiş yarın sabaha hiç mi inmezGeçmiş olsunn. Bende de çok uçuk çıkar yaa asla mani olamıyorum sisiyor ediyor hep de boyle önemli günler öncesinde oluyor stresten galiba
İner ama tamamen dümdüz kendi haline gelme ihtimali biraz düşük. Ama günü kurtaracağını düşünüyorumtesekkür ederim..peki bugün çok şiş yarın sabaha hiç mi inmez
sarımsağı kesip üstüne bastırırım ben uçuk olunca. ayrıca bir sürü krem var. vectavir in yorumları diğerlerine göre daha iyi.arkadaşlar dün uçuk çıkıyordu fark ettiğim an tahta kaşık buz limon ne varsa denedim engelleyemedim tamam dedim çıkar geçer ama şiştikçe şişiyor ve şuan demet evgarın arı soktuğu hali gibi. Ve benim için yarın çok özel bir gün. Tek istedigim şişlik insin.Lütfen bu şişlik nasıl iner hiç iyi değilim
Uçuk benim de başımın belası. Hatta şuan dudağımda kabuk tutmuş iyileşmeye çalışan bir uçuğum var. Maalesef ne yaparsanız yapın şişlik kalır yarına. Ama oynamayın daha fazla kendi rutin seyrinde çıksın geçsin.arkadaşlar dün uçuk çıkıyordu fark ettiğim an tahta kaşık buz limon ne varsa denedim engelleyemedim tamam dedim çıkar geçer ama şiştikçe şişiyor ve şuan demet evgarın arı soktuğu hali gibi. Ve benim için yarın çok özel bir gün. Tek istedigim şişlik insin.Lütfen bu şişlik nasıl iner hiç iyi değilim
lütfen özelden yazar mısınız hapın isminiDoktora danış veya eczacınıza bir hap ve krem var ikisini birlikte kullanın herpes virüsü için hap ismini vermek doğru olmaz burada
normal şişlik değil bu. Hiç geçmezse naparımUçuk benim de başımın belası. Hatta şuan dudağımda kabuk tutmuş iyileşmeye çalışan bir uçuğum var. Maalesef ne yaparsanız yapın şişlik kalır yarına. Ama oynamayın daha fazla kendi rutin seyrinde çıksın geçsin.
Deniz varsa denize girin indirir... Benim arkadasımın başına geldi tatile gittiği zaman arı sokmus gibi dudak 3 dudak gibiydi denize girdi çıktı indi.. İmkanınız varsa deneyintesekkür ederim..peki bugün çok şiş yarın sabaha hiç mi inmez
Geçer ama uzun sürüyor bazılarınormal şişlik değil bu. Hiç geçmezse naparım
Demek ki çıkıyormuşÖyle şeyler yapınca çıkmıyo mu ilk defa duydum
ben deee, bebeğimdir kendisiZovirax kremi tek gecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?