• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm!!! DUDAĞIM YAMULDU

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
arkadaşlar dün uçuk çıkıyordu fark ettiğim an tahta kaşık buz limon ne varsa denedim engelleyemedim tamam dedim çıkar geçer ama şiştikçe şişiyor ve şuan demet evgarın arı soktuğu hali gibi. Ve benim için yarın çok özel bir gün. Tek istedigim şişlik insin.Lütfen bu şişlik nasıl iner hiç iyi değilim

Öyle şeyler yapınca çıkmıyo mu ilk defa duydum 😳

Geçmiş olsunn. Bende de çok uçuk çıkar yaa asla mani olamıyorum sisiyor ediyor hep de boyle önemli günler öncesinde oluyor stresten galiba

arkadaşlar dün uçuk çıkıyordu fark ettiğim an tahta kaşık buz limon ne varsa denedim engelleyemedim tamam dedim çıkar geçer ama şiştikçe şişiyor ve şuan demet evgarın arı soktuğu hali gibi. Ve benim için yarın çok özel bir gün. Tek istedigim şişlik insin.Lütfen bu şişlik nasıl iner hiç iyi değilim
sarımsağı kesip üstüne bastırırım ben uçuk olunca. ayrıca bir sürü krem var. vectavir in yorumları diğerlerine göre daha iyi.

Uçuk benim de başımın belası. Hatta şuan dudağımda kabuk tutmuş iyileşmeye çalışan bir uçuğum var. Maalesef ne yaparsanız yapın şişlik kalır yarına. Ama oynamayın daha fazla kendi rutin seyrinde çıksın geçsin.

Doktora danış veya eczacınıza bir hap ve krem var ikisini birlikte kullanın herpes virüsü için hap ismini vermek doğru olmaz burada

Uçuk benim de başımın belası. Hatta şuan dudağımda kabuk tutmuş iyileşmeye çalışan bir uçuğum var. Maalesef ne yaparsanız yapın şişlik kalır yarına. Ama oynamayın daha fazla kendi rutin seyrinde çıksın geçsin.
normal şişlik değil bu. Hiç geçmezse naparım

Normal olmadığını düşünüyorsanız doktora gidin bence, biz ne söylesek boş.

hepınızın evınde bır vectavir olsun
ucuk cıkacagını hıssettıgınız an surun anında bastırıyor cıkmıyor buyumuyor

cıktıktan sonra cunku gecmesını bekleyeceksınız ona yapacak bırsey yok

Zovirax kremi tek gecerim. Kronik olarak ucuk cikar bence. Gecen hafta yine cikti ve farkeder farketmez surdum. Aksama esamesi yoktu.
Gecmis olsun.

Back