• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm bana yardım edin nolur

ay okurken şok geçirdim kaç kez intihar lafı ettiniz. pardonda eğer eşiniz böyle şeyler yapmışsa onu bunlara iten sizsiniz evde sürekli kıskançlık krizleri yaratan ayılan bayılan atarım ölürüm keserim diyen bir kadın. hangi erkeğin ilgisini çekersiniz siz. kocanız oldu diye herşey bittimi. erkeklerin gözü hep açtır bunu herkes biliyor. onu evinde elinde tutacak olan sizsiniz. siz evde böyle saplantılı haller adama yaşatırsanız sonunuz kesin akıl hastanesi filan olur. siz çocuğu almaktan bahsediyorsunuz. da eşiniz bu psikolojik halinizi bir belgelerse asıl kendinizi düşünün. çocuğu rüyanızda görürsünüz. kadının şaç rengi aklında kalmış arkadaşına anlatmış ne büyük olay. bi doktordan yardım alın. eşinizde gelsin ki size nasıl davranması gerektiğini öğrensin. herkes kocanızı suçluyor gibi mesajlar yazmışta ona o fırsatı verdiren kim bunuda bi düşünün.

bu konularda iddialı konuşmak istemem ama aldatan erkek bir kere ya da 100 kere farketmez asla affedilmeyi haketmez çünkü tercihini başkasından yana yaptığı için elindeki kadını kaybettiğini anlamazsa bu olay binlerce kez tekrarlanır ve siz affedip affetmemeyi düşünürken o başka birisi uğruna sizi terk eder

öncelikle böyle bi sebepten intihara kalkışman gerçekten çok üzücü
naparsa yapsın senin hayatın bu kadar ucuz mu ya
boşanırsın istemiyosan kendini öldürmek ne demek çocuğun da var üstelik
ahireti de var bu işin biliyosun sakın böyle bir şeye kalkışma

ayrıca eşin ne dedi tam olarak o kadın hakkında anlamadım
ona aşık olmuş hala onu mu düşünüyomuş yani ne konuştunuz tam olarak

seni o halde görüp boşanaşalım demesi de ilginç geldi
sonuçta suçlu olan kendisi gönlünü almaya çalışıcana bi de boşanalım bitsin demiş
dayak ta yedim diyosun seni yakıştırmak için vurdu mu yok sa gerçekten şiddet mi uyguladı

cok haklısınız ama ben onceden boyle deıldımm son ıkı tartısmamızda artık yeter dedım oda neden bılıyormusunuz caresızlıkten dıyorumya bebegım olmasaa ne halın varsa gör deyıp kapıyı ceker gıderdım amaa olmuyor ıste bıktım artık karı kız olayındann

karı kız olayı sürekli oluyo mu yani ben de ayrıldığınız dönemde oldu sandım
bu adam düzelmez bence zaten hemen boşanalım diyip çıkmış
sen çalışıyomusun bu arada

bu boşanmak istemeyen kadınlar neden hep çocuklarının arkasına saklanıyor acaba.kendileri inanıyorlarmı söyledikleri şeye çok merak ediyorum.ve kadınların kendilerini böyle ezdirmelerinden nefret ediyorum.sanırım fazla feministim.

merhaba arkadaslar o kadar kötuyum doluyumkı şu an eşimle ıyı kotu gıden bı evlılıgımız var genelde hep benım kıskanclıklarım yuzunden kavga ederız bazen haklı bazen haksız olarak takı dune kadar hersey ıyıydı dun facesı acık kalmıs mes baktım bı arkadası var o kadar mıkropkı neyse bı yazısmıslar bız bı ayrımıstık bu o zmn bı yere gıtms ıcmıs o gıttıgı yerde pis bı yer bı kadın oturmus sohbet etmısler neyse kadın galıba bunun aklınd kalmıskı arkadasına bı yazmıs sacı su renktı fızıgı cok guzeldı aaşık oldum fln bu gunlerde yazmıss ama o ayrılıgımızın uzerınden bı bucuk yıl gectı
görunce dayanamadım hakaretler savundumm basta ınkar ettı sonra anlattı tamam dedım lanet olsun gıtmıssın ama su an o kadından bahsetme sebebın ney bız su an evlıyız dedım gıt onun yanına dedım cok kotu oldum elıme bıcagı alldım kendıme cok kotu seyler yapacaktımm engel oldu balkona cıktım atacakım artık kendımı baska carem yoktu engel oldu soktu ıcerı bu bole olmuck bosanalım dedı tamam dedım cocuk kımde kalacak bende dedı vermem deyınce bagırmaya basladım delırdım resmen duvarlara vurdum benı oyle gorunce korktu camı actım atacam kendımı artık sonra engel oldu ıne o esnada dayak ta yedım yıkıldım kaldım bayılmısım ayıldıgımda uzerıme su dokuyodu yuzume hafıf vuruyodu senı sevıyorum uyan nolur dıye şokaa gırmıstım resmen helede cocuk bıyere gıtmıcek deyınce mahvoldum sonra yavas yavas kalktım cocugumu emzırdım gozyası ılee barıstı gondermem bırakmam dedı ama ben o kadar kotuyumkı sız olsanız ne yapardınız bunlar cıkmıyor ıcımden ya bu bır deıl ıkı degıl napayım ben bana bı yol gosterın allah rızası ıcın nolurr

yaptığı iğrenÇ birşey ve bir değil iki değil yazmıssın demekki daha öncede olanlar olmuş. ben affedemezdim çocukta emzirdiğin için ve baba haksız olduğu için sana verilir muhtemelen. adam yüzünden şoka giriyorsun yaa kendine zarar vericek derece de neden bu adamla kalasın ki. allah yardımcın olsun

neden kadin olmak helede anne olmak bu kadar zor,acili,ozverili ve gozyasili
neden sevgiler bu kadar hoyratca harcaniyor
neden artik guvenilmez damgasi butun eslerin alnina muhurleniyor
neden her yerde kadinlar caresiz kaliyor

bunlarin cevabini buldugumda sanada cevap verecegimi dusunuyorum.ama cocugun icin saglam dur.giden gitmistir giderkende bitirmistir be kuzum.ama henuz emen bir bebegin var onun bir damala sutu senin benim kocam gibi 100 tanesinde onemli.
ya boyle dayanmaya calis,becerirsen olayi unut.yada ayril ama bakacak yuz birakin iliskide ortada bebegin var

Çocuğum var boşanamam diyorsun, çocuğunu bahane ediyorsun, ama çocuğunu annesiz bırakmayı göze alıp ölmek için camlara, balkonlara koşuyorsun.

Ayrılın ayrılmayın diyemem.
Tek gördüğüm en kısa zamanda psikolojik yardım almanız.
Bir bebeğiniz var ve kendinizi kesmeye yeltenmeniz balkona çıkmanız çok sağlıksız bir durum.
Allah sabır versin.

Karşınızdakini ne kadar sıkarsanız o kadar sizden uzaklaşırlar. Kıskanmakta, kıskanılmakta güzel şey sevginin başka bir deyişle gösteriliş şekli bile denebilir ama herşeyin fazlası zarar. Sanırım işi bu duruma getiren sizin tavırlarınız.

Erkekler fazla sıkılmaktan, helede kendisine bağırıp çağırılmasından hiç hoşlanmazlar. Herşeyi ciddi bir tavır ve mantıklı kelimeler ile izah etmek gerekir. Bağırıp çağırıp intihar girişimlerinde bulunmak yerine bir sert ve güçlü bir tavır alsaydınız daha iyi olurdu.

umarım herşey düzelir.

Back