• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm bana yardım edin nolur

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
merhaba arkadaslar o kadar kötuyum doluyumkı şu an eşimle ıyı kotu gıden bı evlılıgımız var genelde hep benım kıskanclıklarım yuzunden kavga ederız bazen haklı bazen haksız olarak takı dune kadar hersey ıyıydı dun facesı acık kalmıs mes baktım bı arkadası var o kadar mıkropkı neyse bı yazısmıslar bız bı ayrımıstık bu o zmn bı yere gıtms ıcmıs o gıttıgı yerde pis bı yer bı kadın oturmus sohbet etmısler neyse kadın galıba bunun aklınd kalmıskı arkadasına bı yazmıs sacı su renktı fızıgı cok guzeldı aaşık oldum fln bu gunlerde yazmıss ama o ayrılıgımızın uzerınden bı bucuk yıl gectı
görunce dayanamadım hakaretler savundumm basta ınkar ettı sonra anlattı tamam dedım lanet olsun gıtmıssın ama su an o kadından bahsetme sebebın ney bız su an evlıyız dedım gıt onun yanına dedım cok kotu oldum elıme bıcagı alldım kendıme cok kotu seyler yapacaktımm engel oldu balkona cıktım atacakım artık kendımı baska carem yoktu engel oldu soktu ıcerı bu bole olmuck bosanalım dedı tamam dedım cocuk kımde kalacak bende dedı vermem deyınce bagırmaya basladım delırdım resmen duvarlara vurdum benı oyle gorunce korktu camı actım atacam kendımı artık sonra engel oldu ıne o esnada dayak ta yedım yıkıldım kaldım bayılmısım ayıldıgımda uzerıme su dokuyodu yuzume hafıf vuruyodu senı sevıyorum uyan nolur dıye şokaa gırmıstım resmen helede cocuk bıyere gıtmıcek deyınce mahvoldum sonra yavas yavas kalktım cocugumu emzırdım gozyası ılee barıstı gondermem bırakmam dedı ama ben o kadar kotuyumkı sız olsanız ne yapardınız bunlar cıkmıyor ıcımden ya bu bır deıl ıkı degıl napayım ben bana bı yol gosterın allah rızası ıcın nolurr

merhaba arkadaslar o kadar kötuyum doluyumkı şu an eşimle ıyı kotu gıden bı evlılıgımız var genelde hep benım kıskanclıklarım yuzunden kavga ederız bazen haklı bazen haksız olarak takı dune kadar hersey ıyıydı dun facesı acık kalmıs mes baktım bı arkadası var o kadar mıkropkı neyse bı yazısmıslar bız bı ayrımıstık bu o zmn bı yere gıtms ıcmıs o gıttıgı yerde pis bı yer bı kadın oturmus sohbet etmısler neyse kadın galıba bunun aklınd kalmıskı arkadasına bı yazmıs sacı su renktı fızıgı cok guzeldı aaşık oldum fln bu gunlerde yazmıss ama o ayrılıgımızın uzerınden bı bucuk yıl gectı
görunce dayanamadım hakaretler savundumm basta ınkar ettı sonra anlattı tamam dedım lanet olsun gıtmıssın ama su an o kadından bahsetme sebebın ney bız su an evlıyız dedım gıt onun yanına dedım cok kotu oldum elıme bıcagı alldım kendıme cok kotu seyler yapacaktımm engel oldu balkona cıktım atacakım artık kendımı baska carem yoktu engel oldu soktu ıcerı bu bole olmuck bosanalım dedı tamam dedım cocuk kımde kalacak bende dedı vermem deyınce bagırmaya basladım delırdım resmen duvarlara vurdum benı oyle gorunce korktu camı actım atacam kendımı artık sonra engel oldu ıne o esnada dayak ta yedım yıkıldım kaldım bayılmısım ayıldıgımda uzerıme su dokuyodu yuzume hafıf vuruyodu senı sevıyorum uyan nolur dıye şokaa gırmıstım resmen helede cocuk bıyere gıtmıcek deyınce mahvoldum sonra yavas yavas kalktım cocugumu emzırdım gozyası ılee barıstı gondermem bırakmam dedı ama ben o kadar kotuyumkı sız olsanız ne yapardınız bunlar cıkmıyor ıcımden ya bu bır deıl ıkı degıl napayım ben bana bı yol gosterın allah rızası ıcın nolurr

canım öncelıkle bebgın tabıkı sende kalır zaten emzırıyorsun vede o suclu olduğu ıcın mahkeme ona vermez ztn.ama ısı o aşamaya getırmeden bence al karsına bı konus.son bu de,hayatımıza tertemız bı sayfa açalım bebeğımız ıcın de.yok eger yıne akıllanmazsan bebeımıde alırım,hıcte bısey yapamazsın de mesela.
bı konus,bakalım o adam olurum mu dıyor yoksa bosanmak mı ıstıyor?
Rabbim yardımcın olsun canım,sonuç ne olursa olsun vardır bır hayır

Alışkanlık haline dönüşen bir durumsa ayrılmayı düşünürdüm sanırım...Anladığım kadarıyla çocuğunu küçük velayet anneye verilir diye düşünüyorum.

yaptığı gerçekten affedilir değil
ama bir şansı daha hakediyor mu işte onu ancak sen bilebilirsin
bebek konusunda sıkınıtı olmaz küçük olduğu için sana verirler..
Allah yardımcın olsun

aldatma şiddet. intihar etmek için bıçak almalar,aşağı atlama..
sizin önce bir yardım almanız lazım. intihara eğilimlisiniz. her kötü durumda bizler bunu yapmaya kalksak insan nesli yok olurdu bu dünyadan.
bu durumdaki eşini birde döven bir adam. size söyleyeyim ikinizde yardım almalısınız.
benim görüşüm şu an itibarıyla bitmiş bu evlilik. ben bitirirdimki eşinizde boşanalım demiş bir ara. şiddet uygulayan bir adam var ortada. aldatmanın dışnda..çocuğunu bal gibi bırakacak.yasalar öyle. ama sizin bu bıçakla kendinizi öldürmeye kalkmanız aşağı 2 kere atlamak istemenizi hakime söylerse bu durumdaki anneye bebek verirmi o hakim bilemem.
önce tedavii derim ben.

artık kaldıramadıgımıcın bazı seylerı boyle oldu bı baska kadın hakkında yazdıklarına ne kadar tahammul edebılırdımkı.... ayrıca cocugu bırak sen gıt bende duracak demesı benı delırttı su an barıstı ama bn o kadar yıkıgımkı ınanın cocuk olmasaydı aksam alır kıyafetlerımı kapıyı ceker gıderdım ama arada cocuk olunca olmuyor işte lanet olsun bana

Kadınla beraberliği olmuş mu?
Yoksa sadece muhabbet mi etmiş?
Tek başına facedeki mesaj çileden çıkarmaya yeter haklısın
ama bunun gerçeğini mahkemede işine yarar diye öğrenmen
iyi olur diye soruyorum.
Bu kadar kendini bırakan zayıf kadınlar hiç bir erkeğin ilgisini çekmez.
Eşinin hayranlığını mı kazanmak istersin merhametini mi?
Sana ancak acır böyle yaparsan.
Sen kadın olmanın ötesinde annesin artık daha güçlü olmak zorundasın.
Ne bu kescem kendimi atcam balkondan.
Sakat kalırsın olan senin gençliğine olur.
Ya da ölürsün eşin 3 ay ağlar ne yaptım der.
Gelir saç rengiyle bir kadın eşini yine kendine aşık eder.
Senin anın bile kalmaz akıllarda.
Ne edersen kendine etmiş olursun.
Bu evlilik bitmişse yine bitmiştir..
Bi silkelen kendine gel..
Saçmaladım hayat güzel,kimse uğruna vazgeçmem bu hayattan
bebeğime sarılır günümü gün ederim,yine mutlu olurum de..
Seni saç rengi ile etkileyen kadınlar olur.
Beni göz rengi ile etkileyen erkekler..
Belli olmaz hangimiz daha mutlu oluruz.
Şimdi düşün yola gelecek misin yoksa benden çocuğundan vazgeçecek misin?
Cevabını söylersin konuşuruz de..
Geç git.. bu herifle mi doğdun ki yaşamına son verme sebebin olsun.
Erkek uğruna ölünülür mü yapmayın kızlar Allah aşkına
Böyle pislikler ölsün :19:

Bu tartışmada kaç kere intihar girişimine kalkıştığınızı sayamadım. Öfkenizi kontrol edemediğiniz gibi intihar eğiliminiz var. Açıkcası eşinizin yaptığından çok sizin yaptıklarınıza odaklandım. Bu konuda bir uzmandan yardım alın. Açıkcası böyle bir durumda küçük bir çocuğa bakabileceğinizden bile endişeliyim. Sinir anında ne yapacağınız belli deği.
Kendinize yazık ediyorsunuz. Bir annesiniz ve düşünmeniz gereken bir çocuğunuz var.

öncelikle sakin ol canım bende geçen sene çok kötü bir şekilde aldatıldım ama ne bıçağı elime aldım ne balkondan atlamak istedim hatta bunları bırak ben çocuklarım kötü etkilenmesin diye bağıra çağıra kavga bile edemedim sen çok fevri tepkiler veriyorsun en başta kendine yazık ediyorsun.böyle bir adam için değer mi evladını düşün sakiliğini koru boşan boşanma diyemem sen bilirsin ama psikolojik destek almanı tavsiye ederim herşeyden önce çocuğun için iyi olmalısın ayrıca boşanma durumunda bebek anneye verilir buna eşin değil mahkeme karar verir

bence evliliğinizden önce akıl sağlığınınızı kurtarmaya bakın.

şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz.

aşağıya atlamalar ,bıçaklar ,ayılmalar bayılmalar normal bir insanın yapacağı şeyler değil.

ve bu zihin yapısında iken alacağınız karar da sağlıklı değil.

önce bir psikoloğa gidin. ondan sonra oturup konuşulur zaten.

Kadınla beraberliği olmuş mu?
Yoksa sadece muhabbet mi etmiş?
Tek başına facedeki mesaj çileden çıkarmaya yeter haklısın
ama bunun gerçeğini mahkemede işine yarar diye öğrenmen
iyi olur diye soruyorum.
Bu kadar kendini bırakan zayıf kadınlar hiç bir erkeğin ilgisini çekmez.
Eşinin hayranlığını mı kazanmak istersin merhametini mi?
Sana ancak acır böyle yaparsan.
Sen kadın olmanın ötesinde annesin artık daha güçlü olmak zorundasın.
Ne bu kescem kendimi atcam balkondan.
Sakat kalırsın olan senin gençliğine olur.
Ya da ölürsün eşin 3 ay ağlar ne yaptım der.
Gelir saç rengiyle bir kadın eşini yine kendine aşık eder.
Senin anın bile kalmaz akıllarda.
Ne edersen kendine etmiş olursun.
Bu evlilik bitmişse yine bitmiştir..
Bi silkelen kendine gel..
Saçmaladım hayat güzel,kimse uğruna vazgeçmem bu hayattan
bebeğime sarılır günümü gün ederim,yine mutlu olurum de..
Seni saç rengi ile etkileyen kadınlar olur.
Beni göz rengi ile etkileyen erkekler..
Belli olmaz hangimiz daha mutlu oluruz.
Şimdi düşün yola gelecek misin yoksa benden çocuğundan vazgeçecek misin?
Cevabını söylersin konuşuruz de..
Geç git.. bu herifle mi doğdun ki yaşamına son verme sebebin olsun.
Erkek uğruna ölünülür mü yapmayın kızlar Allah aşkına
Böyle pislikler ölsün :19:

Bravo cok guzel yazmissin
Mutlulugun sirri bu iste kendine guven

o an ölmek tek çare gibi hissetmiş olabilirsin ama gerçekten ölmek isteseydin zaten bunu yapardın.boşversene oymuş buymuş,annesin sen artık,yaşamaya çalışmak için bundan daha kuvvetli bir sebep var mı?o Allahın sana emaneti.bu arada şunu da belirtmek istiyorum,belki sen kendini gerçekten öldürmek istememiş olabilirsin ama işiniz boşanma davasına gelirse ve eşin bu yönde eğilimin olduğunu ispat ederse,şahit vs.,çocuğun velayetini alma ihtimali olabilir,akıllı ol,emin ol bunları yaşayan tek kadın sen değilsin,canları cehenneme,önce onu hayatının merkezinden çıkar,sonra nereye koymak istiyorsan koy.

cok haklısınız ama ben onceden boyle deıldımm son ıkı tartısmamızda artık yeter dedım oda neden bılıyormusunuz caresızlıkten dıyorumya bebegım olmasaa ne halın varsa gör deyıp kapıyı ceker gıderdım amaa olmuyor ıste bıktım artık karı kız olayındann

arkadasim kac yasindasiniz
benim gözlemledigim böyle seyler genellikle erken evliliklerde oluyor
cünkü flört yasamasi gereken insanlar evlendikleri zaman akillari daha disarda kaliyor
mesajlarda muhabbetten belli
ergen muhabbeti

bosanirsaniz korkmayin cocugu alamaz
ama sizinde psk sorunlariniz var gibi

Son düzenleme:
artık kaldıramadıgımıcın bazı seylerı boyle oldu bı baska kadın hakkında yazdıklarına ne kadar tahammul edebılırdımkı.... ayrıca cocugu bırak sen gıt bende duracak demesı benı delırttı su an barıstı ama bn o kadar yıkıgımkı ınanın cocuk olmasaydı aksam alır kıyafetlerımı kapıyı ceker gıderdım ama arada cocuk olunca olmuyor işte lanet olsun bana

Elinize bicak alip kendinize kötü seyler yapmaya veya bir degil iki kez kendinizi asagiya atmaya kalkarken de vardi cocugunuz degil mi. Cocuk olunca bunlar oluyor ama hem ihanet hem de siddet gördügünüz bir adamdan ayrilmak olmuyor. Hadi simdi cok kücük bir bebek. Yaptiklariniza sahit olmus sayilmaz. 3-4 yaslarinda olsaydi ne olacakti hali?

Ihaneti ögrenen kadinin yapacagi iki sey var. Ya ben bununla yasayamam deyip ayrilacak ya da esine bir sans daha verecek, hatasini affedecek konuyu da bir daha hic acmayacak.( Ki ben ikinci sansi asla vermem koyarim kapiya).

Konu komsu görüp duyduysa sizi camda veya bicakla, velayet hakkiniz tehlikeye girer haberiniz olsun. Hic bir hakim size bu sartlarda velayet vermez. Öfkeyle kalkip zararla oturmayin. Hamlelerinizi akilli oynayin. Sakince oturup ne istediginize ve ne istemediginize karar verin. Bir arkadas erkekler böyle aciz zayif hareketlerden nefret eder yazmis katiliyorum.

canım öncelıkle bebgın tabıkı sende kalır zaten emzırıyorsun vede o suclu olduğu ıcın mahkeme ona vermez ztn.ama ısı o aşamaya getırmeden bence al karsına bı konus.son bu de,hayatımıza tertemız bı sayfa açalım bebeğımız ıcın de.yok eger yıne akıllanmazsan bebeımıde alırım,hıcte bısey yapamazsın de mesela.
bı konus,bakalım o adam olurum mu dıyor yoksa bosanmak mı ıstıyor?
Rabbim yardımcın olsun canım,sonuç ne olursa olsun vardır bır hayır

ya arkadaslar inanmamiyorum hayat ne garip ben esimle dort bucuk yildan beri bebek sahibi olmak icin neler yspiyoruz seninkinin yaptigina bak. su am agliyorum bukadar nankorluk niye. ne guzel baba olmus evine sahip ciksana. en guzel yillariniz bebeginize nasil kiyiyor. aklim mantigim almiyor. onbes milyar harcadik bebis olsun diye. halada harciyoruz bir bebegimiz olsun diye yrmedik icmedi. lutfen bebegine saril ve guclu ol o buyuk servetin kiymetini bil. annesin guclu olesinin yaptigi cok igrenc ama konus acik acik cocukla birbirinizi tehdit etmeyin o buyuk bir nimet. ben de cocuklu ailelere bakinca ne mutlular bizde boyle olucaz diyorum insallah. sen artik annesin okadar sanslisinki guclu ol cnm esini bilmem ama bebegine sahip cik sakin ol allah kocsni islah etsin. o gunahsuz yavru yadami acimiyor ah ah icim yaniyor evlat hasreti cok zor sukret bebegine saril anneligin tadini cikar. bosammak en son care ama oda bir care

Canım ben de bir anneyim ve her şeyden önce çocuğum gelir.Büyük konuşmayı asla sevmem ama kocam beni aldattı mı diye de çocuğumu annesiz bırakmayı aklımdan geçirmem.Sen önce sakin ol.Hayat bu aldatılmak da var boşanmak da var.Değer mi canından vazgeçecek aşamaya gelmeye.Biz anneysek eğer güçlü olmak zorundayız.Sakin kafayla eşinle konuş.Sakın sinirle hareket etme.

herşeyden önce sen bir annesin yaptıklarını şaşkınlıkla okudum, eşin aldattıysa seni kapıyı gösterir güle güle dersin olur biter neden kendine bu kadar işkence çektiriyosun anlamadım doğrusu...
erkeklerden herşey beklenir hazırlıklı olmalısın herşeye..
boşanmaya karar verirsenizde bebek sizde kalır zaten.. şayet siz böyle intihar girişimlerinde bulunur akıl hastası gibi davranırsanız eşiniz bunu size koz olarak kullanır iki üç şahitle inan bebeğinizide alır elinizden..
güçlü olun lütfen kendiniz için değilse bile bebeğiniz için...

sanırım sen aldatılmanın üstüne çocuğu vermem dedikten sonra bu halde gelmişsin... öncelikle yaşını sormak istiyorum ?sinirleneceksin elbet ama cinnettir bunun adı sonraki seyrini herkes tahmin edebilir..senin elinde bıçağın ne işi var ya sakin ol önce aklını başına topla sanırım kocanı çok sevdiğin için böyle tepki verdin ama görüyosunki bu kadar sevilmeyi hak eden bi adam değil.böyle bi adam için hayatından geçmeye değermi hiç..vazgeçilmezlerinin sırasını doğru belirle önce çocuğun sana muhtaç ama sen kocana muhtaç değilsin...diyelimki boşanma davası açtın eşin aldattığı için suçlu sen kendini öldürmeye teşebbüs ettiğin için adam diyecekki bu kadın kendini öldürmeye çalışıyo sorunlu bende başka taraflara bakıyorum ister istemez ve kendini öldürecek bi kadına nasıl çocuk emanet edilir....haklıyken haksız duruma düşme çocuğun için dirayetli ol kendine gel mantıklı davran........

Back