çok kötü şeyler yaşadım düzelemiyorum..

düşünmeden kendimi yiyip bitirmekten başlayamıyorum ki.. yeniden üniversiteye gireyim diyorum hiçbirşeye gücüm yok gibi erkeklerdende tiksiniyorum rüyamda cehenneme atldığımı görüyorum hep..

Hmm.. Otel, içki, gece, yatak, öpüşme falan olunca devamı gelir malesef. Erkek kısmı tutamıyor işte kendini. Bide nişanlısın nasılsa tamaaamm.. Senin buna fırsat vermemen lazımdı, yani ilişkiye girmek istemiyorsan. Bi arkadaşında kal yani. Neden nişanlın ile başbaşa otel odası..

sarhoş diye birde nasıl olsa evlenicez diye es gectim gibi birşey oldu zaten canım cok acıdı ayrlma olmadanda bile daha yaklastrmadım kendime
Umarım bu sana bi ders olmustur ama tam olarak beklentin ne onu anlamadım doğrusu? Ailene anlatmak istiyorsun ve nasıl anlatmalıyım diyemi soruyorsun? Eger sadece derdimi paylaşmak istedim diyorsan, bu yaşadıklarını tekrar yaşamaman dileğiyle kendini kimseye kullandırma diyebiliriz. Ailene anlatmana gerek yok ileride karşına evleneceğin biri cıkınca öyle bi haya yaptığını ayrıntısız bi şekilde söylersin

annem cok dedi yalvardı ama dinlemedim zamanında onu simdi kafamı duvarlara vursam ne fayda 23 yaşndayım şimdi yeniden üni sınavına hazırlanıcamda ama ne güç ne inanç kaldı birşeye ki yaşta geciyor

Tecavuze ugramissin bildigin.Keske o an ailene soyleseydin.Ayrilsaydin.Ama suan yapman gereken o oyle bir hayvanlik yaptiysa birak onun gunahiyla yasasin butun omur boyu obur dunyada da emin ol ne yaptiysa bedelini katiyla oder.Kimsenin yaptigi iyilikte kotulukte yanina kalmaz.Sen biraz kendine gel elin serefsizi yuzunden neden kendi guzel canina kiyasinki? Genceciksin onunde seni harika gunler bekliyor.

intiharı düşünecek bir durum yok kötü bi olay gelmiş başına evet ama adam değilmiş . ileride evleneceğin insana böyle böyle diye anlatırsın ama kendnden emin bi şekilde başın dik olarak anlatırsın. senin bi suçun yok. hatta evleneceğin insan adamsa hemcinslerinden nefret edip sana sahip bile çıkar ona çok takılma bi dahada iççip otele gidecek kadar kimseye güvenme yaşadıklarından ders al ve tövbe et . sendede hata var ama intihar etmesi gereken kişi sen değilsin o kişi. sana dönersede asla kabul etme böyle iğrenç insanlarla ömür sürdüremezsin. insanlıktan nasibini almamış kişiler ilerde senide aldatı gidip başkasına tecavüzde eder seni döverde. kendine gel ve yeni bi hayata bala. bu yaşadıklarınıda hiç bi tanıdığına anlatma bu özel bişey sonuçta. Allahla senin aranda kalsın.

Tecavuze ugrayan kisi canina kiymasin da ne yapsin. Daha onu hic tanimayan hemcinsleri bile ona inanmazken ailesini veya ilerde evlenecegi adami nasil inandirsin. Elbette sizde de hata var ama bunun bedeli bu kadar agir olamaz. Allah yardimciniz olsun. Yasayan bilir diyorum.

toplum baskısı bosluk ben bu adama yllarımı verdim cok büyük zorluklarla bu zamana geldik okadar emek okadar seyden sonra böyle birşeyin olmas böyle bitmesi herşey karşık sekilde içimde gitmiyor kafamdan

duymak istedigim cevap bu degildi
tecavüze ugramissin farkindasin dimi? senin toplum baskisina, iliskinin bitmesine kafa yoracagin yerde bununla mesgul olman lazimdi
ben tv de haberlerde bi yerde hic tanimadigim bi kadinin bile tecavüze ugradigini duyunca tüylerim diken diken olurken sen sanki sana bu serefsizligi yapan adamin yasini tutuyorsun
beni yari yolda birakti diyorsun
senin onu birakman gerekirdi
bu kötülügü sana yapan serefsiz adamla nasil bir hayat gecirmegi düsünüyordun acaba
kusura bakma fazla yükleniyorsam ama gercekten sinirlendim biraz
bu kadar kör olmayalim arkadaslar ya

Ortada bir adam yok bence sevdiğim adam demissiniz de
Baya eski turk filmleri yil 1970 gibi olay.
Bence siz ickili halinizle ZORLA olduğunu düşünüyorsunuzdur yoksa hala nisanli kaldiysaniz o gunden sonra psikologluk olmaniz gerekir

annem cok dedi yalvardı ama dinlemedim zamanında onu simdi kafamı duvarlara vursam ne fayda 23 yaşndayım şimdi yeniden üni sınavına hazırlanıcamda ama ne güç ne inanç kaldı birşeye ki yaşta geciyor

Çok geçmiş olasun canım çok üzüldüm.

Bence hayatında bir daha alkol içme verceği keyfe lanet olsun
17 gün aonta dgs var hazırlan ygs gir ama dgs de birndene

Ailene bunu söylemene gerek yok zaten.Onları ilgilendirmez senin bedenin.Seçiceğin eşin bu konuda çok tutucu olmamasına özen gösterirsin olur biter.Dert ettiğine değmez inan.Ha eski sevgilinin şe***sizliğine değinmiyorum burda.Sadece senin psikolojik durumuna yorum yapıyorum.Kendini üzme.

tecavüze uğrayan kadına neden aşağılık gözüyle bakılır da ona bu pisliği yapanın yanına kar kalır aklım almıyor ya. Eğer böyle bir olay sonucu biri kendini illa ki öldürecekse be vicdan azabı altında ezilen erkek olmalı. Tecavüze uğrayan da kadın suçlu olan da kadın kendini Öldüren veya öldürülen de kadın, peki erkek? Bunları sizin için yazmıyorum,sadece tecavüz gibi hassas bir konu görünce içimi döktüm nedensizce.

Öncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek isterim piskolojik acidan kotu bir donem yaşadigin apacik ortada. İnsanlarin seni incitecek seyler soylemesi seni uzmesin dilerim. Hayatta bir cok insanin basina kotu olaylar gelebiliyor. Benim nacizane fikrim sudur ki bol bol dua et derim. Bilemezsin belki karsina seni gonulden anlayabilcek bi adam cikar ve tam anlamiyla ona guvendikten sonra bu olaydan bahsedebilirsin. Ailene sakın birsey soyleme bu senin icin daha buyuk felaketlere sebep olabilir.. Tutucu bir ailen oldugu icin. Belki toplumumuzca namusum kirlenmis olabilir ama yuregini kirletme lutfen... Umarim hersey gonlunce olur. Dualarim seninle..

Tecavüze uğramış bir kadını o adama resmen mahkum eden, karşısındaki nişanı atmış olmasa tecavüzcüsüyle ömür geçirmeye mahkum edecek bir mahalle baskısı. İnan çok üzüldüm okuyunca. Bekaretini kaybetmişsin, nişan atılmış hiç önemi yok. Önemli olan bundan sonraki hayatını bu travmanın etkisinde geçirmemen. Bence şunun farkına varmalısın; kocan bile sen istemediğin halde ağzını kapatıp, cinsel ilişkiye zorlasa bu tecavüzdür. Ertesi gün nikahlı karımsın der, sen içinde kin ve nefretle kala kalırsın. Umarım karşına güzel insanlar çıkar.

yazık o seni hiç sevmemiş sevse kıyamazdı bu nasıl birsey ya teavz etmiş seni ne diyim allh yardmcın olsun

O ani geri alamazsin olan olmuş .keşke olmasaymis keskebu kadar icmeseydin söylemesi kolay evet ama şöyle düşünerek belki biraz rahat layabilirsin bu kişi sana tecavüz etmiş seni düşünmemiş o an kendini düşünmüş. Nasılsa evlencez ne demek.sonuçtasen istememissin o an .ama bu su demek demekki evli oolmuş olsaydın bu kişiyle nasılsa evliyiz sen istemesende ben istiyorum diyip güzellikle yada zorla sana yasatcakti bu durumu kendi istediğinde .bencilmis.o an sarhoslugunfan faydalanmış resmen .bugün boyle zorlayan yarin şiddette uygulardı .zararın neresinden donsen kardir.

Size bir film tavsiye edeyim. The accused, sanik. Cok benzer bir yasanmis hikaye. Hatta o olaydan sonra amerikada tecavüz yasalari degistirilmis, bur basari ornegi olmus. Sizin durum alkollü olmaniz, tanıyor olmaniz, oncesinde yakinlasmayi istemeniz falan asla tecavuzu hakli kilmaz. Resmen tecavüze ugramissiniz. Keske uzerinden zaman gecmeden sikayetci olsaydiniz.

olan olmuş. bu ülkede bu adalet sistemiyle zaten birşey yapamazsın.
ilk ben istedim otele gittik,sarhoştum, ön sevişme oldu sonunda tecavüz oldu desen asla bir şey olmaz adama.

adam karısını döverek öldürüyor,iyi halden çıkıyor. hakimler erkek. ve adalet bu ülkede erkeklerin lehinde maalesef. son çıkan tecavüzdeki kararlara bakmak yeter.
daha dün 70 yaşında görmeyen felçli kadına tecavüz ederken biri içeri girince kaçan pislik iyi halden 1 yıl aldı.
1 ceket ilikleme,2 de, hakime yalakalık bitti olay işte.
hakim erkek olunca sonuç belli,birde egosunu şişir al sana beraat
ve ayrıldığın iyi olmuş. sarhoşken ruhundaki canavar çıkmış pisliğin.
bunu böyle kabul edeceksin,arkanı dönüp yeni bir hayata merhaba diyeceksin. olmazsa terapi al. ama olan ollmuş artık

Son düzenleme:
Bence kimseye bahsetmeyin bu konudan ileride büyük sorunlar yaşarsınız ve daha çok üzülürsünüz yaşadıklarınızdan herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Sevdiğim erkek diyorsunuz da erkek olsa size onu o şekilde yapmazdı hadi yaptı diyelim bırakmazdı sahip çıkardı .Sizin adınıza üzüldüm ama dünyanın sonu değil herşeyin çaresi var bir tek ölüme yok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…