- 9 Temmuz 2015
- 30
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi ahududu123
Sevgili, nişanlı birlikte olmak ister ısrar eder falan ama istemediğin halde ağzını kapatıp zorla ilişkiye giriyorsa bildiğin tecavüz. Asıl o olaydan sonra ayrılman lazımdı çirkin bir şey. Bence birlikte oldun diye yalvar yakar barışmaya çalışma. Ailenin bilmesine de gerek yok. Yeniden başla hayata..
o sarhoslukla öptüm yataktayken işte ayrıntılı anlatmayayım sevisme olayı ama gercekten ben ben değildim. sey olunca üst cıkarınca istemiyorum hayır dedim bırak diye bağırcaktm eliyle agzımı kapadı
Umarım bu sana bi ders olmustur ama tam olarak beklentin ne onu anlamadım doğrusu? Ailene anlatmak istiyorsun ve nasıl anlatmalıyım diyemi soruyorsun? Eger sadece derdimi paylaşmak istedim diyorsan, bu yaşadıklarını tekrar yaşamaman dileğiyle kendini kimseye kullandırma diyebiliriz. Ailene anlatmana gerek yok ileride karşına evleneceğin biri cıkınca öyle bi haya yaptığını ayrıntısız bi şekilde söylersinsarhoş diye birde nasıl olsa evlenicez diye es gectim gibi birşey oldu zaten canım cok acıdı ayrlma olmadanda bile daha yaklastrmadım kendime
ya yuh ama artık.isterse eş adayın olsun ister nikahlı eşin olsun insan kendi hayatından vazgeçer mi ya.buraya kadar güzelce okudum.başına kötü birşey gelmiş diye düşündüm yargılamadım ama bu ne ya.herifin teki için üni.den vazgeçmek falan.sana değil bilinçsiz aşık oldum diye abuk subuk davranan bütün ergenlere söylüyorum.adam mı yok be arkadaş.bunları duyunca sinir oluyorum işte.yapmayın ya bu kadar.elalemin adamları için kendinizden bu kadar vazgeçmeyin.aşkmış.çok lazım
toplum baskısı bosluk ben bu adama yllarımı verdim cok büyük zorluklarla bu zamana geldik okadar emek okadar seyden sonra böyle birşeyin olmas böyle bitmesi herşey karşık sekilde içimde gitmiyor kafamdan
annem cok dedi yalvardı ama dinlemedim zamanında onu simdi kafamı duvarlara vursam ne fayda 23 yaşndayım şimdi yeniden üni sınavına hazırlanıcamda ama ne güç ne inanç kaldı birşeye ki yaşta geciyor
yazık o seni hiç sevmemiş sevse kıyamazdı bu nasıl birsey ya teavz etmiş seni ne diyim allh yardmcın olsunKendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..