çok kötü şeyler yaşadım düzelemiyorum..

Canim seni okaar iyi anliyorumki dertlesmek istersen mesaj atabilirsin. Burda sen yardim istiyosun ama herkez seni elestiriyo bide sonuna cakiyolar lafi olan olmus falan burda derdine derman bulamazsin sen.

Okuyor musunuz yada calisiyor musunuz bilmiyorum. Ekonomik ozgurlugunuzu elinize aldginizda kimseye hesap vermek zorunda kalmazsiniz. Basinizdan kotu bir olay gecti diye hayati kendinize zehir etmeyin.
Tebrik ediyorum . burda bazi insanlar insan halinden anlamiyor hemrn elestiri hemen bi dedikodu arayis icinde buluyolar kendilerini. Yok yalan dolan falan yaziyorlar . yalansa yalan kiz akil istrmis bilgin yoksa fikrinde olmasin. Gercekten boylr birsey yasayan bir genc kiza senin tavsiyenle yaklasmak gerekiyor.

Tebrik ediyorum . burda bazi insanlar insan halinden anlamiyor hemrn elestiri hemen bi dedikodu arayis icinde buluyolar kendilerini. Yok yalan dolan falan yaziyorlar . yalansa yalan kiz akil istrmis bilgin yoksa fikrinde olmasin. Gercekten boylr birsey yasayan bir genc kiza senin tavsiyenle yaklasmak gerekiyor.
Tesekkur ederim. Hicbir zaman insanlara onyargiyla yaklasmam.
Insanlari asagilamak, hor gormek, agir elestiri kimsenin haddine degil.
Hepimiz yorumlarimizi yaparken ozenli cumleler kurmaya dikkat etmeliyiz.

Bir zar hayatini mahvetmesin.boyle bir adamla evlenip yillarini kaybetmedigin icin sevinmelisin...yoksa cururdun

Böyle bir adamla evlenmediğin için şükret. .:KK54:
hayırlısını dile her zaman. . :KK39:
Ne o öyle ölmek falan. .:KK20:

Hayat kadere inat seni silbaştan yaşayacağım, de ve devam et. Ailene başından geçenleri anlatmak zorunda degilsin canım.

Tatlım o zar ya da o adam değil seni degerli birisi yapan
Sensin, huyların, davranışların,hislerin ...
O kötü adamı geride bırak, bu konuyu da düşünmemeye çalış Bunun için çeşitli aktivitelerde bulunabilirsin
Spordur, bileklik yapmaktır, halk egitim binalarında verilen ucretsiz kurslardır
Olan olmuş ki bu herkesin başına gelebilirdi düşünerek kendini harap etme, sen önemlisin bunun farkına var
Ailene bir açıklama yapmak zorunda değilsin ki hem Senin vucudun senin kararlarin ve evlenecek yasa gelmissin yani sorumluluk alabilecek yastasin demek ki
Ekonomik ozgurlugun yoksa bunu edinerek kendini rahatlatan seyler de yapabilirsin Inan bana calismak bir seyleri unutmayi kendini mesgul etmeni sagliyor
Biz kk olarak hep yanindayiz

X