- 1 Ağustos 2010
- 642
- 671
- Konu Sahibi ahududu123
bn de pek inanmadım di gerçektir diye yazdım
inanmadığını söyleyince alınıyorlar bu sefer yahu
O da doğru.. ama bunca olay yaşamış bi insan iç in fazla rahat.. tutamadm kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn de pek inanmadım di gerçektir diye yazdım
inanmadığını söyleyince alınıyorlar bu sefer yahu
Tebrik ediyorum . burda bazi insanlar insan halinden anlamiyor hemrn elestiri hemen bi dedikodu arayis icinde buluyolar kendilerini. Yok yalan dolan falan yaziyorlar . yalansa yalan kiz akil istrmis bilgin yoksa fikrinde olmasin. Gercekten boylr birsey yasayan bir genc kiza senin tavsiyenle yaklasmak gerekiyor.Okuyor musunuz yada calisiyor musunuz bilmiyorum. Ekonomik ozgurlugunuzu elinize aldginizda kimseye hesap vermek zorunda kalmazsiniz. Basinizdan kotu bir olay gecti diye hayati kendinize zehir etmeyin.
Tesekkur ederim. Hicbir zaman insanlara onyargiyla yaklasmam.Tebrik ediyorum . burda bazi insanlar insan halinden anlamiyor hemrn elestiri hemen bi dedikodu arayis icinde buluyolar kendilerini. Yok yalan dolan falan yaziyorlar . yalansa yalan kiz akil istrmis bilgin yoksa fikrinde olmasin. Gercekten boylr birsey yasayan bir genc kiza senin tavsiyenle yaklasmak gerekiyor.