çok kötü şeyler yaşadım düzelemiyorum..

tutucu aile nasıl olur biliyo musun?
gece yarısı seni nişanlınla biyerlere göndermez. hadi gönderdi diyelim ara ara telefonla arayıp sorarlar tedirgin olurlar. hadi aramadılar diyelim senin eve gelmeyip arkadaşında kalacağını senin sesinden duymak isterler. hadi o da olmadı diyelim... neyse boşver...

Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
İbrahim Erkal emine ün canısı dizisi geldi aklıma.:KK53:

ailen çok tutucu ama sen gece kendini kaybedene kadar içiyorsun
adam seni omzunda otele götürüyor
üstüne üstlük tecavüz ediyor

fiyasko gerçekten
neden gidip şikayetçi olmadın o gün o adamdan?
hadi olmadın neden ayrılmadın da 2 ay bekledin
gerçekten tecavüzcünle mi evlenmeyi planlıyordun

ailen çok tutucu ama sen gece kendini kaybedene kadar içiyorsun
adam seni omzunda otele götürüyor
üstüne üstlük tecavüz ediyor

fiyasko gerçekten
neden gidip şikayetçi olmadın o gün o adamdan?
hadi olmadın neden ayrılmadın da 2 ay bekledin
gerçekten tecavüzcünle mi evlenmeyi planlıyordun
benim babam içkinin kokusunu 40 km den alır hangi hayvanın yüreğini yediyse arkadaş sözde tutucu ailesine karşı fazla large...

Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..

Gerçekten kanım dondu.Neden şikayetçi olmadınız? Evli de olsanız, nişanlı da olsanız önemli değil ki istememişsiniz ve bu herif size tecavüz etmiş. O olay akabinde hemen ayrılıp ailenize anlatsaydınız daha iyi olurdu sanıyorum. Lütfen dava açın hakkınızı arayın, bunlar cezasız kalmamalı ,hem tecavüz var hem de biten bir nişanlılık kesinlikle tazminat da talep edin. Korkmayın ailenizden mutlaka paylaşın

Bir de sonradan gördüm, siz başlangıçta istediniz diye bu o şahsın size tecavüz etme hakkı olduğunu göstermiyor. Sevişmeyi başlatan olabilirsiniz fakat durmasını söylemişsiniz, hiç bir suçunuz yok ne alkollü olmanız ne sarhoş olmanız ne onunla kalmanız ne de sevişmek istemeniz ve sevişmeniz suç değil. Karşı tarafın da alkollü ve sarhoş olması tecavüzü meşrulaştırmaz. Aileniz ile paylaşamıyorsanız Bulunduğunuz ilin barosunun Kadın hakları komisyonundan destek alabilirsiniz.

İçmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin..

Sana tecavüz eden o nişanlından ogun ayrılıp şikayette bulunacaktın..

Allahın sevdiği kuluymuşsun ki bu iş bozulmuş..

Tutuculuk kısmı hikayenin neresindeydi onu bilemedim..

Cinsel ilişkide "rıza" kavramını en iyi anlatan yazıdır bence , mutlaka okunmasını öneririm.

“Alt başlık: Çay yapma metaforuyla. Tane tane.”

Cinsel İlişkide Rıza Mefhumu: Anlamak Hiç de O Kadar Zor Değil

Eğer hala anlamakta zorluk çekiyorsan, biriyle seks başlatmaya çalıştığını değil, ona çay hazırladığını düşün.

“Çay ister misin?” diyorsun ve sana “Tabi ki! Harika olur! Teşekkür ederim!” diyorsa bil ki gerçekten çay içmek istiyor.

“Ya aslında emin değilim…” derse, ona çay hazırlayabilirsin ama aklında olsun, içmeyebilir ve eğer içmezse (burası önemli) ona çay içirmeye çalışma. Düşük bir çay içme ihtimali var diye çay yapma zahmetine girmiş olduğun için onu suçlayamazsın. Çay içmek istemediğini kabul etmek zorundasın. Çayı yapmış olman onu mutlaka o çayı içerken izleme hakkın olduğu anlamına gelmez.

“Hayır, teşekkür ederim” derse, çay yapma. O kadar. Çay yapma, ona içirme, içmek istemedi diye kızma. Anla işte çay istemiyor.

Sana, “Evet, teşekkür ederim” deyip, çay geldiğinde aslında istemediğini söyleyebilir. Evet, onca zahmete girdikten sonra bunu duymak seni gıcık edebilir. Ama hala hiçbir şekilde çay içmek zorunluluğunda değil. Önce istiyordu, şimdi istemiyor. Bazen insanlar sen çayı yapmaya başladıktan çay hazır olana kadar geçen sürede kararlarını değiştirebilirler. Bunda bir sakınca yok. Bu yine de sana çayı zorla içirme hakkı vermez.

Bilinci yerinde değilse, çay yapma. Bilinci yerinde olmayan insanlar “çay ister misin?” sorusunu anlayamazlar.

Diyelim ki, soruyu sorduğunda bilinci yerindeydi, evet dedi ve çayı yapana kadar bilincini yitirdi. Çayı bırak, karşındaki insanın sağlığının yerinde ve kendisinin güvende olduğunu kontrol et ve –burası çok önemli- ona çay içirme.

Biri eğer çaya evet derse, içmeye başlarsa ve daha sonra bilincini kaybederse, çayı zorla boğazlarından geçirmeye çalışma. Çayı uzaklaştır ve onun iyi olup olmadığına bak. Şuuru kapalı insanlar çay istemezler. Bundan şüphen olmasın.

Biri geçen Cumartesi senin evinde çay içtiyse bu her zaman seninle çay içmek istediği anlamına gelmez. Durduk yerde evine gidip çay yaparak “AMA GEÇEN HAFTA ÇAY İSTİYORDUN” ya da sabah uyandıklarında ağzından içeri çay dökmeye çalışarak “AMA DÜN GECE ÇAY İSTİYORDUN” diyemezsin.

Çayda ya da sekste, rıza her şeydir.

Herkesin değer yargısı farklı ölçemem ama olan olmuş. Canına kıymana gerek yok. Madem bu cinsellik sence günah, ayıp, yaşayamıyorsun aynı değer yargın intiharın da günah olduğunu bilir. Kimseye söylemek zorunda değilsin kendini eksik hissetmek de. Gönül rızanla olsa iyi olurmuş, ileride evleneceğin adama anlatırsın. Alkol konusunda da limitlerini bilirsin.

Benim ailem öyle tutucu olmadığı halde gece arkadaşımda kalmama izin vermezdi. Kaldı ki ben değil arkadaşım arayacak ooo. Çok boşluk var konuda

kötü bi olay olmuş sizin için tabi ama geride bırakmalısınız. sizin başınıza gelmedi ya bir tek. ailenize söylemek zorunda değilsiniz ki bence söylemeyin de. çünkü bu tip konularda aileler çok büyük tepkiler verebilir. eski nişanlınızı arar bir şey derler çocuk da der otele benle geldi rızasıyla oldu vs. aileniz de ona inanır bi şey olur hiç belli olmaz. ayrıca bu insanı canına kıydıracak bir şey değil ki. elalemin adamı değilmiş yani siz evlenmeye niyetliymişsiniz sevdiginiz adammış bu yönden düşünün. geçmiş olsun diyeyim. ama bence kafanızdan atın bu konuyu kendinizi toparlayın ve geri kalan hayatınıza odaklanın.

Bana zorla sahip oldu dediğiniz şeyin adı tecavüzdür. Tecavüzden bu kadar normal bahsedebilmek ne kadar garip. Üstelik siz yaşadığınız bu korkunç şeyi değil sevdiğim adam dediğiniz kişiyi dert ediyorsunuz. Ayrıca canınıza kıymayı düşünmek ne demek? Bu devirde başı sıkışan intihar diyor. Neden mücadele etmek yerine ölmek? Bir tanecik hayatınız var zaten ecel geldiğinde ölüp gideceksiniz. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanmayı deneyin, kendi ayakları üzerinde duran binlerce kadın var onlardan biri neden siz olmayasınız, neden aklınıza ilk gelen çözüm ölüm oluyor?

Alkol, otel odası, öpüşme hep detay. Sen düpedüz tecavüze uğramışsın. Beni asıl endişelendiren senin bu adamla iki ay daha nişanlı kalman, ondan hala "sevdiğim adam" diye bahsetmen, aileler anlaşmış olsa bu adamla evlenecek olman. Eğer dava açmayacaksan ailene söyleme. Mümkünse aynı hatayı tekrarlama.

Cinsel taciz bir kadında ciddi psikolojik hasara yol açar. İleride sağlıklı bir evliliğin ve cinsel hayatın olsun istiyorsan mutlaka psikolojik destek al. 'Şöyle yaptım, böyle yaptım' diye kendini suçlama. Evet, büyük hataların olmuş ama tecavüz senin kabahatin değil.

senin en çok taktığın konu tecavüz mü yoksa evleneceğim erkek beni böyle kabul eder mi olayı mı
Bence adamin ona orla sahip olmus olmasi deil konu o aileme ne derim lerde eblenecegim adam ne der kafasinda. Korkunc bir olay yasamis aslinda ama o elalem ne der derdinde. Bence psikolojik bir yardim alip once kafasini toparlamali.

tecavüze uğradım diyorsun da anlattığın şeyler çelişiyor

ilk sevişmeyi sen başlatmışsın filan evleneceğiz diye göz yummuşsun

konu hiç gerçek değil gibi. yaz geldi liseliler yeni heyecanlar arıyor.

X