- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi ahududu123
İbrahim Erkal emine ün canısı dizisi geldi aklıma.Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
benim babam içkinin kokusunu 40 km den alır hangi hayvanın yüreğini yediyse arkadaş sözde tutucu ailesine karşı fazla large...ailen çok tutucu ama sen gece kendini kaybedene kadar içiyorsun
adam seni omzunda otele götürüyor
üstüne üstlük tecavüz ediyor
fiyasko gerçekten
neden gidip şikayetçi olmadın o gün o adamdan?
hadi olmadın neden ayrılmadın da 2 ay bekledin
gerçekten tecavüzcünle mi evlenmeyi planlıyordun
Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
Herkesin değer yargısı farklı ölçemem ama olan olmuş. Canına kıymana gerek yok. Madem bu cinsellik sence günah, ayıp, yaşayamıyorsun aynı değer yargın intiharın da günah olduğunu bilir. Kimseye söylemek zorunda değilsin kendini eksik hissetmek de. Gönül rızanla olsa iyi olurmuş, ileride evleneceğin adama anlatırsın. Alkol konusunda da limitlerini bilirsin.Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
Bana zorla sahip oldu dediğiniz şeyin adı tecavüzdür. Tecavüzden bu kadar normal bahsedebilmek ne kadar garip. Üstelik siz yaşadığınız bu korkunç şeyi değil sevdiğim adam dediğiniz kişiyi dert ediyorsunuz. Ayrıca canınıza kıymayı düşünmek ne demek? Bu devirde başı sıkışan intihar diyor. Neden mücadele etmek yerine ölmek? Bir tanecik hayatınız var zaten ecel geldiğinde ölüp gideceksiniz. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanmayı deneyin, kendi ayakları üzerinde duran binlerce kadın var onlardan biri neden siz olmayasınız, neden aklınıza ilk gelen çözüm ölüm oluyor?Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
Alkol, otel odası, öpüşme hep detay. Sen düpedüz tecavüze uğramışsın. Beni asıl endişelendiren senin bu adamla iki ay daha nişanlı kalman, ondan hala "sevdiğim adam" diye bahsetmen, aileler anlaşmış olsa bu adamla evlenecek olman. Eğer dava açmayacaksan ailene söyleme. Mümkünse aynı hatayı tekrarlama.Kendi isteğimle nişanlandım herşey çok güzel gidiyordu evlilik hazırlıkları yapıyorduk ve bir gün ortak arkadaşımızın doğum günü oldu mekana gittik benimde içkiyle aram hiç yoktur ama o gün gaza gelerek çok içtim okadar içmişim ki kendimi kaybedene kadar.. sonrasında bu halimle eve gidemeyeceğim icin ailemede arkadaşında kalıcak demişler o ve arkadaşları.. otele gittik beni omuzlayarak götürdü oda cok ickiliydi ama benim kadar sanmıyorum sonra nasıl oldu bilmiyorum ama beni zorladı ben istemedim çığlık atmaya calısacağım zatem eliyle agzımı kapattı bana zorla sahip oldu.. sabahında ağlıyordum nasıl olsa evlenicez diye umursamaz birşekilde konuştu.. bu olayın sonrasındada 2 ay sonra onun ailesiyle benim ailem anlasamadı cok büyük olaylar sorunlar oldu ailem nişanı attırdı sevdiğim adamda benden vazgecti.. diyemiyorumda aileme durumu cok tutucular napıcam bilmiyorum 6 ay gecti.. uyuyamıyorum geceleri hala canıma kıyıcak hale geldim kafayı yemek üzereyim..
Bence adamin ona orla sahip olmus olmasi deil konu o aileme ne derim lerde eblenecegim adam ne der kafasinda. Korkunc bir olay yasamis aslinda ama o elalem ne der derdinde. Bence psikolojik bir yardim alip once kafasini toparlamali.senin en çok taktığın konu tecavüz mü yoksa evleneceğim erkek beni böyle kabul eder mi olayı mı
aynen yatacak yeri yok pisliğinkalitesiz adam tecavüz nedemek ya sevdiği kadıana hemde birde sizi yarı yolda bırakmış
bn de pek inanmadım da belki gerçektir diye yazdımKonuya bi tek inanmayan ben miyim ki?? Hiç inandırıcî değil..