• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Tencere kapak misali evet çok çok uyumlusunuz. Yazık size ya bak bak sevgilisi olan adamın metresi olmak çok romantik dimi sevgilinin arkadaşının yaptığı p...venk ligi anlatacak kelimeler yok gerçekten. Bi de cinsellik olmadı diyorsun utanmadan illa adamla ilişkiye mi girmen lazım daha ne olsun. Yazık.

Geri dönüşü olmayan bir yola girmeyin. İleride çok pişman olursunuz bu ilişkiyi de kendi ilişkinizi de bir an önce bitirin. Değmez..

Neresinden tutsan elinde kalır bir ilişki.
Sevgiline ve sevgilisine üzüldüm..
Sen sevgilinle son noktayı koy bu adamla işi ilerlet gel o zaman konu aç burada...

"Çok pişmanımm ühüüü ühüüü benide aldattı birlikte olduk birdaha aramadıı ühüü ühüü" :D

Gittigin yol yol degil. Sevgilinden ayril, o kisiyle bir kez daha gorusme. Kendini bul. Kac yasindasin bilmiyorum ama kucuksun gibi geldi. Kisiliginin bu sekilde yogrulmasina izin verme. Cinsellik olsa da olmasa da sen coktan ihanet etmissin. Allah hidayet versin.

O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki.

ben bana güvenmemesini bile söyledim ona.

Konu içinde okuduğum en mantıklı 2 cümle..
Bence tam tencere kapaksınız.
Sevgilini özgür bırak, aldatma makinesine takıl, sonra birbirinizi aldatın.. Zincir yapın..

Sürekli aldattığını sen söylüyosun. Ama bir kez daha aldatasıma sen sebebsin.
Farkındamısın.

Yada empati yap:işsiz:

akıl tutulması yaşamak bu olsa gerek.
Adam sadece alkolluyken sana yakınlasıyor ve hala bunda bır duygusallık arıyorsun.
Gıdıyormus uzaga.Bır de telefon bekler konu sahıbı arasın diye bu surecte

Hisleri gayet net ve açık Sevgilisinden ayrılmak istememesi bile sana karşı bişey hissetmediğinin en büyük göstergesi. Seni ürkütmemek için tabiki bazı şeylere zorlamayacak. Ama lütfen kendine bunu yapma çok pişman olursun

aynı yatağa girmediniz diye olay masum kalmıyor ki. bu hikayede üzülmediğim tek kişi başroldeki o adam. sen, senin sevgilin ve onun sevgilisi... üçünüz de aldatıldınız ve kullanıldınız

“Zaten hep aldatıyor sevgilisini” ama senin de bu kızların içinden biri olman çok acı :)
Senin için değil mı?
Seni kullanıyır ve yatağa atana kadar uğraşmış.ısrar etmesine gerek yok zaten. Bunu anlamak zor olmamalı.

sürekli aldatan zaten kime hangi şerbeti ikram edeceğini biliyor demektir canısı :KK53: hiç anlam yükleme çünkü yok...

kotu seyler yapiyorum dedigine gore farkindasin. adam senle gönül eğlendiriyor heyecan ariyor.sevgilisinden ayrilmaidgina gore seni gecici goruyor . bazi konularda kendinizi karsidaki insanlarijn yerine koyarak dogru y olu bulabilirsiniz. empati şart. umarim birgun sevdiginiz bir insan heyecani.baskasinda.aramaz ve yasattiginizi yasamamiz.olursunuz....ama ilahi adalette bu pek mumkun gorunmuyor gibi......yol yakinken geri donun.

Adam sevgilisini birakmicagini söylemiş zaten sana demekki o kızı seviyor belki onla ciddi düşündüğü için ona yanasmiyordur bu konuda da seni ve diger lerini kullaniyordun cinsellik yoksa bile mekanda tek kalmamak için seninle gidiyordur kendini böyle basit gören kızları ben anlamıyorum geleceğin olmayan sana değer vermeyen bir erkekten nasıl öyle romantik şeyler hissedersin

Sevgilisinden ayrılmıycak seninle de olmıycak cinsellik istemiyo demişsin adam sürekli aldatıyo da diyosun adam işin uzmanı olmuş canım o sana gel yatalım demiyo ama alenen seni tahrik ediyo boynundan öpmeler falan filann o böyle yaptıkça sen zaten ondan etkilendin bu gidişle beraber olursunuz ve onun diyeceği tek şey ben senden böyle bişey istemedim sen istedin ben yaptım diycek ve yeni birini bulur adam kendini aklıycak bu konuda sen bi ömür suçluluk duygusu ve bi anlık heycanla haketmeyen birine ait olmuş olacaksın kendine bunu mu yakıştırıyosun

Yargılanmak istemiyosun ama gecenin bi yarısı çapkın bi adamla aynı arabada aynı ortamda ne işin var ve sen boynundan öpüp saçını okşamasına nasıl izin verirsin sevgilinden ayrılamıyosun tamam ondan duyacağını geç son gece 4lü takıldık diyosun ben sana erkekler arasında geçecek muhabbeti söyliyim boynundan öptüm tava geldi hemen ........
Bırak kötün ben olayım gerekirse banlanayım kırıl bana kız bu söylediklerime ama kendini kullandırma ilerde gerçekten birini sevip evleneceksin ya bu olayı öğrense seninle ilgili görüşü ne olur ki zaten bilmesi gerek geçmişini ki sonra öğrenince tepki vermesin diye
Gelme bu tahriklere kötü sen olursun herkezin gözünde
Bida görüşme aynı ortama bile girme sevmediğin sevgilinden de ayrıl yoluna baksın oda sende

Back