• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Sevgilisiyle cinsellik yaşıyor ama onu cekici bulamadigini basindan beri cinsel hayatlarının kotu oldugunu soylemisti. Aramizda gecenler romantikti ama onun icin bir degerim ya da anlamim olmadigini biliyorum ve zaten ben de onunla ciddi bir sey düşünmem. Sadece yasananlari yok saymasın isterdim ama o bunu bile yapamadi

Iki kisi arasinda gecen mahremiyeti sana anlatmasi ne kadar kotu bir de senle yasasa demek ki anlaticak.

Ayrica sevgilisini begenmiyorsa neden devam ediyor anlamadim ya yalan soyluyor ya da baska bir sey var.

Sevgilisi ile cinsel yaşamını başkalarıyla paylaşan bir erkekle duygusal yakınlaşma nasıl yaşayabiliyorsunuz.
Hani şu konuda sizi yargılamadan yazayım desem bile mümkün olamıyor.
Hadi kendi sevgilinizi aldatmanızı bir şekilde ben ona söyledimle kapatıyorsunuz. Bu adamın sevgilisini de tanıyorsunuz, onu da aldatmış oluyorsunuz bizatihi siz, sonra bir de kızın mahreminin dedikodusunu yapıyorsunuz ki içinden en çirkini bana bu geldi.
Siz kendinizden hiç utanmıyor musunuz gerçekten?

Dedikodu falan yapmiyorum dertlesirken ben ona neden aldattigini sordugumda bana bunlari anlatmisti ben de elestirmistim hatta. Ben sadece bana anlattigi seyi aktariyorum

Iki kisi arasinda gecen mahremiyeti sana anlatmasi ne kadar kotu bir de senle yasasa demek ki anlaticak.

Ayrica sevgilisini begenmiyorsa neden devam ediyor anlamadim ya yalan soyluyor ya da baska bir sey var.

Neden devam ettigini ben de cozemiyorum. 2 yillik iliskisinde araya kac kisi sokmuş sayamaz bile. Aldatmasinin haddi hesabi yok. Ama cok iyi anlasiyorlarmis omrunu onunla geçirebilirmis vs vs. Gercekten nedir onu bu kadar kiza "baglayan" ben de cozemedim. Ikisi de birbirini pek umursamiyor zaten bana gore. Degisik bir iliski tarzlari var. Karismiyorlar serbestler belki kiz da bir seyler yasiyordur başkalarıyla bilemem

Çirkin bir durum,siz de farkındasınız zaten..
Bile bile lades diyorsunuz....

Bu kadar takilmamin sebebi aksam o kadar romantik olup normal gunlerde hicbir sey olmamis gibi davranmasi belki de. Yasananlarin bu kadar anlamsiz bu kadar bir hic ugruna olmasini kabullenemiyorum. Tabiiki ortada bir vaat yok ya da gelecege yonelik bir hayal yok ama yine de yok sayilacak kadar da hiç degildi bence bir seyler

Neden devam ettigini ben de cozemiyorum. 2 yillik iliskisinde araya kac kisi sokmuş sayamaz bile. Aldatmasinin haddi hesabi yok. Ama cok iyi anlasiyorlarmis omrunu onunla geçirebilirmis vs vs. Gercekten nedir onu bu kadar kiza "baglayan" ben de cozemedim. Ikisi de birbirini pek umursamiyor zaten bana gore. Degisik bir iliski tarzlari var. Karismiyorlar serbestler belki kiz da bir seyler yasiyordur başkalarıyla bilemem

Sana omrumu onunla gecirebilirim demis aslinda en azindan acik konusmus seviyor demek ki kizi ondan kopamiyor demek ki manen iyi geliyor ona.

Belki psikolojisi normal degil veya cinsellige duskun birisi ondan aldatiyor aldatmanin da nedeni olmaz ama normal insani anlarsin cozersin karsindaki normal gelmedi bana.

Cinsellik yok diye kullaniliyor olamaz misinz.gayette heyecan arayis adrenalin icin kullaniliyorsunuz belki adamin bole bi fantazisi var uzerinizde gerceklestiriyor sevmedigi acik cunku sevgilisi var ?

Cinsellik yok diye kullaniliyor olamaz misinz.gayette heyecan arayis adrenalin icin kullaniliyorsunuz belki adamin bole bi fantazisi var uzerinizde gerceklestiriyor sevmedigi acik cunku sevgilisi var ?

Sevgilisiyle de cinsel hayati var ama memnun değilmiş. Onun icin aldatma bir alışkanlık zaten. Surekli yaptığı bir şey. Benimle olan durum bir surec icinde gerceklesti diger gecelerle opmeye bile calismadi duygusal yaklasti ve yavas yavas ilerledigi icin belki dedim o da cekimi hissedip karsi koyamamistir, alkolun arkasina sığınmaktan fazlasıdır ama değilmiş yok sayıyor malesef.

Sana omrumu onunla gecirebilirim demis aslinda en azindan acik konusmus seviyor demek ki kizi ondan kopamiyor demek ki manen iyi geliyor ona.

Belki psikolojisi normal degil veya cinsellige duskun birisi ondan aldatiyor aldatmanin da nedeni olmaz ama normal insani anlarsin cozersin karsindaki normal gelmedi bana.

Evet zaten çocukluğundan bu yana olan sorunları oldugunu düşünüyorum. Hatta bana sen bu dunyada beni gercekten anlayan tek insansin dedi. Ilginc bir karakter

Kendini bu kadar düşürme. Alt tarafı basit bir cinsel çekim çok büyük manalar yüklenecek bir durum değil. Kendine gel ve bıçak gibi kes gitsin. Yeni aşklara yelken aç . Tlf no sunu engelle sosyal medyadan engelle en önemlisi libidondan engelle

adam sürekli aldaatıyor kadınlara nasıl yaklaşacağını biliyor
eğer seninle birşeyler düşünseydi
arkadaşından ayrılırdı senin ona rahat gitmen için
o seni yatağa atmak için duygusallık katmış sadece kendi kendine abartmışsınız
adam da biliyor 2 görüşme kalmış sadece sonra tamamsınız
kendi kendinize abatıyorsunuz yapmayın

Adam hedefe yavaş yavaş ilerliyor senin iyice ona kapılmanı bekliyor net bir şekilde bitir bu ilişkiyi seni basit görüyor ve değer vermiyor heyecan arıyor sevgilisini de bırakmadığına göre kendisine layık görüyor maalesef bir pompişlik ömrü var ilişkinizin sonra sana bye bye
Kendine bunu yapma diğer çocuğu da azad et

Sevgilisiyle cinsellik yaşıyor ama onu cekici bulamadigini basindan beri cinsel hayatlarının kotu oldugunu soylemisti. Aramizda gecenler romantikti ama onun icin bir degerim ya da anlamim olmadigini biliyorum ve zaten ben de onunla ciddi bir sey düşünmem. Sadece yasananlari yok saymasın isterdim ama o bunu bile yapamadi

Yani adamin gozundeki ikinci kadin statunuzun onaylanmasini mi istiyordunuz?
Bakin agir olacak ama sizin gibilerden nefret ediyorum ben.
Seytanin sizin gibiler varken dunya uzerinde isi gucu yok.. Kafa karistirmak, arkadasinin arkasindan is cevirmek, sevgiliyi/ esi aldatmak tiksinc seyler. Malesef tencere kapaksiniz ama adam sizi kendine dahi layik gormuyor.
Iki adamla da baginizi koparin, arkadasinizla gorusmeyin.
Allah islah etsin, galaksideki erkeklerin kokune kiran girdi de en yakin arkadasinizin sevgilisiyle kiristiriyorsunuz..
Yazik yeminle yazik..

Yani adamin gozundeki ikinci kadin statunuzun onaylanmasini mi istiyordunuz?
Bakin agir olacak ama sizin gibilerden nefret ediyorum ben.
Seytanin sizin gibiler varken dunya uzerinde isi gucu yok.. Kafa karistirmak, arkadasinin arkasindan is cevirmek, sevgiliyi/ esi aldatmak tiksinc seyler. Malesef tencere kapaksiniz ama adam sizi kendine dahi layik gormuyor.
Iki adamla da baginizi koparin, arkadasinizla gorusmeyin.
Allah islah etsin, galaksideki erkeklerin kokune kiran girdi de en yakin arkadasinizin sevgilisiyle kiristiriyorsunuz..
Yazik yeminle yazik..

Birincisi ben onun arkadaşının sevgilisiyim ben onun sevgilisini sadece bir kere gordum hayatimda. Bunlari da sevgilimle iliskime nokta koydugum siralarda yasadim ha yine gorusuyoruz ve onun arkadasi ve yaptigim yine buyuk bir ayip ama ayrintilar da onemli bence bu yuzden duzeltme geregi duydum. Sevgilisi benden daha iyi oldugundan mi beni yok sayiyor yoksa sevgilisinden ayrilmaya cesareti mi yok onu ben de bilmiyorum zaten şu saatten sonra pek de bir önemi yok bu kısmın.

Birincisi ben onun arkadaşının sevgilisiyim ben onun sevgilisini sadece bir kere gordum hayatimda. Bunlari da sevgilimle iliskime nokta koydugum siralarda yasadim ha yine gorusuyoruz ve onun arkadasi ve yaptigim yine buyuk bir ayip ama ayrintilar da onemli bence bu yuzden duzeltme geregi duydum. Sevgilisi benden daha iyi oldugundan mi beni yok sayiyor yoksa sevgilisinden ayrilmaya cesareti mi yok onu ben de bilmiyorum zaten şu saatten sonra pek de bir önemi yok bu kısmın.

Bence sen seni birakan kisinin seni birakmasini hazmedemiyorsun.

Sunu soylemek istiyorum onu birakmamasi onun senden iyi olmasiyla alakali olmayabilir birini sevmek o daha iyi anlamina gelmez seni sevmemesi de seni daha asagi kotu yapmaz.

Fakat senin tavrin davranisin senin olaylara karsi tepkin daha asagi yapar.

Gonul islerinin vasiflarla alakasi yoktur iyi insan olmakla da kimi erkek vardir kiz cirkefin ahlaksizin tekidir sever veya cok iyidir guzeldir sevmez.

Fakat bu konuda bunlar cok gecerli degil cunku ortada degerler yok.

Bence sen seni birakan kisinin seni birakmasini hazmedemiyorsun.

Sunu soylemek istiyorum onu birakmamasi onun senden iyi olmasiyla alakali olmayabilir birini sevmek o daha iyi anlamina gelmez seni sevmemesi de seni daha asagi kotu yapmaz.

Fakat senin tavrin davranisin senin olaylara karsi tepkin daha asagi yapar.

Gonul islerinin vasiflarla alakasi yoktur iyi insan olmakla da kimi erkek vardir kiz cirkefin ahlaksizin tekidir sever veya cok iyidir guzeldir sevmez.

Fakat bu konuda bunlar cok gecerli degil cunku ortada degerler yok.

Evet hazmedemiyorum tamam gelecek plani yapacak halimiz yok zaten dedigim gibi asla iliski yaşamayacağım biri ama o kızı asla gozden cikarmayip beni yok sayışı beni cok rahatsız ediyor.
Ve evet malesef deger falan kalmis durumda degil ne kadar yanlis ve berbat bir olay oldugu zaten tartismasiz..

Back