• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Bence foya doya yasa askini,o daayrilsin sevmiyorsa amaaa yasak meyve cekiciligi bence, heyecan ask degil bi, gecer zaten :)

Bu adamla birlikte olmak mı istiyorsun? Sevgilinden ayrılmayı düşünmüyor musun? İşler fazla karışmış. Kimse aldatan birisiyle kolay kolay ciddi düşünmez özellikle de erkekler, kızlar biraz daha saf oluyor bu konuda.

Doğru ve gerçek duyguları olsaydı gündüz ayıkken sizi arar görüşürdü. O romantizmi güneş doğduktan sonrada görseydiniz evet sahici duyguları var diyebilirdik. Kaldiki adamın sevgilisi varmış o kızıda düşünseniz biraz. Bu adam sevgilisini sürekli aldatan bir tip. Size davrandığı gibi bir çok kıza da aynısını yapıyordur bu konuda kendinizi özel zannetmeyin. Yanlışın ortasındasınız vazgeçin bu maceradan sonu iyi değil.

Niye yargılayamıyoruz ya?
Sevişip rahatlayıp yolunuza bakın bence

Adam arkadaş olarak beş para etmez arkadaşının sevgilisine göz dikiyor
Sevgili desen durmadan hayatındaki kişiyi aldatıyor
E sen bilirsin tablo çok net eğer görmek istiyorsan?

Arkadaşına ve sevgilisine rahatca ihanet eden biri sana ne verebilir?
Sevgisilinden ayrılma durumum da yok demiş.
Yani resmen eglenceli vakit geçirip takılıyoruz kafasında.
Böyle karakter yoksunu adamı basit bir adamı neden yüceltiyorsun?
Hata yaptın ve artık ders alma zamanı.

Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Şimdi bunu erkek yapsaydı oy oy oy ne oluyor böyle içine 2 tutam duygumsucuk atınca mübah, resmî, olabilir, insanlık hali mi oluyor. Belki erkeklerin edebiyat yeteneği yoktur suç bu mu? Döt döttür sayın bayanlar

Adam sizin gibi duygusal bakmıyor onu bi geçin önce. Çok romantik sanki özel gibi vs demişsiniz bunlar sizin hissettikleriniz, ben onda öyle bi şey göremedim. Hele gündüz başka biri olması yalnızca gece bunları yaşamanız üzerine yaptığı zaten hoşuna giden de bu değil mi yorumu bas bas bağırıyor eğlence arıyorum diye. Sevgilinizden de ayrılın artık, ayıp ediyorsunuz.

Bu çekim değil. Sen bir ihtiyaç duyuyorsun sevilmeye oksanmaya sımsıkı sarılmaya. Bu is ahlakina aykiri oldugu icin de sen adim atmiyorsun adimlari o atiyor. Sevgilini bugün bırak başkasını bul sana böyle yaklaşın yine aynı heyecanları hissedersin.

Karı koca olayı değili bu. Boşanma çocukların velayeti mal paylaşımı gibi dertleriniz yok altı üstü sevgilileriniz var yeri gelir mesajla ayrılırsınız. Onun da sevgilisini aldatmaya ihtiyacı var. Seni kullanıyor diyenlere karsiyim ben. İkinizde ihtiyaçlarınızı karsiliyorsunuz. Ama sıkıntı sen onunla sevgili olmaya hazırsın istiyorsun o istemiyor. Aranızda tam uyum yok biriniz fedakarlık yapacak. O yapmam demiş zaten top sende. Bence ara gündüz görüş sevgilinden ayrıl benle ol de açık açık. Kabul etmezse o zaman sen de iletişimi kes. Bu arada mevcut sevgiliye de geri donme

Ayyyy ne romantik bir aşk hikayesiiiiiii :KK200:

Falan dememizi mi bekliyosun? Adam sarhoşken iç güdüsel olarak arzulama oluyor sana karşı. Sende boşluktasın. Her ikinizde birbirinizden faydalanmanın peşindesiniz.
Ama çok romantiksiniz.:kusmuk:

Konu sahibine hak veriyorum birbirlerine deli gibi aşıklar..
En güzel aşk imkansız olanı..
Yaptığı hareket çok doğru gittiği yol mükemmel ötesi..
Aldatmak şahane bişey..
Hem de sevgilinin yakın arkadaşıyla
Ooo bir de karşındakinin sevgilisi varsa ohhh mis tadından yenmez!
Yargılamayın derken bunları mı duymak istiyordunuz?
Allasen yeter artık neler okucam daha ben bu bdv de..
yok çok üzgünüm yok öyle olsun istemezdim yok biraz dertleşmek istedim bık bık bık
Yeter da.....
Aldattiklariniz da öğrenince çok üzülecek ama kim daha mağdur siz çözün

Yasak elma hep tatlı gelir zaten insana. Adama gore hava hoş. Alacağını alır atar bir koseye. Ben sevgilinize ve diğer kiza üzüldüm.

Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?
Aldatma hikayelerinden biri olmuşsun bile. İlla cinsellik gerekmiyor.

Kadınlığınız ayaklar altında...

Yargılamayın mı? Altın mı takalım?
Adama bak önce,
Sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor.
Sevgilisi hep aldatıyor.
Seninle alkollü olduğunda duygusallık fora.
Sonrası yalan dolan.

O gece sevgilinizi yolcu edip sabahlara kadar eğlenmeye gittiniz, o sırada sevgili oldugunuz adam ne burada? Cam babası herhalde.

Kusura bakmayın ama bir kadında biraz utanma, biraz yüz olur. Sizin gibi insanların kafasını yasayanlar yüzünden cocuklu aileler dağılıyor. Nefret ettim siz gibilerden. Yapılan çirkinliği farkındasınız , ikinci üyelikle konu açıyorsunuz.
Ayrıca amma doyumsuz insansınız, biri cebimde diğeri elimde mantığı.

Yani o buram buram ihanet kokan adama gelmiyorum bile.

Gerçekten iğrenç.

Back