• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Nerden düştüm ben de bu durumun içine bir anlasam. Bence de ayrılmazlar çocuk her şeyi öyle bir kılıfına uyduruyor ve ertesi gün yok sayıyor ki ayrılmaları için hiçbir sebep yok zaten beni de ilgilendirmiyor o kısım. Yok sayılmak zor geliyor sadece. Sudan çıkıp yan bardağa girmek lafınız da durumu çok güzel özetlemiş gülümseyerek okudum teşekkürler..
Ne mutlu gülümsetebildiysem. Heyecanlarını göğüs gere gere yaşayacağın bi Deniz bulman dileğiyle, (kendini bu tipitip için yıpratma fazla, hayat güzel)

Ben çok geri kafalıyım sanırım ya.
Çok sinirlendim hiç saygınız yok ne kendinize ne de başkalarına.
Hiç modern modern akıl veremicem.
Ya ne demek hem onun sevgilisi hem senin aynı ortamdasınız nasıl o gözle bakabilirsiniz pes yani.
Adamın karaktersizliği ortada sizde heyecan arıyosanız kimsenin hakkına girmez ayrılır ondan sonra ne yapacaksanız yaparsınız.
Sonra sizin gibiler yüzünden paronayak oluyo millet.

Ben çok geri kafalıyım sanırım ya.
Çok sinirlendim hiç saygınız yok ne kendinize ne de başkalarına.
Hiç modern modern akıl veremicem.
Ya ne demek hem onun sevgilisi hem senin aynı ortamdasınız nasıl o gözle bakabilirsiniz pes yani.
Adamın karaktersizliği ortada sizde heyecan arıyosanız kimsenin hakkına girmez ayrılır ondan sonra ne yapacaksanız yaparsınız.
Sonra sizin gibiler yüzünden paronayak oluyo millet.

Zaten bunlar ben ayrılma kararı aldıktan sonra başladı ve onun sevgilisi farklı şehirde. Tabi bunlar durumu kurtarmıyor sadece aydınlatmak için söylüyorum.

Birincisi zaten kullanıyor sizi.İkincisi aynı durumda siz olsaydınız napardınız bu soruyu bir sorun kendinize sevgiliniz aynı şeyi yapmış olsaydı.Biraz empati yapın.Üçüncüsü yaşattığınız şeyi yaşarsınız yaptığınız hatadan bir an önce dönün

Dikkat edin! Aranızdaki aniden gelişen ve karşı koyulmaz elektrik çarpmasın ikinizi. Yamulursunuz ikiniz de.

Birincisi zaten kullanıyor sizi.İkincisi aynı durumda siz olsaydınız napardınız bu soruyu bir sorun kendinize sevgiliniz aynı şeyi yapmış olsaydı.Biraz empati yapın.Üçüncüsü yaşattığınız şeyi yaşarsınız yaptığınız hatadan bir an önce dönün

Alkol olmayınca yok saymasının başka bir açıklaması yok zaten. Şehir değiştirmesi bizi büyük bir yanlıştan kurtardı bir daha olmayacaktır diye düşünüyorum

Zaten bunlar ben ayrılma kararı aldıktan sonra başladı ve onun sevgilisi farklı şehirde. Tabi bunlar durumu kurtarmıyor sadece aydınlatmak için söylüyorum.
Tabi ki kurtarmıyo
Kusura bakmayın kırmadan yorum yapayım derim her zaman ama gerçekten bunların olmasını aklım almıyo.
Allah ıslah etsin deyip susuyorum.

Size demek istediği şu aslında : bizim seninle isimiz gece güzelim .... barlara seninle giderim belki ilerde seninle yatarım kalkarım ama gündüz ilgi mi sevgi mi daha masum olana veririm .

Yazık ki kendini bu konuma düşürmüşsün üzgünüm ama size kötü gözle bakıyor.

Alkol olmayınca yok saymasının başka bir açıklaması yok zaten. Şehir değiştirmesi bizi büyük bir yanlıştan kurtardı bir daha olmayacaktır diye düşünüyorum
Düşünüyosunuz öyle mi. Yaptığınız yanlışın farkındasınız
Tüm yorumları okumadım ama benim gibi düşünen vardır mutlaka bunların ardından kendinize söz verip bi daha asla demeniz gerekiyo.
Şehir değiştirmese devam edeceksiniz.
Düşünün siz evet...

Zaten güvenmem ve onunla bir ilişki yaşamam. En son güveneceğim insan o olur herhalde. Eski sevgilime keşke olanları anlatıp helallik alabilsem ama anlatamam ve yaşananları bilemeden hakkını helal etmesinin de pek bir anlamı olmaz bence.
Şu konuya çok sert iki yorum yaptım, ki halende sonuna kadar arkasındayım zira doğru olanı söyledim ve bunu sende biliyorsun.
Ama vallahi şu yorumunla beni şaşırttın yani yalan yok. Yaşananları bilmeden adamın hakkını helal etmesinin hiçbir anlamı olmayacağını kul hakkının ortadan kalmayacağını bilmen, ve o diğer aşağılık herifinde nasıl güvenilmez olduğunun farkında olman beni cidden şaşırttı.
Ah be güzel kardeşim ne diye bunu kendine yapıyorsunki? Bak ne güzel aslında herseyin farkında olan aklı başında bir insansın, en başta kendine neden bunları reva görüyorsun... Bumu iğrenç yaşantımı senin hak ettiğin?
Gerçekten şuan üzüldüm senin adına. Hadi diğer iki masum insana Allah haklarını elbette iade eder, fakat bu hakkı ödeyecek olanda sensin yani. Haklarını helal ederlerse ne ala.
Her halükarda Tövbe et, yapma bir daha. En başta kendin için.
Bırak bu içinde bulunduğun durumu, daha iyilerine layıksın, bu iğrençliği alnına sürme daha fazla. Yakışmıyor sana.
Allah yardımcın olsun.

Aslında amacımız seni eleştirmek değil korumak öteki hem kendi sevgilisi hem senle takılıyor.Bu insan evlense bile rahat durmaz.Uzak dur telefondan falan yazıyorsa bas engeli geç.Seni erkek arkadaşına söylemekle bile tehdit edebilir.

"Ben sevgilimden ayrılamam, onu kaybetmek istemiyorum ama limonmandalina ile de birlikte olmak istiyorum. Zaten onun da sevgilisi var bi beklentisi olmaz benden, biraz takılırız hevesimiz bitince de ayrılırız." durum budur.

Nasil bir hayat tarzıdır bu ama yargilamazsam da yorum yapamam ki konuna :) nerden tutsan elimde kaliyor. Sen memnun musun da soruyorsun?

Manas destanı gibi yazmışsınız hiç usenmiyor musunuz bu kadar ayrıntıyı yazmaya. Ben iki satır yazmaya useniyorum:)
Konunuza gelicek olursak yaptığınızın yanlış olduğunun siz de farkindasiniz. Kendinizi kullandirmayin Kalbiniz de vicdanınız da temiz kalsın.

Nasil bir hayat tarzıdır bu ama yargilamazsam da yorum yapamam ki konuna :) nerden tutsan elimde kaliyor. Sen memnun musun da soruyorsun?

Değilim tabii ki. İçimde tuttukça daralıyorum birilerine anlatmaya ihtiyacım olduğu için yazdım destek toplamak için değil. Çok kötü bir durumun içindeyim tek tesellim artık şehir değiştirmiş olması

1. Sevgilinden ayrıl.
2. O şıpsevdi olanın numarasını sil rngelle her yerden.. Sana ulaşmasına izin verme.
3. Lütfen kendi değerini bil.. Kukla olma..Kukladan kastım alkollüyken oh alkölsüzken yoh...
4. Kendini o kızın yerine koy.. Aynaya bak...
5. Bir hobi edinmelisin... Bir süre kimseyi hayatına alma..
Benden bu kadar.. Lütfen her şeyden önce kendine saygın olsun..

Adam sana duygusal bir seyler hissetse sevgilisinden ayrilir zaten sen kendini kandiriyosun.Adam takiliyo sadece seninle bil istedim.

Cok bos bu soylediklerin yasadiklarin...hatta aptalca.
Bu ruyadan uyanman dilegi ile..

Öncelikle sitede yeni değilim, bu hesabı bu konum için açtım. Ve lütfen yargılamayın içinde bulunduğum durumdan ben de çok rahatsızım kafam karmakarışık. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı ve ben kafa karışıklıklarım sebebiyle bitirme kararı aldım fakat hala mesafeyi biraz koruyarak görüşmeye devam ediyoruz fakat ben son zamanlarda saçma sapan yasak bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Sevgilimin arkadaşı. onun da sevgilisi var. Aramızda karşı koyulmayacak kadar güçlü bir çekim var, onun da bunu hissettiğini biliyordum. Ve kendisi malesef zaten sürekli sevgilisini aldatan biri. Sevgilimin de yanımızda olduğu arkadaş ortamında başladı her şey. Yani ona rağmen çekimi hissettik. Bir gün yine bir arkadaş ortamından sonra herkes gece evlere dağılırken, sevgilimle vedalaştık ayrı yerlere gideceğimiz için. Sonra 3 kişi ortak taksiye binecekken birden bir eğlence mekanına gitmeyi teklif etti biz de kabul ettik. Gece 4e kadar mekandaydık yanımızda bir kişi daha olduğu için oradayken herhangi bir şey olmadı ama evlere dönerken diğer kişi önce indi. Biz de sabaha kadar sokakta oturduk sımsıkı sarıldık, el ele tutuştuk, sohbet ettik. Bu bir süre sonra aynı senaryoyla 1 kez daha tekrarlandı. Hepsinde alkollüydü o yüzden hiç hislerinden emin olamadım. Sonraki günlerde de hep normal davrandı yine arkadaş ortamı olduğu için. Ve en son 3 gün önce yine aynı senaryoyla gizlice geceye başka mekanda devam ettik. Bu sefer 2 çifttik. Mekandayken saçlarımı okşadı, sarıldı, boynumu öptü. Hep duygusal gibi zaten hareketleri. Daha sonra mekandan çıktık eve dönmeden önce wc için diğer çift olarak yanımızda bulunan yakın arkadaşının evine gittik. Giderken beni kucağına aldı taşıdı. Evde sohbet ettik diğer 2si uyuyunca başka odaya geçtik. Öpmesine ve cinselliğe izin vermedim, Aldatma hikayelerinden biri olmak istemediğimi söyledim. Bana karşı boş olmadığını söyledi ama geleceğe dair bir şey düşünmediğini de ima etti. Çok romantik saatler geçirdik beraber. Sevgilimin arkadaşı olmasını gözüm görmüyor malesef, engel olamıyorum. Ne sevgilimle (aslında ayrıyız ama görüşüyoruz) ilişkimi sonlandırıyorum ne o sevgilisiyle ayrılmayı düşünüyor. Öpme ya da cinsellik için bir ısrarı olmadı. Sarıldık bol bol, yakınlaştık, sohbet ettik. O kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi, o kadar uyumluyuz ki. Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var. Bunu ona söylediğimde zaten seni etkileyen de bu değil mi dedi bana. Oysaki hiç olmazsa yaşadıklarımızın farkında olduğunu belirtmesi, yok saymaması yetecek bana. Ben gel benimle ol demem ki ona. Yaptığımız şey yanlış, günah biliyorum. O yüzden de ileri boyuta taşımadım zaten. Duygusal ve romantik olarak kalsın istedim. Kullanılma ihtimalinden de korudum kendimi. Ama onun ne hissettiğini anlayamıyorum. Bu arada zorunlu olarak şehir değiştiriyor bir kaç ay uzakta olacak. Yani bahsettiğim gece son görüşmemiz oldu. Niyeti ne sizce? Hep o yaklaştı bana. Ama sevgilisinden ayrılmayı düşünmüyor, cinsellik konusunda ısrarı yok, her şey çok romantik yan yanayken. Kafam karmakarışık nolur yargılayamayın. Sevgilime de umut verdiğimi düşünmeyin ben bana güvenmemesini bile söyledim ona. Ne düşünmeliyim ben de mi yok saymalıyım olanları?

Sevgilinizin arkadaşı yeni heyecanlar arıyor kendine belli. Düzgün biri olsaydı, size olan aşkınan ölse bile size asla belli etmezdi zaten. Size bu kadar rahat yaklaşıp, asla gelecek umidi vermemesi sadece gönül eğlendirdiğini gösterir. Kendimi kullandırtmadım/aldatma vs olmasın diye cinsel yaklaşım kabul etmedim demissiniz ama aldatma sadece yatakta olmaz. Siz basbaya aldatmışsınız. Geçmişler olsun.

Bana güvenme demenize rağmen hala görüştüğünüz eski sevgilinize de basbaya umut veriyorsunuz. Umut vermek istemeyen insan ayrılmışsa görüşmeyi keser çünkü.

Sevgilinize ve sizin aldattığınız şahsın sevgilisine çok üzüldüm. Dilerim en yakın zamanda çok mutlu olacakları bir ilişki yaşarlar, sizlerden uzak...

Sizi ve o şahsı da asla kınamıyorum. Allah hak ettiğiniz hayatı sunar zaten. Son bir tavsiyem bol tövbe edin ve bu yanlışa son verin.

Back