• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Bir de konu sahibi ayrildiginiz sevgilinizi sevmemis ve hayatinizda biri olmadigi icin boslukta olup o kisiyle bir seyler yasamissiniz.

Boslukta olsaniz dahi yapilmamasi gereken bir davranis lutfen farkli ortamlarda farkli kisilerle tanisin ve gercekten bekar biriyle takilin.

Laçkalaşmış hayatlarınızda boğulmanız dileğiyle.

Sonra buradaki konulara yorum yapınca, aldatıyordur, sevmiyordur, arkadaşınla fazla muhatap etme, komşunla fazla muhatap etme vs diye inanmıyorlar.

Midemi bulandırdın.

Bu kisiyle sariliyosun el ele tutusuyosun falan...eee diger esas adamla ne yasiyosun ki. Bence duygularin zirveye cikiyo smdikiyle. Sevgilin olan adamla napiyosun ki mesela hala neden sevglisin yani. Gostermelik mi? Valla baskasina bu kadar atan kut kut bi kalp varken ben yanimda sūs maymunu gibi dolandirmam birini. Durust ol ve ayril. Hoslandigin cocuk da sevglisiyle ister ayriliiiir ister ayrilmaaaz. Kendine saygini yitirme bence. Sen sevgilini sevmiyosun. Kalbin atmiyo. Yasanmisliklar var ve belki ayrilinca kiymete binecek. Ama icin nasil rahat su an anlayamiyorum...

Yargılamayın yargılamayın diyorsunuz da böyle.bir konuyu açıp ne dememizi bekliyorsunuz?

Tebrikler devam mı diyelim

Bu konuları açanları hiç üzülmüyor, böyle şeyleri bile isteye yaşıyor zannediyorsunuz bence. Ama insanın başına her şey gelebiliyor bir anda kendinizi çıkmazın içinde bulup hislerinize engel olamayabiliyorsunuz. Sadece biraz dertleşmek, anlaşılmak ve biraz tavsiye almak istiyor olamaz mıyız? Ben ister miydim sanki bunca yıllık sevgilime karşı hislerimin bitmesini, gidip arkadaşıyla bunları yaşamayı? Benim üzüntüm kendime yetiyor.

Peki yargılamıyorum
Bravo gelişmelerle haberdar et beni
Tebrik etmeden geçmiyorum tabiki
Boyundan öpmenin duygusal oluşunu yeni öğrendim
Senden öğreneceğim pek çok şey var gibi
Sevgilin sevgilisi sevgiliyiz sevgilisin
Hem ayranım dökülmesin hem neyse banlanmak istemiyorum
Gelişmelerle aydınlat beni tetikteyim bekliyorum canısı öpüyorum boyunlarınızdan

Bu kisiyle sariliyosun el ele tutusuyosun falan...eee diger esas adamla ne yasiyosun ki. Bence duygularin zirveye cikiyo smdikiyle. Sevgilin olan adamla napiyosun ki mesela hala neden sevglisin yani. Gostermelik mi? Valla baskasina bu kadar atan kut kut bi kalp varken ben yanimda sūs maymunu gibi dolandirmam birini. Durust ol ve ayril. Hoslandigin cocuk da sevglisiyle ister ayriliiiir ister ayrilmaaaz. Kendine saygini yitirme bence. Sen sevgilini sevmiyosun. Kalbin atmiyo. Yasanmisliklar var ve belki ayrilinca kiymete binecek. Ama icin nasil rahat su an anlayamiyorum...

Zaten şu an sevgili değiliz sadece o istediği için biraz da alışkanlığın etkisiyle arkadaş ortamında görüşüyoruz. ben eskisi gibi hissetmediğimi, beklenti içinde olmamasını söyledim net bir şekilde. Zaten diğer çocuk şehir değiştirdi bundan sonrası olacağını sanmıyorum. Zaten bana karşı da bir şey hissetmediği belli

İçim rahat değil ki. Gidip açık açık ben bunları yaptım yüzüme tükürebilirsin diyesim var ama ortalık karışır diye tutuyorum kendimi. Bir şeyler gizlemekten nefret ederim her saniye frenliyorum kendimi anlatmamak için

Siz o adamla sakın ayrılmayın. ( adam dediysem lafın gelişi ). Ben hep hainlerin birbiri arasında takılmasını temenni ederimki masum insanlara bulaşmasınlar.
Zaten muhteşem bir karakter uyumu içersindesiniz. ( tabi karakter dediysemde lafın gelişi, aslında ikinizdede yok oyle bişey )
Bide zerre insanliğınız vicdaniniz varsa o sevgililerinizden ayrılın diyeceğim ama zerre insanligi vicdani olan zaten aldatmaz. Saçma bir paradox durumu işte. Bu yuzden ne desek boş.
Allah bildiği gibi yapsın, O yaniniza birakmaz elbet.

Neden konu açtın?

Kimse senin medeni hayatına saygı duyup, sağ duyulu yorum yapmaz.
Biliyor olmalısın.

Uzaktan hoş durum değil, hisler diyorsun
Tatlı geliyor.
Açığa çıkana kadar, devam etme zirvede bırak bari

İçimde tuttukça büyüyor sıkıyor birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum zor durumdayım gerçekten

İçimde tuttukça büyüyor sıkıyor birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum zor durumdayım gerçekten
Anlatıp, meşrulaştırmaya çalışıyorsun belki.

Anlatma bence.

Ne kadar kimse bilmezse, o kadar iyi senin akışın için

Anlatıp, meşrulaştırmaya çalışıyorsun belki.

Anlatma bence.

Ne kadar kimse bilmezse, o kadar iyi senin akışın için

Bilmiyorum gerçekten. Benim bu kadar kafam karışmışken karşımdaki insanın normal hayata dönünce her şeyi yok sayışı beni sinirlendiriyor. Bir yandan da duyduğum vicdan azabı beni mahvediyor

Karsindaki insanin cinsellik istegini geri cevirerek kendini korudugunu saniyorsun sanirim ama oyle degil. Kadinlarin en buyuk hatalarindan biri bu.
Sende bu yanilgiyi yasiyorsun.
Sadece birliktelik yasadiginda kullanilmis olmazsin.
Parani yer kullanir.
Duygusal anlamda yalnizlik ceker, iki sohbet eder yine kullanir.
Ki bana gore yasadiginiz sadece bu.
Duygusal anlamda istismar ediliyor gibisin.
Kapilmis gibi de gorunuyorsun.
Umarim toparlar ve makul olursun.

Back