Çok kötü şeyler yapıyorum tavsiyeye ihtiyacım var

1- Sevgilinden ayrıl
Başkasına karşı çekim varsa demek ki boşluktasın, sevgiline olan hislerin bitmiş uzatmaları oynuyorsun ben daha çok ilişkisinde duygusal tatmin olmayan birini gördüm. Her halukarda aldatma, bunu savunmuyorum ama biz kadınlar önce duygusal tatmin ararız demek ki sevgilinden bu duygusal tatmini alamıyorsun.
2- Adamın niyeti çekim/duygusallık vs değil, sadece hoşlanmış ve çeşit olarak düşünüyor sevgilisini aldattığı kızlardan biri olursun. Çapkın erkek işte, bir kadını nasıl tavlarım kısmını iyi biliyor ve sen de buna kanmışsın maalesef.
3- İkisinden de uzak dur kendine zaman ver, kafanı topla ondan sonra daha düzgün ilişkiler yaşarsın. Kendine de yüklenme ama lütfen devam etme

Her şeyi geçtim ama sürekli sevgilisini aldatan birisi diyorsunuz.Bu şekilde ona nasıl güveneceksiniz?
Kınamıyorum sizi,sizler de kınamayın kızlar fakat bence gidip eski sevgilinizden helallik alın.

Her şeyi geçtim ama sürekli sevgilisini aldatan birisi diyorsunuz.Bu şekilde ona nasıl güveneceksiniz?
Kınamıyorum sizi,sizler de kınamayın kızlar fakat bence gidip eski sevgilinizden helallik alın.

Zaten güvenmem ve onunla bir ilişki yaşamam. En son güveneceğim insan o olur herhalde. Eski sevgilime keşke olanları anlatıp helallik alabilsem ama anlatamam ve yaşananları bilemeden hakkını helal etmesinin de pek bir anlamı olmaz bence.

Tüm dediklerinize katılıyorum teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Hepsini uygulayacağım umarım

Eğer böyle bir beklentiniz de yoksa, kafanızı karıştırmayın. Düşünmeyin hatta.
Alkolün aklında olmayan şeyleri yaptırdığına inanmıyorum.. Aklında olup, cesaret edemediğin şeylerde etkisi olduğunu düşünüyorum. Dozuna göre tabi.

Ben bu olayda en çok alkollü kişinin sevgilisine üzüldüm ...
Gece sevdiceğim diye resmini öpüp yatıyor ,
Çocuk o sırada başkasının boynunu öpüyor

Aynı yataga yatıyorsunuz ama öpmek yok cinsellik yok hehe tabi canım bizde yedik zaten olan olmuş biten bitmiş kendini kandırma vicdanını rahatlatmak için buraya da süslü kapalı kemıler yazma.yok sevgılısıyle ayrılmısta bıtırememişte falan filan heheheheh

Öpüşme ve cinsellik yaşamadım yatakta uzanıp samimi ve yakın bir şekilde sohbet ettim. Fakat ben olayı çarpıtmıyorum ya da aldatmadım demiyorum ki ? Vicdanımı rahatlatmak için yazacağım son yer burası olurdu şüpheniz olmasın. sadece içimde tutamadığım için birileri beni dinlesin yorumlasın diye yazdım buraya. paylaşamamak çok zor oluyor

Cinsellik konusunda ısrarı yok cok namuslu oldu simdi. Ikinizinde birbirinizden kalir yanı yok yazık o adamın sevgilisine.

Kendini bu kadar degersiz duruma dusurmemelisin. Bu olanlara son ver ve kendini topla. Sonunda sen yanarsin. Hayatini kaliteli olarak degerlendir. Gecen zamanin sana tekrar gelmeyecek.

Gerçi baskalarının evınde bukadar uzun süre kalmana annenin babanın sıkıntı yapmaması da seni bu şekle getirmiş olabılir.ama annene falan anlat bence onlarda bunları dinleme potansiyeli var

Sevgiliniz ile su an bir ara vermissiniz tamam, onu anladik. Yakinlik hissettiginiz bir sahiz ile birseyler yasamissiniz ona da tamam. Ama o ikinci sahiz ile basi bagli oldugunu bile bile ve alkölün etkisinde olan o yasantilar Insani nasil da etkileyebilir ona anlam veremedim.

Kendiniz yazdiniz Sevgilisi olan o kisi güvenilir olmadigini, bu tür aktiviteleri ilk kez yapmadigini. Bunu bile bile - elinizi vicdaniniza koymanizi beklerim - nasil olurda yakinlik hissi dogar?! Ben iste buna anlam veremiyorum.

Ayrica belki cok dobra bir sekil olacak fakat öptürmedim & cinsellige izin vermedim diyerekten kendinizi avutuyorsunuz. Aldatmak, arkadan is cevirmek sadece o YATAK isine baglamaz. Size o yaklasimda bulunmadigi icin IYI biri olarak, veyahut bunu azicik mahsumlastirmak sacma degil midir?

Ve de kusura bakmayin - tahammül edemedigim bir nokta da - yaptiginiz Harektleriniz arkasinda durmanizi beklerdim. Madem o anda veya su anda asil Sevgiliniz ile bir mesafe koymus olsaniz bile, ilerisi icin bir UMUT var ise bunu bilmeye hakki var.

Ben sevdigimden gizli birikim Hesabi yapmaya cekinirken (Örnek) Insanlarin daha farkli seylerin olduda bitti masallah der gibi nasil geride birakabilir? Iciniz icinize sigmiyor, bunu anliyorum. Ama emin olun buraya icinizi dökmeklede o yasananlarin duygusu baskisi dinmez. Bu olaylari Sevgilinize söylemediginiz sürece o duygulariniz ve piskoloji cikmaksizliginiz sizi yerle bir eder. Sizce hangisi daha makbuldür kaldirabilmek ve bununla Hayati devam sürdürmek icin?;
- Sevgilinize gercegi söyleyip olacak olan fekalet e hazirlikli olmak mi? Ki olmuski bir durum geleceklere de hazirlikli olmak ve karsinida durulmasini da bilmeli Insan.

Yoksa
- Sevgiliniz ile baglari kesistirip farkli bir yöne yönelmek mi?

Oynaşmak koklaşmak da cinsellikten saylanır be limon, Sudan çıkmışsın da yan bardağa girmişsin ne gerek vardı ki. Heyecan arıyorsun tamam da bari başka limanlarda adrenalin yaşasan. Yarın öteki gün onların nişanında düğününde kendini iyi hissetmezsin bence o çift ayrılmaz.

Nerden düştüm ben de bu durumun içine bir anlasam. Bence de ayrılmazlar çocuk her şeyi öyle bir kılıfına uyduruyor ve ertesi gün yok sayıyor ki ayrılmaları için hiçbir sebep yok zaten beni de ilgilendirmiyor o kısım. Yok sayılmak zor geliyor sadece. Sudan çıkıp yan bardağa girmek lafınız da durumu çok güzel özetlemiş gülümseyerek okudum teşekkürler..

Resmen aşkı Memnu kızım sen kendini ne basit durumlara düşürmussun ben senin yerine utandım bu kadar Basitleştirme kendini gizlice buluştugun yasak aşkı bırak daha fazla günaha girme ailen yokmu senin sabahliyosun evlerde falan Allah akıl fikir versin sen sevgilini aldatiyosun ilerdede oda veya başkası seni aldatır başına gelmeden ölmezsin işin gücün rast gitmez söyleyim ben sana....

Tabi sizin eglenceli gece hayatlarınız ve sevgılılerınız kadar gerekli değil hıhıh evet anlıyorum
Konu sahibinin yaptığını tasvip etmiyorum ama Ne oluyor ki gece dışarı çıkınca , sevgilisi olunca onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…