Çok kötü durumdayım kızlar nolur benim için dua edin

Haklısın canım psikolojik olarak ta kötüyüm Rabbim sanada şifa versin kansızlık çok zor belirli bir süre sonra duygu durum değişikliğide yapıyor galiba senin kan değerinde bir andamı düştü acaba

Cok geçmiş olsun eger seni su an rahatlatacak şey buysa dua edicem canim

Aminnn sagolunnn haklısınız

Ben de onu düşündüm. Geçen sene stajyerim vardı aşırı kansızlığı vardı. Her gün kan ilacı içiyordu vücudu kan üretemiyordu dalakta parçalandığını söylemişler. Halsizdi zayıftı ama genelde iyiydi. En ufak streste baygınlık geçiriyordu. Ama her gün işe geliyordu.
Konu sahibinin psikolojisi kaldırmamış sanki hastalığı. Bence anksiyete bile olabilir..

Canım psikolojik olarak ta güçsüzüm bir anda böyle bir hastalık üzerine ameliyat yaşayınca toparlayamadım kendimi herşey bir anda olunca bocaladm çalışan bir insandım bir anda böyle olmak Allah beterinden korusun piskolojimide alt üst etti

Acil şifalar diliyorum.. Caresız bir hastalık değil ve bu psikolojiden bir an önce çıkın

Geçici bir zorluk yaşıyorsun. Dayan biraz. Cam şişelerde satılan katkısız üzüm suları var çok iyi gelir. Kan yapar. Baş dönmelerin geçer. Ben de miyom ameliyatı sonucu kan kaybetmiştim kan değerlerim sizinki kadar düşüktü. O afar halsisdim ki üç dakikadan fazla konuşamıyorfum. Kan yapan ilaçlar içtim. Üzüm suyu içtim bol bol. Geçti çok şükür.
Kocanız sizi terkeder diye endişeleniyorsunuz, hasta oldunız diye sizi terkedecekse bırakın gitsin zaten lazım değil.
Geçmiş olsun, moralinizi bozmayın.

Verdiğiniz bilgiler için çok sagolun :)

Kansızlık ile ilgli tecrübelerime dayanarak yazıyorum evet halsizlik sürekli uyku hali bas donmesi yapiyo bunlar cok rahatsiz edici benimde sürekli 6 ya düşer ama benim sürekli düşer küçüklükten beri hep serum yada kan takarlar bana en son çözümü her sabah dört beş kaşık uzum pekmezi yemekten aksamlari dalak yemekten ki hic sevmem ikisinide ve sürekli kara uzum çekirdekli olarak yiyerek dengede tutmayı basardım en son 2017 ocakta taktirmistim serum geçenlerde tekrar kan ölçümü yaptırdım cok şükür 11 deydi normalde benim şimdilerde yine 6 7 ye düşmüş olması lazımdı ama bu yöntem sayesinde düşmedi bide o serumlar bitince kendinize direk geliyosunuz zaten merak etmeyin onlar cok etkili. Çok cok geçmiş olsun ama bu dediklerimi denemenizi tafsiye ederim bide kahvaltıda sürekli tahin pekmez yemeye çalışın

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için birşey soracaktım size kan değerlerin izin bu kadar düşük olması sizde çarpıntı ve nabız yüksekliği yapıyormu acaba çünkü doktorun bana kansızlık kalbi yoruyor demişti o yüzden kendini çok yormaman gerekiyor dedi sizin kan değerleriniz çok düşükmüş Rabbim sizede şifa versin inş çok geçmiş olsun

Evet yapiyo ki zaten benim doğuştan ritim bozukluğum ve orta kapak çökmesi varmis bunlar beni tek başına rahatsız etmezmiş ama kan değerlerim düşünce merdiven yokuş cikinca kalbim ağzımda atiyo gibi oluyo cok mesafe yürüyemiyorum sadece sürekli uyumak istiyodum o serumlardan sonra toparlaniyodum ama tabi en fazla beş altı ay sonra tekrar dusuyodu ama bayılma vs hic yaşamadım cok şükür yani şuandaki kalp çarpıntılarınız falan normal bu dediklerimi uygulayın bide bol bol su icin bizde dua ederiz size atlatırsınız insallah bi aya ama psikolojik olarak kendinizi yıpratıp cok hastayım moduna girmeyin o zaman hic bisey cozum olamaz siz önce güne bu gün daha iyiyim diyerek başlayın ve gerçekten oyle oluyo her gün daha iyi oluyoruz cok şükür

Çok teşekkür ederim söyledikleriniz beni daha iyi düşünmeye yönlendirdi sizde hiç tanımadığınız bir insana bu kadar ayrıntılı açıklama yaparak siz ve diğer arkadaşlarım dünyada iyi insanların var olduğunu tekrardan hatırlattınız hepiniz çok sagolun :)

Günaydın canım. Öncelikle çok geçmiş olsun ,Allah dermansız dert vermesin hem size hem şifa bekleyen bütün hastalarımıza şifalar versin.Annem kalp hastası.Geçen ay kalp pili takıldı.Kalbi şu anda iyi ama daha öncesinde gece gelen çarpıntılarından dolayı korkudan panik atak oldu,şu anda antidepresan ilacı kullanıyor. Bunu şundan dolayı anlattım,şu anda durumunuz pskolojik olarak düzelmiyor olabilir.Ayrıca çarpıntınız , halsizliğiniz ve kendinizi devamlı hasta hissetme hali kullandığınız antidepresanın yan etkileri olabilir .Çünkü annem de şu anda bu durumda.Bir arkadaş bazı alternatif şeyler yazmış"üzüm pekmezi ve suyu gibi"denemenizi tavsiye ederim.Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Rabbim annenize şifa versin allah yardımcısı olsun inş desteğiniz için çok sagolun

Ne demek canim insallah bi an once bulursun şifanı yardimci olabildiysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…