• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar benim icin dua edin cok korkuyorum :(((

Bilmiyorum iste. her zaman duyardim din hakkinda kotu konusanlari ama hic umursamazdim hatta uzulurdum yanlis yoldalar diye. Bu seferkinde sanki kafamin icinde bir sey engelliyo beni. bildiğin dua etmeye ugrasiyorum agliyorum ağlıyorum yapamiyorum. :KK43:
bu kadar kasma kendini
uygun olduğunda yeniden başlarsın bir tövbelik işin var Allah isterse :)
moral bozma kasılma rahatla biraz
inancın sana huzur verecek olan huzursuzluk değil...
ama mutluluk da değil, mutluluk olsaydı bütün inançlılar mutlu olurdu ama öyle değil bu hayatta kötü de var iyi de.. o yüzden mutlu olamadım dua ettim neden demeye gerek yok...eninde sonunda ben mutlu olacağım de bu dünyada ya da öbür dünyada bunu bilmenin huzuru olsun sadece içinde :)

Belki iylesmek icin dine islama yonelmissin iyilesmeyince ondanmi soguk durdun
Varsa icinde birsey merak etme duzelirsin ama inancini kaybetme

Oyle mi diyorsun canim inşallah oyledir o kadar cok korkuyorum ki zaten pa hastasiyim bu olaydan sonra tekrar atagim geldi. onceden atak geldiginde Allaha dua ediyordum siginiyordum gececek diyordum beni sevdigi icin dert veriyor diyordum simdi bu olaydan sonra bildiğin boslukta kaldim kafami kaldiramiyorum Allaha dua etmek istiyorum olmuyo icimden gelmiyo sanki kac senedir ettim ama hala kurtulamadim kurtulamayacakmisim bu hastaliktan diye isyan edesim geliyo cok uzuluyorum :KK43:
allah başka dert vermesin..allahın izni ile buda geçer..inan daha kötü durumda insanlar var..aç sokakta kalsaydın ya..öyleleride var..

Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar :KK43:
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan. :KK43:
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki. :KK43:(((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
Seni bukdar etkileyen ne kim ne dedi de bu hale geldin ?

Kim ne dedi de bukadar çok etmilendin... en büyük ateist düsür ölürken: ah lanet olsun şeytan git başımdan .. demiş..
İnsan bi mucize önce ona sonra sayısız nimetlere bak ... şeytanın vesvesesine düşme...

üzgünüm ama içine şeytan kaçmış çıkarmamız lazım ben bi iki bişey ögrenmiştim egzorsizm fliminden :-) işin şakası vesvese veriyor şeytan tuzağına düşme bol bol kelimeyi şahadet getir Allahı sevmiyorum dedin ya çok büyük günah aklın başındamı senin:KK51:

Canim oyle deme bak gerçekten imanli bir insandim oyle ki hasta hasta kalkip namazimi kilardim sorgusuz sualsiz. oyle deme zaten cok korkuyorum :'(
neden korkuyorsunki evindesin sıcak ortamda ailende vardır..abartıyorsun bence..ilk önce bunu anlamalısın abarttığını..

ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
Senin durumun da bana gore normal...
Normali-anormali gordugun gibi goreceli...

Neyse, dusunmek sorgulamak her zaman iyidir...
Sonunda kendin neyin dogru olduguna karar verirsin...
Bu kadar gerilmen, uzulmen bile inancli bir insan oldugunu gosterir...
Canini sikma...

Bi depremlik işin var..30 sanıyede imana gelirsin..

Allah korusun tabii..
bir depremle çok doğru tespit Van Depremi hayatımın dönüm noktasıdır...
konu sahibi Şeytan dolu kuyumcuya dadanır sağlam vesvese altındasın sabredersen geçecektir..
Nitekim Allah sabredenlerle beraberdir..
kalk bi çay demle otur derin bir nefes al sakinleş vesveseleri beyninden yavaş yavaş defet ,Allahın hikmetinden sual olunmaz ,o merhametlidir bağışlayandır..korkma!

Dini içerikli obsesyonlar

Özellikle dini inançları yoğun yaşayan toplum kesimlerinde sık görülen bir obsesyon türüdür. Kişi kendini inanç ve görüşlerine tam karşıt bir biçimde ve çok yoğun sıkıntı yaratacak şekilde dini içerikli takıntılı düşünceleri düşünmek-ten alıkoyamaz.
58 yaşında, dini ibadetlerini tam olarak yerine getirdiğini ifade eden bir erkek hasta, namaz sırasında tam başını secdeye koyduğunda “Allah’ın varlığından kuşku duyma” şeklinde takıntılı düşünceler geldiğinden yakınıyordu.

valla konu sahibi bu arada aktif panik atağım demişsin sendeki panik atak değil ,panik atak ve anksiyetesi olan biri olarak söylüyorum sende obsesyon var bence,din konusunda zaten takık olduğun açtığın konularda mevcut..dert etme çay iç diyerekten tekrar hayırlı akşamlar ;)

Kizlarrr gecen bi baslik acmistim hatirliyosunuzdur belki inancla ilgili. Dediğim gibi ben dinine çok düşkün bir insandim sunnetleri falan ezberlemeye uygulamaya falan calisan biriydim. Din Allah hakkinda soylenenler beni o kadar kotu etkiledi ki aklimdan cikmiyor.bu ara sanki inancim gitti gibi cok korkuyorum kizlar :KK43:
Onceden namaz vakitlerimde mutlulukla gider kilardim, kotu bir sey geldiginde basima Allahtan geliyor katlanirim derdim, ayetler falan okuyunca bi urperirdim falan. :KK43:
Simdi ezan okununca sanki isteyerek kilmiyorum, ayet vs. duyunca bi sey olmuyo icimde, kotu bir sey oldugunda hemen isyan edesim geliyor söylemek istemiyorum ama sanki artik Allah'i cok sevmiyorum dualari ederken inanmadan ediyorum sanki. :KK43:(((((
Kizlar napmaliyim yardim edin dini kitaplar falan okurdum onceden etkilene mutlu ola ola.. Simdi bu his gitsin diye okuyorum icimde hicbir sey olmuyor. dinden cikacagim diye cok korkuyorum psikolojim bozuldu lutfen dua edin ateist olup dine yonelmek normal de bu nasi olur aklim almiyor cok korkuyorum akil verin lutfennn. :'(
başlık açmışsınız ve konu dini olduğu için kapanmış. bu yasak çünkü. 2ciyi açıyorsunuz tekrar.
ben yine ekleyim forumda ve bdvde dini konu ve mesaj yasak. siyaset dışında
konuyu kapatıyorum.

Back