• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR NOLUR DUA EDİN EVLADIMI KUCAĞIMA ALAYIM

Allah yardımcın olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bu kaygıyla yaşamamaya çalış, kısır döngüye girer, bu kaygıdan dolayı yükselir Allah korusun kaygın, yuksek tansiyonu bilmiyoırum ama benim arkadaşımın da düşük tansiyonu vardı, hatta hemşire falan ölçtüğünde panik olmuş, anne, kızkardeş de öyleymiş, doktorda ona senin vücudun bu tansiyonu normalleştirmiş korkam falan demiş, seninki de öyledir inşallah, tansiyonun yüksek olduğunda sendeki fiziksel belirtiler kötü oluyor mu yoksa yüksek olduğunu ölçtürdüğünde mi anlıyorsun

Merhaba canım,benim de tansiyonum yüksek çıktı ben şuan 30 haftalık hamileyim.Yaklaşık 1,5-2 aydan beri alfamet kullanıyorum.Stresten ve galiba kilomdan dolayı yükseliyor.İlaçlarını dikkatli kullan hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bende günde 3 defa alfamet alıyorum ama tansiyonum yine ayni

Allah yardımcın olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bu kaygıyla yaşamamaya çalış, kısır döngüye girer, bu kaygıdan dolayı yükselir Allah korusun kaygın, yuksek tansiyonu bilmiyoırum ama benim arkadaşımın da düşük tansiyonu vardı, hatta hemşire falan ölçtüğünde panik olmuş, anne, kızkardeş de öyleymiş, doktorda ona senin vücudun bu tansiyonu normalleştirmiş korkam falan demiş, seninki de öyledir inşallah, tansiyonun yüksek olduğunda sendeki fiziksel belirtiler kötü oluyor mu yoksa yüksek olduğunu ölçtürdüğünde mi anlıyorsun
Yok cnm tansiyonum yüksek çıktığında vücudumun her zamanki gibi

bu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah. sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınııza umarım. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Back