Hayır maalesef kan nakli yapılması gerekiyor çok aşırı kan kaybettim ameliyat oldum vs galiba psikolojik olarak ta kötüyümRahatsızlığınız nedir? Psikolojik mi?
Hayır maalesef kan nakli yapılması gerekiyor çok aşırı kan kaybettim ameliyat oldum vs galiba psikolojik olarak ta kötüyüm
Regl kanamamı durduramadılar mecburen ameliyata aldılar kandaki hgb değerin 14 den 7 ye düştü kan naklini erteliyorlar çünkü alerjik astımım var o yüzden solunum durması şüphesi olduğundan şimdilik hergün serum alıyorum ayağa kalkamıyorum bütün vücudum titremeye başlıyor ve ardından göz kararması sonrası malum çok üzülüyorum ben eskiden hayat doluydumBiraz detayını verseniz...
Neden dolayı bu kadar kan kaybettiniz? Size ne gibi bir etkisi var da eşim bıkacak diyorsunuz?
Kalkamıyor musunuz? Halsizlik mi var?
Kan nakli neden yapılmadı?
Canım derin anemi diye geçiyor galibaCanım tanıyı söylersen belki çevremizde bu hastalığı yaşamış biri vardır ,olduğu tedaviyi anlatiriz
Regl kanamamı durduramadılar mecburen ameliyata aldılar kandaki hgb değerin 14 den 7 ye düştü kan naklini erteliyorlar çünkü alerjik astımım var o yüzden solunum durması şüphesi olduğundan şimdilik hergün serum alıyorum ayağa kalkamıyorum bütün vücudum titremeye başlıyor ve ardından göz kararması sonrası malum çok üzülüyorum ben eskiden hayat doluydum
Allah şifa versin. Hepsi düzelir bu geçici bir dönem. Evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz. Eşinde şu an o kötü günün sınavını veriyor. Eğer sen o haldeyken bıkarsa bu sınavdan kalmış olur. Bunu gözünde normalleştirme. Eşler hastayken birbine bakmak ve destek olmak zorunda. Evliliğin temeli bu. Yoksa sadece iyi günlerde takılır çeker giderdik. Vefasız sevgililerden ne farkımız olurdu. O yüzden bunu kafana takma. İyileşmeye odaklan. İyi düşün.Regl kanamamı durduramadılar mecburen ameliyata aldılar kandaki hgb değerin 14 den 7 ye düştü kan naklini erteliyorlar çünkü alerjik astımım var o yüzden solunum durması şüphesi olduğundan şimdilik hergün serum alıyorum ayağa kalkamıyorum bütün vücudum titremeye başlıyor ve ardından göz kararması sonrası malum çok üzülüyorum ben eskiden hayat doluydum
Damardan serumla kan iğnesi veriyorlar cnm şuan onunla yükseltmeye çalışıyorlar galiba doktor ilk etapta bunu tercih edelim kan nakli riskli olabilir eğer olmazsa değer yükselmezse kan nakli yaparız o zaman daha kapsamlı bir hastanede dediKan nakli yapılana kadar serum dışında başka takviyeler yapılamıyor mu? Kan iğnesi diğer kan ilaçlarına göre daha etkili diye duymuştum.
Ayrıca alerjik astım düzelecek bir durum değil. Kan nakli ne zamana kadar ertelenecek, ne değişecek ki ertelemeyle?
Sagol teşekkür ederim cnm onada üzülüyorum eve geliyor sıcak bir tabak yemeği yok bazen ayağa kalkıp birşeyler yapmak istiyorum olmuyor feci bir baş dönmesiyle dünyam dönüyor sonrada oturup ağlıyorum hiç sosyal hayatım kalmadı gittiğim tek yer hastane rabbim hastanelerde olan herkese yardım etsin isyan etmiyorum hastayım diye sadece çok üzülüyorumAllah şifa versin. Hepsi düzelir bu geçici bir dönem. Evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz. Eşinde şu an o kötü günün sınavını veriyor. Eğer sen o haldeyken bıkarsa bu sınavdan kalmış olur. Bunu gözünde normalleştirme. Eşler hastayken birbine bakmak ve destek olmak zorunda. Evliliğin temeli bu. Yoksa sadece iyi günlerde takılır çeker giderdik. Vefasız sevgililerden ne farkımız olurdu. O yüzden bunu kafana takma. İyileşmeye odaklan. İyi düşün.
Düzelirsin canım rabbim çaresiz dert vermesin.Acil şifalarRegl kanamamı durduramadılar mecburen ameliyata aldılar kandaki hgb değerin 14 den 7 ye düştü kan naklini erteliyorlar çünkü alerjik astımım var o yüzden solunum durması şüphesi olduğundan şimdilik hergün serum alıyorum ayağa kalkamıyorum bütün vücudum titremeye başlıyor ve ardından göz kararması sonrası malum çok üzülüyorum ben eskiden hayat doluydum
eşin bi süre idare etmek zorunda iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta o senin eşin.Sagol teşekkür ederim cnm onada üzülüyorum eve geliyor sıcak bir tabak yemeği yok bazen ayağa kalkıp birşeyler yapmak istiyorum olmuyor feci bir baş dönmesiyle dünyam dönüyor sonrada oturup ağlıyorum hiç sosyal hayatım kalmadı gittiğim tek yer hastane rabbim hastanelerde olan herkese yardım etsin isyan etmiyorum hastayım diye sadece çok üzülüyorum
psikolojik olarak kendini bırakmış olabilir misin acaba? Çünkü benimde hemoglobin değerim 7 ve kan serumu verdi doktor aşırı halsizim vs vs ama çalışıyorumRegl kanamamı durduramadılar mecburen ameliyata aldılar kandaki hgb değerin 14 den 7 ye düştü kan naklini erteliyorlar çünkü alerjik astımım var o yüzden solunum durması şüphesi olduğundan şimdilik hergün serum alıyorum ayağa kalkamıyorum bütün vücudum titremeye başlıyor ve ardından göz kararması sonrası malum çok üzülüyorum ben eskiden hayat doluydum
Sagol teşekkür ederim cnm onada üzülüyorum eve geliyor sıcak bir tabak yemeği yok bazen ayağa kalkıp birşeyler yapmak istiyorum olmuyor feci bir baş dönmesiyle dünyam dönüyor sonrada oturup ağlıyorum hiç sosyal hayatım kalmadı gittiğim tek yer hastane rabbim hastanelerde olan herkese yardım etsin isyan etmiyorum hastayım diye sadece çok üzülüyorum
Aminnn allah razı olsun sağol canımDüzelirsin canım rabbim çaresiz dert vermesin.Acil şifalar
Annem bakıyor şuan canım banaEvlenirken ne deniyor, iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta...
İdare edip anlayış gösterecek, sağlık bu...
Yakınınızda kimseniz yok mu yardımcı olabilecek eş dost akraba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?