- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Merhaba kızlar çok hastayım ve galiba düzelemiyorum allah rızası için bana dua edin ben çok ediyorum dua ama Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz hayatım ellerimden kayıyor Rabbim beterinden korusun allahın gücüne gitmesin ama yaşamıyorum kızlar çabaladıkça dahada kötü oluyorum evimle eşimle ilgilenemiyorum erkektir birgün bıkıcak elbet o zamanda bu evlilik biticek galiba çok kötüyüm çokk
Güncelleme : hastayım diye şikayet etmiyorum kızlar yalnış anlamayın benden daha kötü durumda olan insanlar var Rabbim onlara da yardım etsin şifa versin sadece hasta olan her insan gibi üzülüyorum evimi temizliyemiyorum en önemlisi eşim bir yere gitmek istiyor ben kendime güvenipte gidemiyorum baş dönmelerim göz kararmalarım bir yerde bayılıp kalmaktan korkuyorum hayatı hep erteliyorum kızlar
Güncelleme : hastayım diye şikayet etmiyorum kızlar yalnış anlamayın benden daha kötü durumda olan insanlar var Rabbim onlara da yardım etsin şifa versin sadece hasta olan her insan gibi üzülüyorum evimi temizliyemiyorum en önemlisi eşim bir yere gitmek istiyor ben kendime güvenipte gidemiyorum baş dönmelerim göz kararmalarım bir yerde bayılıp kalmaktan korkuyorum hayatı hep erteliyorum kızlar
Son düzenleme: