Çok Kötü Birşey Oldu..:(

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Bu konuyla karşınıza geleceğimi hiç tahmin etmezdim...:çok üzgünüm:

Dün gece 1 sularında eşimin telefonuna güzel bir mesaj geldi..Mesajda gözlerden dudaklardan felan bahsediliyordu :mymeka:

Okuyunca deliye döndüm tabi :2:

Gönderene baktım 'can' ..Götürdüm kim bu can mesajı gösterdim.

İlk başta panikledi :umursamaz: sonra arkadaş yanlış göndermiş olmalı dedi.

Sabaha kadar zar zor uyudum :sinifsinif:

Öğlen 12 gibi eşimin cebinden numarayı aldım aradım çıkan kız ohaoldumsmile

İlk aramamda tutuldum birşey söyleyemedim o da kapattı.Sonra kendimi toparlayıp birdaha aradım.Dedim canın neyi oluyorsunuz o da can değilim can diye biri yok diyip adını söyledi ohaoldumsmile

Sonra şarjım bitti kapandı telim.:bbo:

Direk eşimin yanına gittim bağırdım çağırdım dedim can diye kaydettiğin nodan kız çıktı can diye biri yok dedi felan bilmiyorumkismile

Panikledi gene eşim :mymeka:

Dedim ki anlat herşeyi sen beni aldatıyorsun felan dedim tartışma kavga haline geldi.Dedi birşey yok aldatmıyorum seni felan dedi.İnanmadım tabiki :sinifsinif:

Kızı kendi cebimden arıyorum açmıyor.Eşiminkinden arayınca meşgule veriyor.Ben de eşime dedim ki madem birşey yok mesaj çekicem kıza evden çıktım konuşalım yazalım dedim eşim başladı bağırmaya beni küçük düşürcen felan gibisinden .

Aldı telefonunu pin kodunu yanlış girerek kitledi hattı.Sonra duvara atıp kırdı teli :mymeka:
Ona küçük düşmek mi önemli yoksa benim yuvamı yıkıp gitmem mi dedim çıkıştım.Birşey demedi.

Sonra ben valizimi toparladım dedim yarın annemin evine dönüyorum bu iş burda biter...Aldatılmaya hayatta tahammülüm yoktur benim.Boşanırım gitsin dedim içimden.

Sonra eşim yalvarmaya başladı.Dedi yok öyle birşey yeminler felan akannehir sarılmalar ağlamalar felan..İyice dellendim .

Neyse eşim işe gidince ben bu kızla konuşmaya karar verdim derdi neymiş öğrenmek istiyordum.

Kızı aradım kaç kere tık yok açmıyor...Sonra bi baktım bu beni aradı.Dedi buyrun felan aramışınız dışardaydım felan.

Ben de siz buyrun dertli olan sizsiniz.Gecenin yarısında eşime mesaj çekip güzelliklerinden bahseden de sizsiniz dedim ..

O da şaşırdı anlamadım dedi gayet açık anlattığımı düşünüyorum dedim.Kimsin necisin felan.

O da tel benim değil ki dedi.Hadi ya dedim Kardeşim can .... 'a ait dedi.Eşimin verdiği soyisimle aynı.

Can markette çalışıyor geçici olarak felan diye anlattı birşeyler işte.Dedim e bu mesaj ne öyleyse dediki yanlış atmıştır o halde.-tatlicadiarzu-

Ben sizi sabah aradığımda can diye biri olmadığını söylemiştiniz hayırdır dedim.O da kardeşimi çok rahatsız ediyorlar.Bugünde teli evde bırakmış.Sizi de rahatsız edenlerden biri sandım can diye biri yok dedim.

Akşam işten gelince cana arattırayım ben gene dedi.Ben de iyi olur evi arasın uygun olduğunda dedim öylece kapadık..

Ben de kalakaldım böyle -tatlicadiarzu-

Eşimin yalvarmaları bacaklarıma kapanmaları geldi gözümün önüne :çok üzgünüm:

Günahını almışım ..Şimdi nasıl düzelecek herşey bilemiyorum.

şimdi can diye bir erkek mi kocana göz-dudak temalı bir mesajı gece vakti yollamış.....

sabah da kız açmış telefonu can yok demiş

sonra erkek kardeşim demiş akşam görüştürecek..

aklına kötü birşey getirmek istemem ama sanki bu "can" erkek kardeşi sonradan durumu kurtarmak için hazırlanan senaryoya benziyordu yazdıklarını ben okurken..

umarım can diye birisi vardır ama o kız bir arkadaşına veya kardeşine de can mış gibi konuşturabilir..

yine de iyimser olmak lazım

geçmiş olsun mavi... umarım hepsi tesadüfler sonucu oluşmuş bir karışıklıktır...

Kuşum bunlar ne öyle? Ne zaman oldu? Biraz sakinleş bakalım.... Eşin böyle bişey yapıyor olsa idi mutlaka far ederdin. Hem o seni çok seviyor. Ben inanmıyorum böyle bişey olduğuna.

kafanızı karıştırmak istemem ama neden ilkten can diye biri yok dedide sonradan kardeşi oldu peki eşiniz niye panikledi yapmadıysa msj can gönderdiyse hemen canı arayıp yada canı bulup sizi yüzleştirseydi umarım gerçekten yanlış bi anlaşma olmuştur sizin tavrınız gayet normal yani tabiki bağırıp çağıracaksınız inşallah yanlışlıktır eşin seni sevdiği için bi an ne yapıcağını şaşırmıştır gelmiş geçmiş olsun inşallah

Kuşum bunlar ne öyle? Ne zaman oldu? Biraz sakinleş bakalım.... Eşin böyle bişey yapıyor olsa idi mutlaka far ederdin. Hem o seni çok seviyor. Ben inanmıyorum böyle bişey olduğuna.

Bilmiyorum ya :çok üzgünüm:

Şuan yüzüm gözüm ağlamaktan şiş.Hiç de keyfim yok benneyaptımki

İçime sinmedi marketi aradım danışmadan sordum can .... adında çalışanınız var mı felan dedim evet reyon elemanımız noldu şikayetiniz mi var dedi kapadım teli.

Demek gerçekten öyle biri var.

Kardeşini rahatsız ediyorlarmış beni de rahatsız edenlerden biri sandığı için yok demiş

Mesajı yanlışlıkla eşime yollamış.

Aslında can diye biri var eşimin arkadaşı marketten konuşurlar hatta sıkça...

Eşim dünkü mesajdan sonra mesaj attı olum mesajı yanlış attın kime göndermen gerekiyorsa ona gönder bidaha yazıp gülücük koydu yolladı

neden bır erkegı rahatsız etsınler kı ben de buraya takıldım eyvahedigeldismile

ve sizde inandınız öylemi çocuk dahi inanmaz kızın sizinle konuşmasına.ayrılın demiyorum ama lütfen gözünüzü açın saf olmayın bide kendinizi suçlamaya başlamışınız galiba günahını aldığınızı düşünüyomusunuz eşinizin yoksa kendinizimi rahatlatmaya çalışıyosunuz.eşiniizin hareketleri kendini belli etmiş zaten pin kodu değiştir telefonu kır arkadaşıysa eğer mertce karşına çıkarırdı

bende pek anlayamadım doğrusu ama inş tesadüftür herşey olay biraz karışık gibi neyse canım sana güzel bi haber verim biraz moral olur belki bende HAMıŞıM....
ayrıca ortada bi yanlış anlaşılma varsa düzeltirsin olur biter...kendini üzmene gerek yok bence kafandaki soru işaretlerini yanıtlamanın nesi kötü olabilirkii....

Canım :teselli:
Çok şaşırdım gerçekten ama biraz sakinleşmeye çalış nolur,
eşini dinle güzelce sakince sonra konuşun bu konuyu bağırmadan çağırmadan.
Kıza gelince, ben nedense inanmadım öyle dediğine,
hani Canı rahatsız ediyorlar gibisinden ondan Can diye biri yok demiş ya,
ne bileyim inandırıcı gelmedi bana.
İnşallah altından birşey çıkmaz Mavim.

o zaman eşinin dedikleri doğru.. ama sen o markete git çocuğu adını gör için rahat etsin şüphen kalmasın.. eşin de bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu görsün..

o zaman geceki mesaj hata ile atılmış olmalı.. umarım öyledir. bana da pek inandırıcı gelmedi

:teselli:

Mavi canım, sen de biliyorsun eşinin seni ne kadar sevdiğini biz de biliyoruz.... Tamam olumsuz düşünmeye hepimiz eğilimliyiz ama şöyle düşün, gerçekten yanlışlık olamaz mı? Bazen bende mesajı göndereceğim kişi diye rehberdeki bir alt veya üstündeki kişiye gönderiyorum. Hadi birtanem biraz rahatla.
Belkide evham değil ağlamakda üzülmekde haklısın ama şu an bunu bu şekilde öğrenemezsin. ılk önce sakinleş.

neden bır erkegı rahatsız etsınler kı ben de buraya takıldım eyvahedigeldismile

Olabilir ya ne bilim ..

Saf değilim zaten merak etmeyin..

Eşim harap oldu o an .

Ben sinir krizi geçirdim bağırmaktan kendimi kaybettim biara.Hatta şuan sesim zor çıkıyor diyebilirim.

O da kendini mahvettin ortada birşey yok dedi ve teli attı işte

Bilmiyorum ya umarım birşey yoktur.

Boşanma fikri silinmedi tamamen aklımdan zaten

mavicim buyuk bir soktayim canim neler olmus oyle

kendini uzme, once bir sakinles...
senin yerinde kim olsa ayni seyi yapardi canim
keske marketi arayinca can denen kisiyle konussaydin canim

Eşim işe gitmeden beni çok zorladı gel beraber gidelim çocuğu gör tanış diye.

Ben gitmek istemedim o halde.

Sevdiğine ben de inanıyordum :çok üzgünüm:

Bir yanım inanma diyor öbür yanım inan..

mavicim buyuk bir soktayim canim neler olmus oyle

kendini uzme, once bir sakinles...
senin yerinde kim olsa ayni seyi yapardi canim
keske marketi arayinca can denen kisiyle konussaydin canim

Konuşmadım işte ne diyeceğimi bilemediğimden :çok üzgünüm:

Tutulmuş durumdayım şuan ..

O zaman markete gidip tanışayım mı çocukla ben ..:sinifsinif:

o zaman sorun yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…