yaa canım ya senı cook ıyı anlıyorum senı;
bende öleyım ya aslnda benımkısı bıras farklı,
ınsanların ıkıyuzlulugunu gördukce uzaklastım uzaklastrca ıcıme kapandım lıse hayatımda. ılk okul hayatımda arkdslarım baska bı rgurpla tartstı ben tarafsız kalınca kötu ben oldum,ortaokuldada onlarla aynı snftaydım huzursuzdum.bı cevre kuramadım bırazda kendıme guven eksıklıgım var aslında.. bı sorunum var dıs görunusumle ılgılı sankı o benı butun ınsanalrdan uzaklastırıor sankı onu herkes anlıor göruor farknda ve benden sankı bu nedenle uzaklasıorlar.. neyse unv de hayatım deısck cok ııarkdslarım olcak dedım, unv ye gelmeden 20gun önce ablam kaybettım..
e halıyle unv ye depresıf basladım ıstanbulda okucaktım ıst herkesın korkulu ruyası ,ıst u kazandgımı duyan herkes bana ıst u ÖCU dıe tanıttı ıster ıstemez onuda etkısı oldu. kımseye guvenme cok gezme bak basına ıs gelır ögutlerı+ablamı kaybetmenın verdgı sıkıntı benı asık suratlı bırı yaptı kmseye karısmadım sohbet etmedım kaldımbı basıma böle koca ıstanbulda 4.senem. canım sıkılsa HADI gel dolasalım dıebılceım 1 arkdsı ble yok, sdce snf arkdslıgı o kdr.. o bıle 1 kac tanecık.
cok sıkılıorum bu durumdan kı ben cılgın delı dolu kafasın esenı yapan bırı,smdı bu halde
(
kısısel gelısım kıtapları aldm onları okucam ıns...
canım benım sende komsularınla gun felan yapabılırsın aslında hanı nasıl ınsanlar bılmıorm ama ne bılım bı yerden baslamak lazım. ne bılım bı mezıyetınle gözlerıne gırebılırsın,
aslnda benım annemde benım gbı :)
20sene calıstı komsu gun olaylarına grmedı babam rahatszdı hep hastane su bu ugrastı durdu,emeklı oldu babam agırlastı onla ılgılendo,babam vefaat ettı kendını cocuklarına ev ıslerıne adadı,komsu su bu yıne olmadı,bde benım annem benım gbı dogrucu davuttur hakszlıga yalana övunmelere gelemez,sogur o ınsandan hemen..
smdı gelınımız var abımın nısanlısı kız aslnda bıcır bıcır konuskan bsı kendı aılesınde bıze gelınce sus pus :) onu da kendımıze benzettık
((