Çok kötü bir anneyim

merhabalar tekrardaaann :)))
daha öncekı yorumumu gördum tesadufen,unutumöusum yazdıgımı :))
ben pskytr a gttım anlattım böle böle dıe,unutkanlıkta vardı ayrıca.. bana ılac verdı, 1aydr kullanıorum afedersnız ama dunya.. ahıret..
cook sakınım masallah,karsımdakının tavrına göre karsılık verıorm,sacına göre tarak .. göre ..
cook cook afedersnız ama benzetmeler bunlar. cok da mutluyum allahım daım etsın.. hıc tanımadgm ınsanlarla konustum tanıstım festıvalımızde kı ben tanımadmgm ortamda yuruyemem bıle rht rht :))

bnce çocuğunuzun sizin gibi olacağını düşünmeyin ..çocuk bu nasıl büyütürseniz öyle alışır.. öncelikle sorunlarınızı çözün neden böyleyim derdim ne diye ve yardım alın ..sonra kızınızı bahane edip sosyalleşin o da diğer çocuklarla oynasın sizde o bahaneyle kafa dağıtın..

Bende biraz sanki konu sabihi arkadaşım sizin gibiyim..
Fakat ben istenmeyeceğm gibi düşünmüyorumda herkesle iletişim kuramıyorum..
Bende öyle çok parklarda vs büyütmedim çocuğumu..
Pek çıkmazdım..
Hep evde vakit geçiridimm oğlumla akşam eşim alıp gezdirirdi bizi..
Ama eşim sürekli derdi işte hani bir komşun olsun sana arkadaş olur diye ben pek kimsenin içine girip komşuluk etmek istemiyordum ne bilim evde böyle sakin rahatım gibi düşünüyordum taa kii karşı dairedeki bayan çıkıpda onun yerine başka biri gelene kadar..

Komşu çok önemli önceki bayan daha yaşıtımdı fakat gidip gelmiyorduk bu abla yaşça benden büyük..
Ve benim aksime daha girişken birisi..
Ona takılıp parklara pazarlara gidiyorum baya baya açıldım..
Kızar bana evde oturuyorsun diye hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim misafiri gelir mutlaka çağırır beni..
Ben de yavaş yavaş çağırmaya başladım artık..
gidip geliyoruz birbirimize yani insanların karşısındaki insanlarda önemlii
Tamam siz farkındasınız kişiliğinizin ama sizi anlayan size böyle yardımcı olacak insanlarla iletişim kurmak güzel bişi..
Şimdi evde durmak istemiyorum..
Bugün nereye gitsem diye düşünüyorum..
ınşallah sizde yenersiniz..
Çocuk etkileniyor kesinnikle oğlum toprağa dokunmuyordu elim kirleniyor diye
Şimdi o evde durmak istemiyor.. analı oğullu geziyoruz..

aynıyız canım benim kızımda 3 yaşında ama o direk oyunlara katılıyor.Daha önce yaşadığım şehirde arkadaşlıklar kurdum yani aslında ilk defa bu kadar sosyal hayattan kopmuş durumdayım.Tamam parklarda falan kadınlarla konuşuyoruz ama devamı gelmiyor yine görüşelim buluşalım olayı çok nadiren ilk defa geçen gün oldu yarın için ona gideceğim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Merhaba medinem,ne yaptın canım? Var mı gelişme? Hayatında gelişmeler, düzelmeler oldu mu? Ben de daha yeni gördüm topicini, okuyunca çok üzüldüm ve doğrusu çok merak ettim, birşeyler yapıp yapmadığını... Benim de söyleyecek farklı birşeyim yok, yorumlara katılıyorum canım ama kişisel gelişim kitaplarını şiddetle öneriyorum ben de... Ayrıca yalnızlığın da sandığın kadar kötü birşey olmadığını da söylemeden geçemeyeceğim. İyidir yani aslında. Kötü olan kalabalık içinde hissettiğin o MANEVİ yalnızlıktır. Allah onu yaşatmasın. Her tarafın insan doludur ama yalnızsındır... İşte o fenadır... O yüzden bırak kimse olmasın etrafında ama ihtiyaç duyduğunda arayabileceğin GERÇEK dostun olsun, o da BİR TANE olsun yeter!! İnan bana, çok daha iyi hissedersin.. Çünkü bilirsin, o ordadır, her aradığında vardır, ve koşup gelecektir!! a.s.

X