Cok korkuyorum:((

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
34
Kocaeli
Merhaba kzlar iki haftadr boynumda gogus kafesimde agri oldugunu soylemistim daha once simdi ise bunlara ek olarak basimin sol tarafinda agri kolumda dilimde ve yuzumde uyusma hissediyorm.3 gun once marmara universtesi arastrma hastanesine acil bolumune gittim sikayetlerimi anlattm ayakta muayene etti ve boyun fitigi dedi. Agri kesici yazdi eger gecmezse beyin cerrahina git dedi bugun gittigim doktora sikayetimi ve acil doktorunun soyledigini soyledim hic muayene bile etmeden hatta yerinden bile kalkmadan beyin tomografisi istedi. Boyun fitigi olamaz mi dedigimde ise once beyine bakmamz lazm dedi umursamaz bi sekilde . yarina randevu aldm tomografi icin smdi ise korkudan öluyorum kotu bisey ckarsa die . Simdi size soruyeum kzlar tumor falan olabilir mi nolur yardmci olun :18:

Yoo gayet normal benim göğüs kafesimden başlıyor ağrı sırtımın her tarafında hissediyorum ağrıyı ayrıca başımda uyuşma oluyor kısa bir süreliğine kolumda olmadı ama seninki de boyundandır normaldir. Özellikle masa başı bir işte çalışıyorsan dikkat et. Takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…