• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum yardım edin! :(

Canım zaten ben ellayı içtiğim gun hatta dakikasında şiddetli bir bel ağrısı aşırı iştahsızlık ve iç bulatı yaşadım bulatım ağrım ve iştahsızlık 1 ay kadar surdu bu sürede 4 kilo verdim. Doktora gittim negatif haftada bir kan verdim negatifleri gördüm ama ona rağmen hala hamile olabilirmiyşm dedim. Adet görmeme rağmen hamilemiyim dedim benim psikolojikmiş bunu anladım yani. Zaten anladığım kadarıyla korunmasız vajinanın içine girmiş penis zevk suyundan şüphe etmissin. Bu şekilde hamile kalmak çok zor zaten. Şu iğrenç tabirle söyledikleri zevk suyuyla hamile kaldım olayına ben inanmıyorum. 6yıl bu şekilde korundum geri çekilme ile. Bennilacı 23.saatte içtim. Halada doktorum bana ic bulatımın bel ağrımın bi açıklamasını yapmafı. Bence yarın direk doktoru unut hemen şimdi kalk hazırlan özel hastanenin aciline git 20 tl 30 tl karşılığında b-hcg baktır 1 bucuk saatte sonuç elinde. Gecikmen ellaya bağlı . Dediğimi yap bence inan negatifi görünce rahatlayacaksın. Güven bana
Bunları yaşayan tek ben değilmişim çok teşekkür ederim rahatladım insanın psikolojisi bozulur düşünmekten :110:

Aynen ya idrar testi yap yada lan testi yaptir çünkü idrar da bazen hamile olsan bile çıkmıyor . Eğer hamileysen de bunu ailen den gizliyemezsin .Ve o günahsız bi bebegede kiymamalisin . Önce testine yap pozitif se ailen le konusmalisin

Aynen ya idrar testi yap yada lan testi yaptir çünkü idrar da bazen hamile olsan bile çıkmıyor . Eğer hamileysen de bunu ailen den gizliyemezsin .Ve o günahsız bi bebegede kiymamalisin . Önce testine yap pozitif se ailen le konusmalisin
Ailem öğrenirse çok kötü şeyler olur ben de kıymak istemem ama tek sorun ailem :(

Surtunme ve zevk suyu ile zaten hamile kalmazsin ve birde ella kullanmissin korkma bunlar psikolojik vucut kendini hamile sanio oyuzden bu durumlar karnindaki sislik de adet olamadigindan oturu zaten ilk bebek karinda olmaz kasikta olusur oyuzden rahatla sitres yapma birde kan ver her ihtimale karsi birdahada korunmadan iliski yasama

Surtunme ve zevk suyu ile zaten hamile kalmazsin ve birde ella kullanmissin korkma bunlar psikolojik vucut kendini hamile sanio oyuzden bu durumlar karnindaki sislik de adet olamadigindan oturu zaten ilk bebek karinda olmaz kasikta olusur oyuzden rahatla sitres yapma birde kan ver her ihtimale karsi birdahada korunmadan iliski yasama
Adetim 3 gün gecikmişti adet oldum zaten adetten önce sadece bulantı vardı adetten sonra bulantı, şişlik ve iştahsızlık oldu yemek yiyemez oldum suphelendim bir de tam yumurtlama günüydü şişlik de kasığımda çok hafif sanki bir şey varmış gibi bir de yumurtalık mı desem sol tarafımda bir ağrı var çok az. 20 günde bunlar olur mu ki çok erken değil mi bebeği hissetmek için bilemiyorum.

Adetim 3 gün gecikmişti adet oldum zaten adetten önce sadece bulantı vardı adetten sonra bulantı, şişlik ve iştahsızlık oldu yemek yiyemez oldum suphelendim bir de tam yumurtlama günüydü şişlik de kasığımda çok hafif sanki bir şey varmış gibi bir de yumurtalık mı desem sol tarafımda bir ağrı var çok az. 20 günde bunlar olur mu ki çok erken değil mi bebeği hissetmek için bilemiyorum.
Kız sen adet olduktan sonra ilişki yaşadım mı ?

Kız sen adet olduktan sonra ilişki yaşadım mı ?
Hayır yaşamadım. 19 haziranda birlikte olduk 2 temmuzda adet olmam gerekirdi 5 temmuzda oldum normalde adetim 3 gün sürer 3. Gün azalmaya başlar bu sefer ikinci gün azalmaya başladı sanırım elladan kaynaklı ama bilmiyorum yine de

Adet oldun pihtilimiydi peki? 2p gubde bulanti olmaz genelde psikolojik bu

Hayır yaşamadım. 19 haziranda birlikte olduk 2 temmuzda adet olmam gerekirdi 5 temmuzda oldum normalde adetim 3 gün sürer 3. Gün azalmaya başlar bu sefer ikinci gün azalmaya başladı sanırım elladan kaynaklı ama bilmiyorum yine de
Kesinlikle hamile felan değilsin canım. Bende hennuz adet gormemişsin sanıyorum :))

Kesinlikle hamile felan değilsin canım. Bende hennuz adet gormemişsin sanıyorum :))
Gördüm bitti hatta şişlik olunca bir de hafif ağrı, şüphe sardı içimi ben de ihtimal veremiyorum ama yine de gideceğim doktora içimin rahatlaması açısından. İlginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Ben dayanamadım ve iki farklı markadan test aldım birini akşam diğerini de sabah yaptım ikisi de negatif çıktı ama hala şişkinlik var sizce bu testlere güvenmeli miyim?

Hanile kalmak o kadar kolay olsa insanlar ugrasmazlar demi? Hem sürtünme diosun hem ilşkiye girdik diyosun once net karar ver sonra bize sor cnm

Back