burdan insanlar sana nasıl bir yRdım edebilirlerki19 yaşındayım 20 gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalacağı zaman geri çekildi ama biz yine de şüphelendik zevk suyundan ve 2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. İlişkiye girdiğimiz gün benim yumurtlama dönemime denk gelmişti adetimin tam ortasıydı. Normalde korkmam ama bu yumurtlama dönemi yüzünden bir korku içerisindeyim. Adetim 3 gün gecikti ve mide bulantılarım başladı. Sabah kalktığımda bulantım oluyor ama kusma yok. Bugün de karnımda şişlik var gibi hissediyorum. Hamile olmaya hiç hazır değilim ve ailemin öğrenmesini istemiyorum. Doktora gitmekten de korkuyorum hamilesin diyecek diyeCevaplarınızı bekliyorum kimseyle paylaşamıyorum bu durumu
Korkutmak için soylemiyorsun değil miBebeğin hayırlı olsun
Yapmadım ama kesinliği yok diyorlar psikolojim bozuldu aileme de söyleyemiyorumİdrar testi yaptın mi?
idrar testi yapmalısın eger varsa artık çıkar diye düşünüyorum. ..Yapmadım ama kesinliği yok diyorlar psikolojim bozuldu aileme de söyleyemiyorum
Çok pişmanım bir daha asla yapmam inşallah değilimdir teşekkür ederimİdrar testi yap. Gebe değilsen de bir daha evlenmeden böyle işlere kalkışma..
Bi test al bizi de bilgilendir hem. İnşallah negatif çıkar.Çok pişmanım bir daha asla yapmam inşallah değilimdir teşekkür ederim
Bir de ella kullandım her ihtimale karşı. Etkisi çok yüksek bir ilaç diyorlar ama engellememiş olabilir düşüncesi var siz de bu ilacı kullandınız mı?Bi test al bizi de bilgilendir hem. İnşallah negatif çıkar.
Ben kullanmadım hiç. Zaten büyük ihtimalle hamile değilsin ama her ihtimale karşı test yap diyoruzBir de ella kullandım her ihtimale karşı. Etkisi çok yüksek bir ilaç diyorlar ama engellememiş olabilir düşüncesi var siz de bu ilacı kullandınız mı?
Rahatlattınız beni teşekkür ederim test yapıp bilgilendireceğimBen kullanmadım hiç. Zaten büyük ihtimalle hamile değilsin ama her ihtimale karşı test yap diyoruz
Boşalacağı an tutamadı içime girmesin diye geri çekildi dışarıya boşaldı ama emin değilmiş ben elimle giriş yerini kapatmıştım zaten her ihtimale karşı 2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım bir de tam yumurtlama dönemiydi içeriye az da olsa girmişse benim için sıkıntı büyükİki farklı marka iki test al. Sabah ilk idrarınla idrarını biraz dışarı yaptıktan sonra temiz bir kaba yap. İkiside damlat. İnşallah negatiftir . Yalnız surtunurken nereye geri çekildi ben anlamadım. Surtunerek zaten gebelik olmaz. Penis vajinana girmediyse gereksi yersiz bir korku. İnşallah negatiftir bir dahaboyle bişeye kalkışma. Erkeğin elinin kiri kadına ise nederler biliyorsun. Zaten varsada evlenirsiniz artık yapcak bişey yok.
Ella ilk 24 saatte çok etkiliymiş bu yüzden ne kadar kısa sürede alırsan o kadar iyi yazıyor internetten bakıyorum ben deElla ilişkinin ertesi günü kullanılıyor diye biliyorum ben
Canım anlattığın gibi mümkün değil. Ella kullandım bende. Akıntıfazlalığı ve alt karın şişkinliği yaptı bende. Sen bi test al yapRahatlattınız beni teşekkür ederim test yapıp bilgilendireceğim
Boşalacağı an tutamadı içime girmesin diye geri çekildi dışarıya boşaldı ama emin değilmiş ben elimle giriş yerini kapatmıştım zaten her ihtimale karşı 2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım bir de tam yumurtlama dönemiydi içeriye az da olsa girmişse benim için sıkıntı büyükBugün karnımda bir şey varmış gibi hissediyorum ve az da şişlik
Test yapacağım yarın veya doktora gitmeyi düşünüyorum bulantının sebebini çözemedim bir de aşırı iştahsızlık var yemek yiyemiyorum acaba üşütmüş olabilir miyim diye düşünüyorum sizde bulantı vs olması mı adet öncesi ve sonrası?Canım anlattığın gibi mümkün değil. Ella kullandım bende. Akıntıfazlalığı ve alt karın şişkinliği yaptı bende. Sen bi test al yap
Canım zaten ben ellayı içtiğim gun hatta dakikasında şiddetli bir bel ağrısı aşırı iştahsızlık ve iç bulatı yaşadım bulatım ağrım ve iştahsızlık 1 ay kadar surdu bu sürede 4 kilo verdim. Doktora gittim negatif haftada bir kan verdim negatifleri gördüm ama ona rağmen hala hamile olabilirmiyşm dedim. Adet görmeme rağmen hamilemiyim dedim benim psikolojikmiş bunu anladım yani. Zaten anladığım kadarıyla korunmasız vajinanın içine girmiş penis zevk suyundan şüphe etmissin. Bu şekilde hamile kalmak çok zor zaten. Şu iğrenç tabirle söyledikleri zevk suyuyla hamile kaldım olayına ben inanmıyorum. 6yıl bu şekilde korundum geri çekilme ile. Bennilacı 23.saatte içtim. Halada doktorum bana ic bulatımın bel ağrımın bi açıklamasını yapmafı. Bence yarın direk doktoru unut hemen şimdi kalk hazırlan özel hastanenin aciline git 20 tl 30 tl karşılığında b-hcg baktır 1 bucuk saatte sonuç elinde. Gecikmen ellaya bağlı . Dediğimi yap bence inan negatifi görünce rahatlayacaksın. Güven banaTest yapacağım yarın veya doktora gitmeyi düşünüyorum bulantının sebebini çözemedim bir de aşırı iştahsızlık var yemek yiyemiyorum acaba üşütmüş olabilir miyim diye düşünüyorum sizde bulantı vs olması mı adet öncesi ve sonrası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?