• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum yardım

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
96
37
Antalya
arkadaslar hamileligimin basından beri makat bölgesinde et var kabız oldugumda kanama ve acı yapıor korkuyorum dogum yaptım şahsen şimdi dahada zorlandım gene kabızım ve kanıyor gene acıyor böle olanınız varmı kötü şeylerden korkuyorum 10 aydır böle :çok üzgünüm:

canım direk doktoruna danış böyle şeyler ihmale gelmez nette ne kadar dogru bilgi edinebilirsinki bence hemen yarın bir doktoruna gözük...geçmiş olsun canım..a.s.

canim sanirim hemoroid bahsettigin. bende cok cektim ondan onun sonu ameliyat korkma korkulcak birsey degil ama dedigim gibi sonu ameliyat. sana ankarada bu konuda uzman bir hekim önerebilirim sahsen ben almanyadan ankaraya sirf o doktor icin gittim,okadar canima tak demisti artik.iki dakikalik isi var canim inan bana hic zor degil. narkoza falan gerek yok seninle konusurken yapiyo bitiyo hic acimiyo bile canim sadece bir jilet ecisi düsün okadar bir anlik sadece..ben o sekilde tedaviden sonra 6 saat yolculuk yaptim hicte zorlanmadim canim... allaha sükür hic tekrarlamadi( benimkide kabizliktan olmustu) okadarda kabiz oldum ama cok sükür hic bir eser kalmadi 5 yil oldu... tavsiye ederim.. istersen doktorun adresini ve tel no verebilirim

ama ben antalyadayım ve 20 günlük bebegim var janım ya bendeki sorunların aynısımıydı sendeki janım ilginiz için tşk

evet canim ayni sorunlar tuvaletimi yaparken aci hemde felaket bir aci ve kanama,sonrasinda üzerine oturamama...zok zonk atardi yaa uff sanki tekrar yasadim o aciyi..ve hic bir agri kesici felan fayda etmezdi.. canim ankara antalya arasi öyle tahmin ediyorumki 7-8 saat ancadir. gitmeden önce randevu alabilirsin,gittiginde zaten ayni gün geri dönebiliyosuna.s bebegine bakabilecek kimse yokmu canim? valla bende bunu yasadigim icin gercekten yardimci olmak istedim

biliyiorum janım ama kimse yok ki antalyada bebegi bıraksam desem çok teşekkür ederim şimdi bir doktorla konsuyorum bakalım

canim bunun acisini ceken bilir cekmeyen bilemez..seni cok iyi anliyorum.acisi hic biseye benzemiyo.antalyada arastir bakalim insallah bulursun

bahsetiğin hemoroid(basur) yakınlarımda var ondan biliyorum internetten araştır istersen çeşitlerini görebilirsin bi doktora görünüp gerekirse ameliyet ettirmen lazımmış ileride bağırsak kanserine neden olabiliyomuş allah korusun

canim benim arkadasim da ayni senin igbiydi onu dogumdan 3 ay sonra ameliyat ettiler dedigine gore kazimislar galiba ama orda nasil yapilir bilmiyorum tabi ki yanlis yonlendirmek de istemem

Back