• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum şuan :( bunu yaşayan akıl versın bana nolur

arkadaslar o kadar ıyısınız ki...bı suru sey ogrendım..kolposkopi yi bıle ılk kez duydum onu da yaptırıcam ınsallah.aksam gelısmelerı yazarım.hastaneye gıdıyorum.dualarınızı esırgemeyın:26:

Ben doktora gittim bugün hiç bir şey çıkmadı, Smear testi, ultrason ve kan testi alındı, başka tahlil gerekiyor mu diye sordum, gerekmiyormuş, sizin durum nedir?

arkadaslar o kadar ıyısınız ki...bı suru sey ogrendım..kolposkopi yi bıle ılk kez duydum onu da yaptırıcam ınsallah.aksam gelısmelerı yazarım.hastaneye gıdıyorum.dualarınızı esırgemeyın:26:

O kadar cok sey buna sebep olabilir ki. En basitinden vajinal enfeksiyonlar, rahimagzinda polip, endometriozis vs vs. Mutlaka dogru yontemle smear alınmalı ve iyi bir usg tetkiki yapilmali. Kolposkopi smear de anormal hucreler görülürse yapilir ilk basamak tani yontemi degildir. Panik olmayın yaş kac bilmiyorum ama belki en basitinden atrofik vajinit de olabilir. Tedavileri de gayet basit bunlarin.

Ben bunun endometriosis veya rahimin yerinden kaynaklandigini dusunuyorum, hemen kotu dusunmeyin smear testi olmusmuydunuz 6 ay once?

kızlar dun bi hışımla doktora gıttım..doktora gıttıgımde aglamaklı suratla hocam göremedıgınız bsyler olmalı.benım kanamam hıc gecmedıkı dedım.alttan baktı baya kapsamlı.kistin yok.yumurtalıkların mukemmel..ama yara var dedı.sağ taraftae ama mınıcık bsy..yakarız ıstersen dedı.tamam da bende sureklı kasık agrısı da oluyor dedım.bundan olabılır dedı..neyse tabıkı ben tatmın olmadım.smir ıstedım tekrar.haftaya salı sonuc cıkıcak..bu arada eşimi gördu 'eşin kaç kılo' dedı?:1: 105 dedım.ama boyu var falan ( neyın savunmasını yaptıgımı bılmeden ):1: eşine soyle biraz zayıflasın dedı..ben ona nazaran baya zayıfım.bı de tenım de cok hassas.buyuk ıhtımal ondandır dedı...haftaya kadar net bsy demedı ama

bu arada oyle inceleyerek baktı ki bu sabaha kadar yasadıgım kasık ve bel agrısının tarıfı yok.ilk defa da smır testı yaptırmıyorum yani..2 apranax ile duruyorum..biyopsi mi yaptı ne yaptı anlamadım...mahvoldum yani:53:

kızlar dun bi hışımla doktora gıttım..doktora gıttıgımde aglamaklı suratla hocam göremedıgınız bsyler olmalı.benım kanamam hıc gecmedıkı dedım.alttan baktı baya kapsamlı.kistin yok.yumurtalıkların mukemmel..ama yara var dedı.sağ taraftae ama mınıcık bsy..yakarız ıstersen dedı.tamam da bende sureklı kasık agrısı da oluyor dedım.bundan olabılır dedı..neyse tabıkı ben tatmın olmadım.smir ıstedım tekrar.haftaya salı sonuc cıkıcak..bu arada eşimi gördu 'eşin kaç kılo' dedı?:1: 105 dedım.ama boyu var falan ( neyın savunmasını yaptıgımı bılmeden ):1: eşine soyle biraz zayıflasın dedı..ben ona nazaran baya zayıfım.bı de tenım de cok hassas.buyuk ıhtımal ondandır dedı...haftaya kadar net bsy demedı ama

bu arada oyle inceleyerek baktı ki bu sabaha kadar yasadıgım kasık ve bel agrısının tarıfı yok.ilk defa da smır testı yaptırmıyorum yani..2 apranax ile duruyorum..biyopsi mi yaptı ne yaptı anlamadım...mahvoldum yani:53:

biraz zayıflasın, ondan oluyordur dedi hee:3::17:

Aynısı bende olmuştu. Sebebi kızlık zarının hassas olmasi çatının dar olmasi sebebi ile ilişkide fazla yırtılma olmuş .ama benim yeni evlendiğimde 2 ay sürdü. Dr.1 ay ilişkiyi yasakladı ve ilaç verdi geçti. Sizinki nasıl olur bilmem ama Dr. Gidin lütfen

Sanirim eşini sorma sebebi benim olayımla benzer olabilir fazla zedeleme

sağolun kızlar.evet smear felaket canımı yaktı..4.yapılış halbuki.sonucu yarın öğrenıcem ınş bisey cıkmaz

Hakkinizda hayırlısı olsun.
insallah temiz cikar sonucunuz.
buraya yazmayi da ihmal etmeyin doktorla gorustukten sonra.

Back