Evet İstanbul'dayım. Zeytinburnunu bilir misin bilmiyorum ama orada Avrasya Hastanesi var. Kadın Doğum Uzmanı Tamer Sözen'e gittim ağrılarımın sebebini o buldu. Aynen öyle kasık bölgesinde, kalça kısmında ve bel kemiğinin kalça yakın yerinde felaket ağrım vardı. Bazen çok zor teşhis koyulabiliyor. Çikolata kisti döneminde karın duvarının altında ele gelen sağ ve sol taraflı iki tane kistim vardı. O zaman 2 ay boyunca hastanelerde süründüm resmen. Yetmedi özel muayenelerine gittim hatta çok iyi olduğunu duyduğum bir doktorun özel muayehanesine gittim o baktı rahim tertemiz herhangi bir sıkıntı yok kadın hastalıklarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de ilaç vereceğim küçülme olur zaten bu ilaçlarla kadın hastalığıyla ilgiliyse demişti. 1 hafta o ilaçları kullandım. Kendim fark ediyordum zaten hiçbir küçülme olmadığını aksine ilaçlar bende sürekli istifrar etmeme sebep oldu aradım kullanmak zorundasın kesme ilaçları dedi bir hafta öldüm bittim resmen ilaçlar yüzünden. 1 hafta sonra gittim hiçbir küçülme olmamış kadın hastalıklarıyla ilgili değil üzgünüm ama seni genel cerraha yönlendireceğim maddi imkanın el veriyorsa buraya yakın bir genel cerrahi uzmanı arkadaşımın muayenehanesi var oraya yönlendireyim dedi ve ekledi yüksek ihtimalle lenfomasın dedi. Beynimden vuruldum. Hemen diğer doktoru aradı hasta gönderiyorum dedi soluğu genel cerrahın yanında aldım. Kasık bölgeme, boyun ve koltuk altı bölgemi muayene etti. Evet kasık bölgende sağ ve solda kitleler var ele geliyor ama boyun ya da koltuk altı bölgende bir şey yok sen %90 endometriozis hastasısın lenfoma olma ihtimalin % 10 dedi biraz rahatladım. (Kadın doğum uzmanının koyması gereken teşhisi genel cerrah koydu). Beni devlet hastanesinde çalışıyormuş oraya çağırdı ultrason yaptılar anlaşılamadı sonra biyopsiye karar verdiler biyopsi yapıldı ve teşhis doğruydu endometriozis kistiydi. Karın bölgemde olduğu için kadın doğum doktoru sadece rahime odaklandı ve rahim temiz olması mümkün değil dedi.