- Konu Sahibi coco_cambo
-
çok afedersın de oha yaa !!! o doktoru dava ettınmı??? senı oyle ıyı anlıyorum kı cnm.aklıma takılan su; kan değerlerim yuksekti dedin.yani kanser belırtılerınde kan degerlerı dusuk olur.çok ılgınc ki 20 gun once kasık agrısıyla acıle kaldırıldıgımda kan degerlerıme bakıldı.taş mı dusuruyorum dıye.kan degerlerım oldugundan yuksek kansızlık yok denıldı.aklıma takıldı sımdı:18: dusuk mu olunca lenfoma yuksek mı.
canim istanbuldaysan sana guvenilir bi doktor tavsiye ederim, benzer sikayetler benimde basimdan gecti..
Oncelikle ozel hastanede muane oldum smear testi yaptirdim, biopsi yaptirmam gerektigini soylediler.
Sonra bir akrabamizin onerdigi doktor (Mualla Vural Muayenehanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Dogum uzmani) da muane oldum, tekrar smear testi yaptirdim.. biopsiye felan gerek olmadigini soyledi 2 ay sonra tekrar bi smear testi yaptir dedi, yaptirdim ve tamamen temiz cikti...
Cok tecrubeli ve temiz calisan bir bayan ...
Op.Dr.Mualla VURAL
Adres 1:Muayenehane İzzettin Çalışlar Cad. Elif Apt. No:54 /3 Bahçelievler İstanbul.
Aynı problem bende de oldu 2 ay önce ilişki sonrası nasıl bir ağrı sonra minik kan geldi, bende devlet hastanesine gittim, hiç bir şey yok dedi, ve soru sormama bile fırsat vermeden diğer hastayı çağırdı, gebelik düşünüyorum diyorum adamdan ses yok, olur olur diyor yaa.. lanet edesim geliyor bu doktorlara, bugün özel hastaneden randevum var, şimdi bende korktum yaaa :18:
merhbalar
4 sene önce oğlum doğduktan sonra adet düzenimde inanıulmaz bozulmalar olmuştu ve ilişkide inanılmaz ağrı çekiyordum, ilişkiden sonra aynı şekilde benden de kan geliyordu..önce gittiğim bir doktor yara olduğunu söyledi ve dondurdu. ağrılarım yok olmuştu ama adet düzensizliklerim lekelenmelerim ve ilişki sonrası kanamalrım bitmemişti.. daha güvendiğim bir doktora gittim..smear testi yapıldı, vajinal ultrasonla baktı hiç bi sıkıntı göremedi..son olarak biyopsi yapıp rahim içine bakalım dedi.. korkumdan yaptırmadım.. kendisi de bana cildimin inanılmaz hassas olduğunu smear testi için örnek alırken bile rahim ağzının kanadığını söyledi..(önceden de boynumdan ben aldırmıştım cildiye uzmanı da çok hassas bi cildim olduğunu söylermişti) ben bunlardan sonra içim çok rahat etmesede biyopsi yaptırmadım..4 ay önce de kızım doğdu.. rahim için de bi sıkıntı olsaydı gebe kalamazdım ya da sezaryanda doktorlar görürdü diye düşünüyorum...
aklıma ilk gelen sen de de belki yara vardır veya cildin çok hassassa da olabilir.. zaten randevunu da almışsın.. içini ferah tutu. inş bişey çıkmaz. unutma hastalık yoktur hasta vardır.. hiç bişeye itibar edip de kendini üzme...
Yok canım dava etmedim çünkü o dönem kendi derdimle uğraşıyordum. Kan değerlerimde lökosit yüksek çıkmıştı o yüzden ilk akla gelen kanser oldu. Kanseri akla getiren ilk şeylerden biri de kandaki lökosit sayısının olması gerekenden çok daha fazla olması. Benim de hastalığıma bağlı bir yükselme olmuş. Ama kan değerlerindeki yükselme iltipaba bağlı da olabiliyormuş tabii kanserli hastalar kadar tavan yapmıyordur ama yine yüksek çıkıyor iltihapta da. benim çikolata kistimde oldukça yüksek çıkmıştı belki de o yanılttı bir de ultrason, tomografiden sonuç alınamayınca ilk akla o geldi galiba :)
ahh cnm ne devleti özeller bile artık bakmıyor.adam özel muayenesınde soy agacına kadar arastırıyor.devlete Allah dusurmesın cnm.kesınlıkle kapsamlı baktır.bende cok korkuyorum...
canım benım ya..çok sağol guzel telkınlerın ıcın..yara sımır testınde yada alttan muayene de bellı olmazmı ki?bende yara bulamadılar cunku.ben 4 aydır korkunmuyorum hamıle kalamadım mesela.bu ay için de bsy dıyemıyorum ki.5 gun var adetime.
selam arkadaşlar moralım suan çok bozuk...tek akıl alacagım yer suan burası.jinekolojıye yazıcaktım aslında ama burası daha aktif..sorunuma gelince ; aksam eşimle birlite olduktan sonra lavaboya gittim kan gelmişti..daha oneceden de mınık mınık o kanamayı hıssettim doktora gittiğimde söyledim.baktı hıc bsy yok.sımır testı de olmustum 6 ay once.esimle 3 yıldır beraberım 1 yıldır evlıyım.3 yıldır da bu kanamayla ugrasıyorumsabah baktım yine kırmızı kan geldi.ama böyle adet kanaması başlamadan hani acık renklı kanama olur ya o şekil..kasıklarımda zaten acı oluyor ilişki esnasında.1 yıldır falan..adetıme 5 gun var.sabah işe gitmeden kanda gebelik testı yapıcaktım.hemsireler gelmemişti.işe de gec kaldım diye ıdardan baktım gebe mıyım dıye,negatif cıktı.ruh halım berbat zaten 2 gundur.adetımı hep gununde olurum adet kanaması da degıl bu...ınternette rahım agzı kanserı yazan da var dusuk dıyen de ..nolur bunu yaşayan bana fıkır versın.doktoruma persembe gıdıcem
İnternetten kendi kendinize teşhis koyarsanız 3 ay sonra öleceğinize bile karar verebilirsiniz.
Size komik bir olay anlatayım;
Bir gün eşim şehir dışında ve ben 2 çocukla evde yanlızım.
Oğlum gece çok ateşlendi ,kendim düşürmeye çalıştım .Sbah kreş öğretmenini aradım,sınıfta 3 çocuğun kabakulak olduğunu söyledi.
Ben panik halde teşhisi koydum,oğlum kabakulak olmuştu
Belirtiler ateşten sonra çıkacaktı.
Bu arada kızımda küçük bebek daha ikisiyle birlikte doktora gidemem diye eşimi bekliyorum.
İnternetten kabakulağı araştırıyorum.
Ardından şiddetli bir kabızlık ve karın ağrısı başladı oğlumda.
İnternet kabakulakla beraber bu belirtilerin pankreas iltihaplanması olduğunu çok tehlikeli olduğunu yazıyor.
Hemen doktor bir arkadaşımı aradım ama paniğimi görmelisin.
Geldi sağolsun ,çocuğu muayene etti.
Ben internetten okuduklarımla kesin teşhisleri koyduğum için korkunç paniğim,dolayısıyla arkadaşımda benim halimden korkup çok ciddi birşey olduğunu düşündü.
Kabakulak yok ama heralde bu çocuk bağırsak düğümlenmesi yaşıyor dedi.
Ben bayılmışım
Ambulans çağırıp bizi hastaneye götürdü
Filmler,tahliller,muayeneler yapıldı.
Basit bir grip başlangıcı ve kabızlık sorunu olduğunu öğrendim oğlumun
O gün bugündür internetten teşhis koymayı yasakladı eşim bana
doktorun gözden kaçırdığı bir yara büyümüş de olabilir..dediğim gibi en iyi sonucu doktorun verecektir canım sana.. ben de kızıma 4. ay hamile kalmıştım...bu arada saraçoğlunun sürekli söylediği bi bitki var.. civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi..rahim kaslarını inanılmaz güçlendiriyormuş.. onları da deneyebilirsin sonra
Bak canım moralini bozmak istemem ama çok yakın bir arkadaşımın göğüs ucundan kan ve iltihap geliyordu. Orası biraz yara gibiydi. Şehirdeki üniversite hastanesi dahil özellere gitti cildiye yüzeysel kurutmaya çalıştı, bir şey yok dedi, kremler verdi vs vs..dahiliye bizlik değil cildiyeye git dedi. Hastane hastane gezdi. Bu kadar doktordan biri de kalkıp göğüs ucundan gelen kan normal değil sen bir onkolojiye git demedi. Bu 8-9 ay böyle dolaştı hastaneleri. Sonunda başka bir şehirde bir hastaneye gitti meme kanserin 3. Evresinde çıktı.
rahmin tersliğinde de böyle şeyler olabiliyor bende de arada olmuştu bir kaç sefer çünkü rahmim ters.
ilişki sırasında bazı zamanlar çok acı hissederim hatta acıyacak diye günlerce ilişkiye giremediğimi bilirim. adetlerim de çok sancılı gelir.
belki bunla alakalıdır. yine de kontrollerini eksik etme..
bazılarında da et beni gibi şeyler oluyormuş onlarda kanama yapıyor kayınvalidemden biliyorum
evet cnm sureklı agrı hıssedıyorum.artık rol yapıyorum resmen acı ceke ceke ,işkence halıne geldi...onu da sorayım doktora.kafasını sokucam ıyı baak be adam dıye!!yok yanı nasıl bsyın yok dıyorlar anlamıyorum
ayyy çok iyi anlıyorum özellikle zevk almadığın dönemler daha çok acır.o yüzden ayıptır söylemesi senin önce gevşemen lazım.
sen kuru kaldığın için ve acıyor diye kastığın tahriş oluyor kanıyor.
iyi bir doktora görün anlat her şeyi . geçmiş olsun birşey çıkmaz inşallah.
gercekten mi??? peki ıstanbulda mısın?hangi doktora tedavı oldun? benım ıkı adet ortası oluyor.dsün sürekli kasık agrısıylayım.sende oylemıydın.artık agrı kalcama vuruyodu.kasık fıtıgı falan da degıl yani.barız yumurtalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?