çok korkuyorum şuan :( bunu yaşayan akıl versın bana nolur

canim istanbuldaysan sana guvenilir bi doktor tavsiye ederim, benzer sikayetler benimde basimdan gecti..
Oncelikle ozel hastanede muane oldum smear testi yaptirdim, biopsi yaptirmam gerektigini soylediler.

Sonra bir akrabamizin onerdigi doktor (Mualla Vural Muayenehanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Dogum uzmani) da muane oldum, tekrar smear testi yaptirdim.. biopsiye felan gerek olmadigini soyledi 2 ay sonra tekrar bi smear testi yaptir dedi, yaptirdim ve tamamen temiz cikti...

Cok tecrubeli ve temiz calisan bir bayan ...

Op.Dr.Mualla VURAL
Adres 1:Muayenehane İzzettin Çalışlar Cad. Elif Apt. No:54 /3 Bahçelievler İstanbul.

Yok canım dava etmedim çünkü o dönem kendi derdimle uğraşıyordum. Kan değerlerimde lökosit yüksek çıkmıştı o yüzden ilk akla gelen kanser oldu. Kanseri akla getiren ilk şeylerden biri de kandaki lökosit sayısının olması gerekenden çok daha fazla olması. Benim de hastalığıma bağlı bir yükselme olmuş. Ama kan değerlerindeki yükselme iltipaba bağlı da olabiliyormuş tabii kanserli hastalar kadar tavan yapmıyordur ama yine yüksek çıkıyor iltihapta da. benim çikolata kistimde oldukça yüksek çıkmıştı belki de o yanılttı bir de ultrason, tomografiden sonuç alınamayınca ilk akla o geldi galiba :)

Aynı problem bende de oldu 2 ay önce ilişki sonrası nasıl bir ağrı sonra minik kan geldi, bende devlet hastanesine gittim, hiç bir şey yok dedi, ve soru sormama bile fırsat vermeden diğer hastayı çağırdı, gebelik düşünüyorum diyorum adamdan ses yok, olur olur diyor yaa.. lanet edesim geliyor bu doktorlara, bugün özel hastaneden randevum var, şimdi bende korktum yaaa :18:

bugun ki doktordan sonra bu doktoru da arastırayım o zman...bıyopsi fln kımse bsy ıstemedı benden.kapsamlı bakıyorlarmıs ne guzel...cok saol cnm

merhbalar

4 sene önce oğlum doğduktan sonra adet düzenimde inanıulmaz bozulmalar olmuştu ve ilişkide inanılmaz ağrı çekiyordum, ilişkiden sonra aynı şekilde benden de kan geliyordu..önce gittiğim bir doktor yara olduğunu söyledi ve dondurdu. ağrılarım yok olmuştu ama adet düzensizliklerim lekelenmelerim ve ilişki sonrası kanamalrım bitmemişti.. daha güvendiğim bir doktora gittim..smear testi yapıldı, vajinal ultrasonla baktı hiç bi sıkıntı göremedi..son olarak biyopsi yapıp rahim içine bakalım dedi.. korkumdan yaptırmadım.. kendisi de bana cildimin inanılmaz hassas olduğunu smear testi için örnek alırken bile rahim ağzının kanadığını söyledi..(önceden de boynumdan ben aldırmıştım cildiye uzmanı da çok hassas bi cildim olduğunu söylermişti) ben bunlardan sonra içim çok rahat etmesede biyopsi yaptırmadım..4 ay önce de kızım doğdu.. rahim için de bi sıkıntı olsaydı gebe kalamazdım ya da sezaryanda doktorlar görürdü diye düşünüyorum...

aklıma ilk gelen sen de de belki yara vardır veya cildin çok hassassa da olabilir.. zaten randevunu da almışsın.. içini ferah tutu. inş bişey çıkmaz. unutma hastalık yoktur hasta vardır.. hiç bişeye itibar edip de kendini üzme...

ahh cnm ne devleti özeller bile artık bakmıyor.adam özel muayenesınde soy agacına kadar arastırıyor.devlete Allah dusurmesın cnm.kesınlıkle kapsamlı baktır.bende cok korkuyorum...

canım benım ya..çok sağol guzel telkınlerın ıcın..yara sımır testınde yada alttan muayene de bellı olmazmı ki?bende yara bulamadılar cunku.ben 4 aydır korkunmuyorum hamıle kalamadım mesela.bu ay için de bsy dıyemıyorum ki.5 gun var adetime.

bende lökosit hep var ama hep normal sevıyedeymiş.sürekli idrar yolları ıltıhabı yasarım.sıstıt cok olurum fln.bu arada bende de bel agrısı oluyor.onu es gectım..ama dedım ya hep usuttun dıkkat et tarzı melun melun tarzı tavsıyeler

İnternetten kendi kendinize teşhis koyarsanız 3 ay sonra öleceğinize bile karar verebilirsiniz.

Size komik bir olay anlatayım;

Bir gün eşim şehir dışında ve ben 2 çocukla evde yanlızım.
Oğlum gece çok ateşlendi ,kendim düşürmeye çalıştım .Sbah kreş öğretmenini aradım,sınıfta 3 çocuğun kabakulak olduğunu söyledi.
Ben panik halde teşhisi koydum,oğlum kabakulak olmuştu
Belirtiler ateşten sonra çıkacaktı.
Bu arada kızımda küçük bebek daha ikisiyle birlikte doktora gidemem diye eşimi bekliyorum.
İnternetten kabakulağı araştırıyorum.
Ardından şiddetli bir kabızlık ve karın ağrısı başladı oğlumda.
İnternet kabakulakla beraber bu belirtilerin pankreas iltihaplanması olduğunu çok tehlikeli olduğunu yazıyor.
Hemen doktor bir arkadaşımı aradım ama paniğimi görmelisin.
Geldi sağolsun ,çocuğu muayene etti.
Ben internetten okuduklarımla kesin teşhisleri koyduğum için korkunç paniğim,dolayısıyla arkadaşımda benim halimden korkup çok ciddi birşey olduğunu düşündü.
Kabakulak yok ama heralde bu çocuk bağırsak düğümlenmesi yaşıyor dedi.
Ben bayılmışım
Ambulans çağırıp bizi hastaneye götürdü
Filmler,tahliller,muayeneler yapıldı.
Basit bir grip başlangıcı ve kabızlık sorunu olduğunu öğrendim oğlumun

O gün bugündür internetten teşhis koymayı yasakladı eşim bana

ahh cnm ne devleti özeller bile artık bakmıyor.adam özel muayenesınde soy agacına kadar arastırıyor.devlete Allah dusurmesın cnm.kesınlıkle kapsamlı baktır.bende cok korkuyorum...

Son durumları buraya yazarsan sevinirim merak ettim.. :26: Birde göğüste akıntı falan var mı?

doktorun gözden kaçırdığı bir yara büyümüş de olabilir..dediğim gibi en iyi sonucu doktorun verecektir canım sana.. ben de kızıma 4. ay hamile kalmıştım...bu arada saraçoğlunun sürekli söylediği bi bitki var.. civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi..rahim kaslarını inanılmaz güçlendiriyormuş.. onları da deneyebilirsin sonra

rahmin tersliğinde de böyle şeyler olabiliyor bende de arada olmuştu bir kaç sefer çünkü rahmim ters.
ilişki sırasında bazı zamanlar çok acı hissederim hatta acıyacak diye günlerce ilişkiye giremediğimi bilirim. adetlerim de çok sancılı gelir.
belki bunla alakalıdır. yine de kontrollerini eksik etme..
bazılarında da et beni gibi şeyler oluyormuş onlarda kanama yapıyor kayınvalidemden biliyorum

o da ıyıymıs cnm .. ama annelık olayı devreye gırınce panık ıkı kat artıyor..kesınlıkle internette basıt grıbı kanser dıye anlatıyorlar.ama işte doktorlara gıdıp bsy de soylenmeyınce 'e barı yasayandan tecrube edıneyım' dıyor ınsan..

kesınlıkle bsyler gözden kaçtı emınım.yazılanlara bakıyorum sebebsız degılmıs bu agrılar kanamalar.ama bsyler de bulunmayınca delırıyor ınsan.cıvan percemını bende duydum.tedavıden sonra denıcem.ve rahım agzı kanserı asısını kesınlıkle nolursa olsun vurulucam.tabı gec kalmadıysam

ah canım yaa benim eşimin halasında da aynısı oldu
kadınınn göğüs ucu yara ve iltihap akıyormuş doktor doktor gezmiş ve merhem verip göndermişler süreklii en son izmirde doktorlar bulmuş hastalığınıı
göğüs kanseri çıktı oda ve bütünn vücuduna yayılmışş hastalık ortaya çıkana kadarr
ve bu kadın kocasını kanserden kaybetti ve kırkı çıkmadan kendininde kanser olduğunu öğrendii

evet cnm sureklı agrı hıssedıyorum.artık rol yapıyorum resmen acı ceke ceke ,işkence halıne geldi...onu da sorayım doktora.kafasını sokucam ıyı baak be adam dıye!! yok yanı nasıl bsyın yok dıyorlar anlamıyorum

ayyy çok iyi anlıyorum özellikle zevk almadığın dönemler daha çok acır.o yüzden ayıptır söylemesi senin önce gevşemen lazım.
sen kuru kaldığın için ve acıyor diye kastığın tahriş oluyor kanıyor.
iyi bir doktora görün anlat her şeyi . geçmiş olsun birşey çıkmaz inşallah.

yok cnm benım ıslanma sorunum yok.yanı basında zevk alıyorum sonra başlıyor o ıgrenc agrı.tum sevkım kacıyor.doktora anlatmıstım.ıslanma sorunum da yok ..başka bı bıt yenıgı var yani

İki adet arasındaki agri yumurtlama agrisi olabilir. Benimde yumurtlama tarihimde acayip agrim olur, bacaklarima kadar agrir. Ama kan gelme olayini bilemicem.

Doktorundan kolposkopi iste
Rahim ağzında şekil değiştiren CIN1, CIN2, CIN3 diye tabir edilen hücreler olabilir
Bende tespit edildi ve rahim ağzım alındı
Başka bir doktora da gidebilirsin
Uzun zamandır devam eden bir durum, doktorun gözünden kaçan bir şey olabilir, başka bir doktordan görüş al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…