çok korkuyorum şuan :( bunu yaşayan akıl versın bana nolur

yok cnm ıslanma olmadan ılıskıye gırmedım hıc.

ya bu arada burda seni öldüren arkadaşlara da teessüf ederim ya böyle durumlarda insanın azıcık beyni kalıyor onu da şu arkadaşım şöyle oldu böyle oldu bak bi tanıdığım sen gibiydi öldü diyerek alıyosunuz vallahi hayranım size ...

Evet İstanbul'dayım. Zeytinburnunu bilir misin bilmiyorum ama orada Avrasya Hastanesi var. Kadın Doğum Uzmanı Tamer Sözen'e gittim ağrılarımın sebebini o buldu. Aynen öyle kasık bölgesinde, kalça kısmında ve bel kemiğinin kalça yakın yerinde felaket ağrım vardı. Bazen çok zor teşhis koyulabiliyor. Çikolata kisti döneminde karın duvarının altında ele gelen sağ ve sol taraflı iki tane kistim vardı. O zaman 2 ay boyunca hastanelerde süründüm resmen. Yetmedi özel muayenelerine gittim hatta çok iyi olduğunu duyduğum bir doktorun özel muayehanesine gittim o baktı rahim tertemiz herhangi bir sıkıntı yok kadın hastalıklarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de ilaç vereceğim küçülme olur zaten bu ilaçlarla kadın hastalığıyla ilgiliyse demişti. 1 hafta o ilaçları kullandım. Kendim fark ediyordum zaten hiçbir küçülme olmadığını aksine ilaçlar bende sürekli istifrar etmeme sebep oldu aradım kullanmak zorundasın kesme ilaçları dedi bir hafta öldüm bittim resmen ilaçlar yüzünden. 1 hafta sonra gittim hiçbir küçülme olmamış kadın hastalıklarıyla ilgili değil üzgünüm ama seni genel cerraha yönlendireceğim maddi imkanın el veriyorsa buraya yakın bir genel cerrahi uzmanı arkadaşımın muayenehanesi var oraya yönlendireyim dedi ve ekledi yüksek ihtimalle lenfomasın dedi. Beynimden vuruldum. Hemen diğer doktoru aradı hasta gönderiyorum dedi soluğu genel cerrahın yanında aldım. Kasık bölgeme, boyun ve koltuk altı bölgemi muayene etti. Evet kasık bölgende sağ ve solda kitleler var ele geliyor ama boyun ya da koltuk altı bölgende bir şey yok sen %90 endometriozis hastasısın lenfoma olma ihtimalin % 10 dedi biraz rahatladım. (Kadın doğum uzmanının koyması gereken teşhisi genel cerrah koydu). Beni devlet hastanesinde çalışıyormuş oraya çağırdı ultrason yaptılar anlaşılamadı sonra biyopsiye karar verdiler biyopsi yapıldı ve teşhis doğruydu endometriozis kistiydi. Karın bölgemde olduğu için kadın doğum doktoru sadece rahime odaklandı ve rahim temiz olması mümkün değil dedi.

yok cnm ıslanma olmadan ılıskıye gırmedım hıc.

canım sen içini ferah tut ben de geçen hafta doktora gittim midem ağrıyo diye idrar tahlili yaptım idrarda kan çıktı benim de gözle görülür kanaman var mı dedi yok dedim idrarda kan kesinlikle olmaması gerekiyomuş ya böbrek taşı düşürüyosun ya da idrar yollarında enfeksiyon var dedi..aklına hemen kanser filan getirme hastaneye gittiğinde de böbreklerine filan da baktır derim ben...umarım hiçç bişey yoktur..

aynen öyle ya azıcık ferahlık vermek lazım böyle durumlarda..

aynısı bende de çıktı çok korkuttular bende karın çevresinde ağrı da var iltihap muhtemelen orucu atlatayım bi soğan kürü yapıp tekrar gdip tahlil verecem bende..

lenfoma bile dedıler yani Allah korumuş senı.naısl da korkutuyorlar ınsanları ya..! Allah razı olsun arkadasım senden..oyle guzel anlattın ki... zeytınburnu bana çok yakın.bende şimdi surp pirgic ermenı hastanesı yakup çilingir'e aldım doktorum o cunku.sadece ondan sımır testı ıstıcem..ve bu dedıgın doktora gıdeyım o zman..cunkı dedıgıne gore tek o çözmüş.adetıme 4 gun var.kımısı adetten sonra bakarım dıyor.bunun da oyle kuralları varmı?

aynısı bende de çıktı çok korkuttular bende karın çevresinde ağrı da var iltihap muhtemelen orucu atlatayım bi soğan kürü yapıp tekrar gdip tahlil verecem bende..

benim belirtiler de gebelik belirtileriyle aynı gibi inşallah hamileyimdir yaa

evet canlarım ya oyle korkutmak olmaz.3 aylık omrun kaldı gıbı konusuyorlar ınsanlarla..benım de mıdemde reflu vardı.mıde kanserı muamelesı gordum kaç ay ...

sogan kurunu denedım.3 gun serum yedım.dedıgım gıbı refluyum oyle kurler benı mahvedıyor..umarım senın de bsyın cıkmaz cnm

ya deme be tüh bende reflü ve gastrit var sıkıntı o zaman...antibiyotik kullandım ama geçmedi gibi bende soğan kürünü deneyeyim demiştim..birde internetten gilaburu diye bir meyve var suyunu içiyosun onu sipariş ettim iyi geliyomuş olmadı onla devam edeyim..

benim belirtiler de gebelik belirtileriyle aynı gibi inşallah hamileyimdir yaa

canım ben 28 mayısta kürtaj oldum kalbi durduğu için...Allah isteyen bizlere tez zamanda versin inşallah ama benim bu sıkıntılarım kürtajdan sonra oldu nerdeyse iki ay doldu boğazımda bir enfeksiyon rahimde bir enfeksiyon geçmedi gitti..sağlıcakla olsun inşallah..

ılk gun bır kere aç olarak dnee.agrırsa hemen bırak.ben ınatla ıctım cunku.umarım sende şifa olur

Hayır yok hatta ben dedim böyle böyle ilk gittiğim doktor adetin bittikten sonra gel kistine bakalım demişti diye. Ne alakası var kist varsa vardır yoksa yoktur kistin adetin öncesi ya da sonrası olmaz yumurtlama kisti varsa onu zaten anlayabilir doktor onun dışındaki kistler adet öncesi de görünür adet sonrasıda demişti. Evet hatta bana lenfoma olma ihtimalin çok yüksek diyen tek doktorda biri direkt kapıyı kapatın konuşalım dedi ve bana lenfomasınız biyopsi yapılacak ama tahlil sonuçlarınızda kan değerleriniz çok yüksek buna hazırlıklı olun diye sizinle özel konuşmak istedim maalesef son evre olma ihtimaliniz de çok yüksek dedi adam yüzüme baka baka düşünsenize o psikolojiyi kendimden geçtim kızım henüz 4 yaşındaydı ve ben geceleri kızıma bakıp ağlıyordum. Ameliyat sonrasında da kabus bitmedi tabii bu seferde 2. kez anne olmanız mümkün değil dediler. Hatta rapor vericez belki tüp bebek yapmak isterseniz raporunuz olmak zorunda normal yolla hamile kalamazsınız çnükü dedi. Eşim hayır rapor filan istemiyoruz zaten eşim 2 aydır neler çekiyor bir kızımız var 2. çocuğumuz olmasada sorun değil Allah kızımıza uzun ömür versin eşim daha fazlasını kaldıramaz artık yeterince hırpalandı dedi. Ve ben ameliyatımdan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım. Doktorlar bu seferde bunun mucize olduğunu söylediler. Hatta 4 aylık olana kadar almak istediler çocuğumu yeni ameliyat oldu annenin riski var dediler ikna edemediler sonra çocuğun sakat olma ihtimali çok yüksek zaten düşer düşmezse de yüksek ihtimalle engelli olarak dünyaya gelecek dediler. Eşime imza ver alalım annenin psikolojisi iyi değil anlamak istemiyor dediler. Ama ben rüyamda görmüştüm gayet sağlıklı bir erkek çocuğum oluyordu. Eşime o imzayı verirsen seni hayat boyu affetmem doktorlara kalsa bu çocuğun olmasıda imkansızdı. Rabbim onu bana layık görüp verdi ne olursa olsun bu çocuğu doğurmak istiyorum ayrıca da anneler hisseder benim oğlum çok sağlıklı dedim ki o dönemdi cinsiyeti belli bile değildi. Oğlum şimdi 5 yaşında ve gayet sağlıklı bir çocuk.

gilaboru suyu böbreklerini çok çalıştırır eğer taş varsa bi an evvel atmanı sağlar ama yoksa böbrek ağrısı yapar canım...Kayseriliyim gilaboru da kayseri meyvesi ayıptır söylemesi

gilaboru suyu böbreklerini çok çalıştırır eğer taş varsa bi an evvel atmanı sağlar ama yoksa böbrek ağrısı yapar canım...Kayseriliyim gilaboru da kayseri meyvesi ayıptır söylemesi

hastanın ayağına doktoru geldi hay Allah senden razı olsun canım çürük kokuyor asitli bir tadı var beni kandırmadılar dimi internetten siparişi verdim kargoyla geldi 55 liraya..valla bozuksa üzülürüm..

hastanın ayağına doktoru geldi hay Allah senden razı olsun canım çürük kokuyor asitli bir tadı var beni kandırmadılar dimi internetten siparişi verdim kargoyla geldi 55 liraya..valla bozuksa üzülürüm..

55 lira mıııı canım asitli bi meyve ama çürük kokmaz kokusu çok güzel olur ben çok severim 5 kiloluk bidonlar 20 liraya filan satılıyor burda..iade imkanın varsa geri gönder bence

55 lira mıııı canım asitli bi meyve ama çürük kokmaz kokusu çok güzel olur ben çok severim 5 kiloluk bidonlar 20 liraya filan satılıyor burda..iade imkanın varsa geri gönder bence

tadı asitli kokusu biraz çürümüş üzüm gibi 10 lt 55 liraya aldım meyvelerin bazıları ezilmiş ve sarı adamı aradım gilaburu böyle olur diyip suratıma kapattı...oysa tv de kıpkırmızı görmüştüm bilemedim..dün yaptım sahurda içtik birer bardak eşimle..tadı iyi kokusu fena sadece ve asitli zaten asitide normalmiş..neyse bundan sonra gilaburu istediğimde senle irtibata geçeyim ben

çok afedersın de oha yaa !!! o doktoru dava ettınmı??? senı oyle ıyı anlıyorum kı cnm.aklıma takılan su; kan değerlerim yuksekti dedin.yani kanser belırtılerınde kan degerlerı dusuk olur.çok ılgınc ki 20 gun once kasık agrısıyla acıle kaldırıldıgımda kan degerlerıme bakıldı.taş mı dusuruyorum dıye.kan degerlerım oldugundan yuksek kansızlık yok denıldı.aklıma takıldı sımdı:18: dusuk mu olunca lenfoma yuksek mı.

evet ben gönderirim gilaboru kıpkırmızı olur canım böbrek taşın varsa iç yoksa abartmadan iç böbrekleri biraz çalıştırıyo da sağlam adamı hasta ediyo fazla içersen :)

evet ben gönderirim gilaboru kıpkırmızı olur canım böbrek taşın varsa iç yoksa abartmadan iç böbrekleri biraz çalıştırıyo da sağlam adamı hasta ediyo fazla içersen :)

tamam canıma arkadaşın konusunu gasp ettik hakkını helal etsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…