• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum.. Kizim :(

Mavis54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
5
2
1
44
Merhaba,

ben 43 yasindayim iki cocugum (Oglum 14, Kizim 19) var.
11 snene önce bosandim. Cocuklarimi tek büyüttüm. Calisan bi anneyim.
Cok zorlu süreclerden gectim. Ama su anki sorunum baska, büyük sikintim var.

Kizim 19 yasinda cok asi ve dedigim dedik bi kizdi herzaman, Basina buyruk ve bisey dendigine agresiflesen ve evden cikip giden.

Su anda bi bankada staj görüyor yani meslegeni bitirmesine 5 ay kaldi.

1 ay önce eskie simin ailesinden biri bi kaza gecirdi ve kizim arkadas ortamindan bu genci hastaneden hic yanliz birakmadi.
Ben ne kadar kizim o aileye dikkat et desende dinlemedi ve simdi gizlice babasinin da düsman oldugu bi ailenin ogluyla görüsüyor.
Iphone da takip edebildigimi bilmedigi icin rahatlikla yalan söylüor. arkadasimlaydim, onda kaldim gibi ves.
Ama ben görüyorumki orda oldugunu.. :(

Güzzelikle konusuyorum tersliyor. Üzülüyorum kiziyorum kapiyi carpip cikiyor.
Ne yapacagimi sasirdim. Hayatini batiracak farkinda degil.
Yardimci olurmusunuz.. Bi akil verin

Babasi hayatinizda mi?
Babanin neden dusman oldugu bir aile var?
Niye hayati batsin 19 yasinda bir kizin flortu olmasi cok normal?
Kiziyla bagi malesef cok kötü. Bu yüzdende kizimin asiri öfkesi var hayata karsi.
Babasinin amca kizi ve sülalesiyle büyük husumetleri olmus. 2 sene önce hastanelik edilene dövdürmüsler onu.

Bu gencte onlarin oglu.

Hayati batsin su manada diyorum. Aile yapiylari copk farkli. Ben cocuklarimi düzgün yetistirmek icin 11 yildir kendimi addaim.
Düzgün insanlar degiller. Ysadimiz bu yerde kime sorsaniz yaka silker onlardan.
O genci kendim tanimiyorum. Kizim o öyle degil anne diyor. Ama o yasta biliyoruz hersey cok farkli gözüküyor. Cogugun cok kavgaci biri oldugunu ve madde kullandigini da duydum.
Caresizim.

Kizimin üstüne su an gitsem bikliyorumki kapiyi carpar gider :(

Tedirginliğinizi anlıyorum. Ben de 19 yaşında çok asi agresif bir kızdım, ee tabi çok yanlışlar yaptım🙂Zamanla olgunlaşacaktır, emin olun. Hata yaparsa da bir gün bunu anlayacaktır. Çünkü şuan ne kadar çok üzerinize giderseniz sizden o kadar kaçacak. Kendimden biliyorum.
Yanında olduğunuzu hissetsin ama üzerine çok gitmeyin

Şu an ne deseniz geri teper, bence hiç açmayın o konuları. Kendi zaman içinde uzaklaşır diye düşünüyorum. Gençken herkes asi, sonra başlarına gelenlerden ders alıp duruluyorlar. Siz sadece desteğinizi esirgemeyin.

Şu an ne deseniz geri teper, bence hiç açmayın o konuları. Kendi zaman içinde uzaklaşır diye düşünüyorum. Gençken herkes asi, sonra başlarına gelenlerden ders alıp duruluyorlar. Siz sadece desteğinizi esirgemeyin.
öyle tabikide ama benim korkum suki. Su anki bu boslukta verdigi kararla cok mutsuz olucak. Cevremde duyulmus bile yakinda ....yi istemeye gidicez diye anlatiyorlarmis. (yani o aile)

Ya kizim böyle bi adim atarsa naparim ben :(
Nasil dogruyu yanlisi görmesini saglayabilirim. Bi anda aramiza duvarlar ördü.

Siz hayır dedikçe inada bindirir biraz sakin kalmaya çalışın kızınızla daha çok plan yapın birlikde vakit geçirmek için uğraşın.Mesela ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin birlikde kahve içmeye gidelim vs sürekli planlar yaparak biraz o ortamdan uzaklaştırmaya çalışın.Gercekten anne baba olmak çok zor bu devirde daha da zor Allah yardımcınız olsun

Kiziyla bagi malesef cok kötü. Bu yüzdende kizimin asiri öfkesi var hayata karsi.
Babasinin amca kizi ve sülalesiyle büyük husumetleri olmus. 2 sene önce hastanelik edilene dövdürmüsler onu.

Bu gencte onlarin oglu.

Hayati batsin su manada diyorum. Aile yapiylari copk farkli. Ben cocuklarimi düzgün yetistirmek icin 11 yildir kendimi addaim.
Düzgün insanlar degiller. Ysadimiz bu yerde kime sorsaniz yaka silker onlardan.
O genci kendim tanimiyorum. Kizim o öyle degil anne diyor. Ama o yasta biliyoruz hersey cok farkli gözüküyor. Cogugun cok kavgaci biri oldugunu ve madde kullandigini da duydum.
Caresizim.

Kizimin üstüne su an gitsem bikliyorumki kapiyi carpar gider :KK43:
Kızınız babasına inat gidip o oğlana çatmış. Sakın gitmeyin üstüne. Uzaktan izleyin. Bırakın bişeyleri kendi görsün. Başına iş alacağı zaman devreye girersiniz. Zamansız bir ters hareketinizde her şey mahvolur.

öyle tabikide ama benim korkum suki. Su anki bu boslukta verdigi kararla cok mutsuz olucak. Cevremde duyulmus bile yakinda ....yi istemeye gidicez diye anlatiyorlarmis. (yani o aile)

Ya kizim böyle bi adim atarsa naparim ben :KK43:
Nasil dogruyu yanlisi görmesini saglayabilirim. Bi anda aramiza duvarlar ördü.

Kanlı bıçaklı olan taraf baba tarafı değil mi? Gider baba tarafına söylersiniz onlar da kavga eder, birbirlerine girerler muhtemelen diğer aile de istemez zaten. Bçylece olayı baba tarafına ve diğer aile tarafına atar, siz de sıyrılırsınız. En azından babası bir işe yaramış olur.

Kanlı bıçaklı olan taraf baba tarafı değil mi? Gider baba tarafına söylersiniz onlar da kavga eder, birbirlerine girerler muhtemelen diğer aile de istemez zaten. Bçylece olayı baba tarafına ve diğer aile tarafına atar, siz de sıyrılırsınız. En azından babası bir işe yaramış olur.
onuda düsündüm.
ama zaten olayda bu ya. Bak kizini biz aldik diye bi galibiyetlik saglamyaa calisiyor büyük ihtimal. ve benim kizim bu durumlari bildigi halde hic umursamiyor.
Ben kontaga girdigini ögrendigimde konustum kizimla. Nasil insanlar olduklarini anlattim. Sirf babandan nefret ettikleri icin sana yanasiyorlar belkide dedim.
Oda anne ben aptal degilim ne yapabilrler bana diyor. Bilmiyor kuzum.

Nerden bulasti onlara ya.. :(

onuda düsündüm.
ama zaten olayda bu ya. Bak kizini biz aldik diye bi galibiyetlik saglamyaa calisiyor büyük ihtimal. ve benim kizim bu durumlari bildigi halde hic umursamiyor.
Ben kontaga girdigini ögrendigimde konustum kizimla. Nasil insanlar olduklarini anlattim. Sirf babandan nefret ettikleri icin sana yanasiyorlar belkide dedim.

Nerden bulasti onlara ya.. :KK43:

Uzaklaşırsa muhtemelen aklından çıkar, bir de çocuğun kelek yerleri ortaya az biraz çıkar. Nerde yaşıyorsunuz, kız bankacı olacak demişsiniz , başka şehre gitme durumu olabilir mi?

Ne kadar doğru bir yol bilmiyorum ama kızınızın ilişkisinin arkasında olduğunu gösterseniz sizi süreçten mahrum etmez. El birliği ile ailenin kötü niyetli olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz bu şekilde. Kendisi kötü niyeti fark ederse kendisi yol verir. Dik kafalı kişileri böyle manipüle ediyorum 🙈

Doğru eş seçimi ile ilgili dinleyebileceği birilerinin videolarını izleyip ona madde madde sunabilirsiniz. İzleyecek potansiyeldeyse ona izlettirin. İlla ailenin kötü olmasına gerek yok.

Uyuşturucuyu bir kere bile kullanmışsa yine başlayabileceğini de anlatın. Aslında lafını dinleyebileceği biri varsa dizginleyebilir. Siz dedikçe aksini yapabilir de.

Babasından nefret ediyorsa babanın düşmanları, şusu busu diye lafını da etmeyin. Babasını delirtmek için bile yanlış işlere girişebilir.

onuda düsündüm.

Nerden bulasti onlara ya.. :KK43:
kızın babasıyla konus haberi bilsin sen basa cıkamadın babasına söylemeyecegine o kadar emin ki bu rahatlık davranısları var. Erkek arkadaşı olabilir bari secimleri yanlıs yapmasın ya uyusturucu icen biriyle ne işi var kendi kullanıyor mu?

Bence tamam sevgili ol ama evlilik için yaşın çok küçük diyin en azından ters tepmez o süreçte de ayrılırlar belki

Zorlamayın karşı çıkmayın ufak ufak eleştirin kızınızın yanında olun Allah ayirsin inşallah bir an önce.Dilerim gönlünüz ferahlar bir an önce .İnşallah kızınızı aldatır falan .Anneler bilir sizi o kadar iyi anliyorumki

Back