- 15 Şubat 2025
- 30
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
Belki içten içe çoğu konuda konuşmak için kendinizi dolu görmüyosunuzdur. İlginizi çeken bir iki konuda ciddi bilgi edinecek şekilde okuma ve izleme yapın derim ben. Anlatacağınız şey oldukça ve anlatacaklarınızın doğruluğuna güvendikçe daha açıkça konuşabilecek duruma gelirsiniz.Arkadaşlar ben erkeklere karşı olsun, kadınlara karşı olsun çok çekingen davranıyorum hep. Hep bi içimde korku duygusu var ve dışarı yansıtıyorum bunu. Ve kötü muamele görüyorum genelde. Bunu nasıl düzeltirim. Ve siz dışarda benim gibi birine nasıl davranırdınız
Oldu yani çok kezKötü muameleden kastınız nedir. Çekingensiniz diye sizi eziyorlar mı?
Var yurtta kalıyorum oda arkadaşlarım var ama onun dışında okulda hiç yok meselaKonustukca ozguveninizi arttirdikca bunu yenebilirsiniz. Kisisel gelisim kitaplari okuyun. Arkadasiniz yok mu?
Aynen sonda yazdıklarınız oluyoBelki içten içe çoğu konuda konuşmak için kendinizi dolu görmüyosunuzdur. İlginizi çeken bir iki konuda ciddi bilgi edinecek şekilde okuma ve izleme yapın derim ben. Anlatacağınız şey oldukça ve anlatacaklarınızın doğruluğuna güvendikçe daha açıkça konuşabilecek duruma gelirsiniz.
Aynı zamanda insanı çekingen gösteren beden dili ifadeleri var. Beden dili videolarını izleyerek, hayatınızda bunları çalışarak çekingen ifadeleri azaltmaya çalışabilirsiniz. Bilincinize bu jest ve mimiklere dikkat etmeyi öğrettiğinizde tavrınız eskisi kadar çekingen gözükmeyecek.
Bu bir bütün. Bunu bir sorun olarak gördüğünüzde çözmeniz daha kolay olacak. Yalnızca bütünsel davranın.
Malesef insanlık doğası olarak çekingen insanların üstüne daha fazla gitmek hak görülüyor. Daha az söz hakkı vermek, anlattıklarını ciddiye almamak cabası. Bi çok konuda daha az imkan sunmak da çok görülüyor tabii.
Ben yorumlarınızı okuyunca çok üzüldüm. Şu an bize bile kısa cevaplar veriyorsunuz. Müsadenizle samimi konuşacağım. Sanki millet çok mu bilgili kültürlü kız. Konuş gitsin. Bak üniversiteye gidiyorsun oradaki herkes seninle hemen hemen aynı düzeyde. Az kendine gel. Millet kim oluyo da seni ezecek. Sessiz olanı ezmeye meyilli oluyor insanlar ne yazık ki. Biraz yırtık ol.Oldu yani çok kez
Ne diyebilirim kiAy konuyla alakasız belki niyeyse ben sizin erkek olduğunuzu düşündüm. His
Küçüklükten beri böyleyim yani ama çok rahatsız edici gelmeye başladı . Nerden başlıcam karar veremiyorum bari güzel olsaydım diyorumBen yorumlarınızı okuyunca çok üzüldüm. Şu an bize bile kısa cevaplar veriyorsunuz. Müsadenizle samimi konuşacağım. Sanki millet çok mu bilgili kültürlü kız. Konuş gitsin. Bak üniversiteye gidiyorsun oradaki herkes seninle hemen hemen aynı düzeyde. Az kendine gel. Millet kim oluyo da seni ezecek. Sessiz olanı ezmeye meyilli oluyor insanlar ne yazık ki. Biraz yırtık ol.
Evet ailede de biraz baskılandım onu çok anlatmak istemiyorum . Kötü anılar bayaKonuştuğunuz kişilerin de sizden hiçbir farkınız olmadığını düşünün. Yaşınızı bilmiyorum ama genellikle çocuklukta baskilanan gergin ailelerle büyüyen insanlarda olur.
Eminim güzelsindir. Bence kendini sevmekle başla.Küçüklükten beri böyleyim yani ama çok rahatsız edici gelmeye başladı . Nerden başlıcam karar veremiyorum bari güzel olsaydım diyorum
Hep mi böyleydin ?Arkadaşlar ben erkeklere karşı olsun, kadınlara karşı olsun çok çekingen davranıyorum hep. Hep bi içimde korku duygusu var ve dışarı yansıtıyorum bunu. Ve kötü muamele görüyorum genelde. Bunu nasıl düzeltirim. Ve siz dışarda benim gibi birine nasıl davranırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?