Cok korkağım

2 tane cocuğum var.Azerbaycandan Türkiyeye gelin geldim 6 sene önce .evet kılıfınagöre hareket etmeye çalışıyorum.
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim ne diyim çok zor böyle hayatin içinde yaşamak.sen annesin akıllıca davran cocukalrini ve kendini hep koru sakın yanlış şeyler dusunme yavruların için yada ve kendinize onalrida kurtar

Size yardımcı olmayı o kadar isterim ki şimdi desemki kadın sığınma evine gidin. Ben oralardaki şartlar hakkında bilgi sahibi değilim. Şimdiki hayatınızdan daha mı iyi olur yada kötü olur mu bilemem böyle bir riskte de giremem. Eş ve eş ailesi açık arayan insanlar gizlice para biriktir desem yamyam babanın önüne atarlar seni. Sadece Allah yardımcın olsun hamile halimle tek edebileceğim dua sana bu. İnşallah bu günleri güzel günlerle değiştirirsin.
Aminn ..cok teşekkür ederim güzel dileklerin için .inşAllah sağlıkla kucağına alrsn bebeğini

Bi kere kaçtm bu sefer kaçamam.bi yanlışlıkla dövmesine bakıyo darp raporu alp polise gitmeyim.onu düşündüm 😑 çünki eşim dayak atmayı pek sever
Offf çok üzüldüm ya , size dua edeceğim, Allah sizi kurtarsiz bu hayattan ama sakın vazgeçmeyin hep çabalayın elbet biter bu zulüm..

Halk eğitimden bir zanaat öğrenmeye çalışabilirsiniz dikiş nakış vs. Ve çocuk yapmayın zamanla inşallah bu insanlardan kurtulursunuz öncelikle bir şeyler öğrenin kendinize güveniniz gelsin bir şeyler üretip yapabildiğinizi gördükçe özgüveniniz de inşallah gelişir

Telefonundan kendisi birseyler yazıp ekran resmi vs alabilir. Belli mi olur .. telini kurcalarken dikkatli ol..aldatmişsin süsü bile verebilir. Çünkü niyeti zaten boşanmak gibi sanki... Allah yardımcın olsun..

Halk eğitimden bir zanaat öğrenmeye çalışabilirsiniz dikiş nakış vs. Ve çocuk yapmayın zamanla inşallah bu insanlardan kurtulursunuz öncelikle bir şeyler öğrenin kendinize güveniniz gelsin bir şeyler üretip yapabildiğinizi gördükçe özgüveniniz de inşallah gelişir
İnşallah

Telefonundan kendisi birseyler yazıp ekran resmi vs alabilir. Belli mi olur .. telini kurcalarken dikkatli ol..aldatmişsin süsü bile verebilir. Çünkü niyeti zaten boşanmak gibi sanki... Allah yardımcın olsun..
Zaten boşanma lafını annesi duyunca "her kesden nefret ediyon da nefret etmediğin birisimi var yoksa " yani birisinimi seviyosun diye ima etti.iftira atma dedim yani bunu bile ima ettiler

2 tane cocuğum var.Azerbaycandan Türkiyeye gelin geldim 6 sene önce .evet kılıfınagöre hareket etmeye çalışıyorum

Ay allah aşkına taa Azerbaycandan gelip Türk erkeğinde ne buldun da evlendin ? Bir de dayakçıymış tam nefretlik pislik. Böylelerinin gücü anca kadına çocuğa yeter. Kendilerinden güçlü birine rastladıklarında enikten de bir farkı olmaz. İnanılmaz sinirlendim bulmuş babasının bile destek olmadığı kızcağızı hayatını zehir etmeye yemin etmiş. Para biriktirmeye devam et, fırsatını bulduğun gibi kurtar kendini. Ve lütfen üçüncüye hamile kalmamaya çalış. Zorluyor demişsin gizlice korunabilirsin.

Ay allah aşkına taa Azerbaycandan gelip Türk erkeğinde ne buldun da evlendin ? Bir de dayakçıymış tam nefretlik pislik. Böylelerinin gücü anca kadına çocuğa yeter. Kendilerinden güçlü birine rastladıklarında enikten de bir farkı olmaz. İnanılmaz sinirlendim bulmuş babasının bile destek olmadığı kızcağızı hayatını zehir etmeye yemin etmiş. Para biriktirmeye devam et, fırsatını bulduğun gibi kurtar kendini. Ve lütfen üçüncüye hamile kalmamaya çalış. Zorluyor demişsin gizlice korunabilirsin.
İnan ki 2hafta da eşimi gördüm, nişanlandım,evlendim.ara bulucu vasıtasıyla evlendik .evet biriktirmeye devam ediyorum ...yok hamilelik meselesi yok kendisi de istemiyor şu durumda

X