• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama cok komık bişi yaptım:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: ay kırk yıl düşünsem ruju saça sürmek aklıma gelmezkaydirigubbakcemile3
eline sağlık nediyelim..yıkıyınca kolay çıkar heraldefisfisfis

bunu bende saç uçlarıma denemiştim gecen sene pembeyi saçlarımda koyu sarı gibi bi renk oldugu için güzel durmuştu arkadaşıma gittigimde boyattın mı kız sen napptın demiştii :)) çok süper olmuş sekerim

Son düzenleme:
güzelim senin saçlarin yanmadimi zaten resimdede çok belli yandiği kusura bakma kötü duruyo birak böyle şeyler sürmeyi saçina bakim yap biran önce sonra çok üzülürsün..

Evet, saçlarına bakım yapsan daha iyi olur. Oyuncak bebeklerin selüloz saçları gibi duruyor. Daha fazla mahvetmezsen daha iyi olur senin için.

Çok değişik bi fikir olmuş fisfisfis
Olmuşta onu nasıl temizliceksin saçından ben kendimi pis hissederim öyle :roflol:

gerçekten yaratıcılığına hayran kaldım canım. saçına maskara rimel tarzı şeylerin sürüldüğünü biliyorum duymuştum da ruju ilk kez görüyorum:)
hoşuna gittiyse memnunsan ne güzel:)

hee unuttum soylemeyi çok iyi hatırlıorum 6. sınıfta saçcımın önüne arkadşımla turuncu oje sürmüştük ay allahım hala gülesim geliyor yaa ojede pasteldi hatta tutuncu bi ton aseton yapmıştık saçım berbattı resmen annem kesmek zorunda kalmıştı saçımın önüne 5-6 teline yapmıştık zaten çok komıktı yaa :roflol::roflol:

kızlar cok teskürler ederım yenı icatlarımla sizi memnun edıceım:D

bence guzel olmamis yani sanki kan gibi duruyor ben beyenmedim madem desiklik istiyorsun ozaman aralarina renkli takma sac var daha gzel durur

açıkçası ben de pek hoşlanmadım canım, ama önemli olan senin zevkine uyması tabi...

bana da pek hitap etmedi ama sen çok memnun kalmışsın anlaşılan hihoyyyt

:D saol herkesın kendı zevkı bn ucuk kacık seylerı severm

Back