Bisküvi - Kurabiye Tarifi Cok Kolay Un Kurabiyesi Deneyin-Resimli

Malen

Hadi gel bebegim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
736
0
44
Cok Basit Bir Islem yaptim test ettim lezzetli pratik..

Sizede tavsiye ediyorum Buyrun Baslayalim...

Malzemeler
250 gr margarin
1 su bardağı pudra şekeri
3 su bardağı un
1 paket vanilya

Hazırlanışı :
El harereti ile yumuşatılan margarine pudra şekeri ilave edilerek karıştırılır.Un ve vanilyada eklenerek iyice yuğurulur.Ceviz büyüklüğünde toplar yapılarak tepsiye yerleştirilir.Fazla kızarmadan fırından alınır üzerine pudra şekeri veya tarçın ekilerek servis yapılır.Afiyet olsun.

cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoookcokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook.cokacimcoook

cok guzel tarıflerın takıp edıcem sureklı ama bunda k tozu yok mu malen

Evet ya benim de bir türlü olmuyor marg ve şekeri çok iyi çırpmama rağmen ortası hep sert oluyor

ellerine saglik canim bende hic tuturamiyordum hep yayiliyorlardi biskuvi gibi oluyorlardi seninkiler cok guzel gorunuyor libyana nin un kurabiyesi tarifini denedim super oldu simdi haftada bir onu yapiyorum

şu un kurabiyesini tutturamıyorum bi türlü

hahaha ben hepsini tutturamiyorum,ya firinda unutuyorum,ya cikartip uzerini acip birakiyorum kuruyor,hep biisyler oluyor,BI sey soracam siz kurabiyeyi bitirdikten sonra daha ilikken uzerini kapatiyormusunuz> benimlkiler kuruyor

olmadıı, fırındalar şu an çok yayıldı bunlar hatta birbirlerine yapıştı
neden olabilir??

resimdeki gibi olmadılar ,hiç kabarmadılar ,
kabartma tozu mu koyucaktım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…