Çok kolay normal doğum hikayem :))))

Gerçekten Maşallah sana Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin.. bende hamile kalmadan doğum olaylarına bakıyorum. Sizin gibi kolay doğum hikayelerini okudukça cesaret geliyor.. İnşallah bende keyifli bir doğum yaparımm ve sizin gibi buralarda paylaşırımm...

bende 28+2 hamişim normal doğum hiç düşünmedim hep epidural sezeryan olarak kendimi alıştırdım allah yardımcımız olsun ....

Tebrikederim sizi, darısı bana ve tüm hamilelerin başına inşallah böyle kolay ve ağrıszı normal doğum yapmak :) (amin) Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah, tüm hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız?

Sağolun iyi dilekleriniz için hamilelik çok önemli sağlıklı ve mutlu geçirmek bebeği çok etkiliyor umarım siz de sağlıklı rahat bir doğum yaparsınız ben doğumda 14 Kilo aldım On gün içinde On kilosu gitti şu anda bebeğim sekiz aylık hala dört Kilo fazlam var

biraz geç oldu ama canım allah bebeğini analı babalı büyütsün. bende normal doğum yaptım ve şiddetle tavsiye ediyorum. sonra hemen ayağa kalkıyorsunuz. sezeyrynda 1-2 gün ayağa kalkamayanlar var.

Keşke bende böyle bi doğum yapsaydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebenin su patlatması cok aci veriyo mu? Benim daha birinci sınıf bitti klinikten kaçıp kadindoguma iniyodum :) o kadar çok doğum izledim ki ilerde nasıl dogurucam diye korkmaya başladım valla

Aslında fazlasıyla aci verici bir işlem ama o anki sancilarla arada kayniyor :))

Aslında fazlasıyla aci verici bir işlem ama o anki sancilarla arada kayniyor :))

Ya bizim hastanede yarim saat uğraşıyorlardı patlatmak için içim çok kotu oluyordu bi de kadınların sesi de çıkmıyor korkudan midir nedir doktorlar bagiriyodu zaten. Keske herkesin kendi kendine patlasa yaa :)

Aaaahh keşke canim.zaten öyle olunca rahat oluyor.

ne kadar guzel allah hayırlı etsin bende 37*4 gundeyim bebegim erkek hicbi belirtim yok nası olçak bilmiyorum çok korkuyorum gun geçmiyo dogmaya niyeti yok sanki miyde yanması ğöğüs argısı hiç bişe yok ne kadar normal sizin bebeğiniz erkekmiydi

okurken gözlerim doldu resmen.
allah analı babalı büyütsün.
bize de böyle kolay doğum nasip etsin inş.

Arkadaslar hic bi zaman gec kalinmis diil bn 37. Haftaya kadar calistim izne cikinca da hep yurudum kocaman karinlada yurumek hic kolay olmuyo adim basi tuvalet ihtiyacim var gibi geliyodu.ama hep yuruyun.kolay bir dogum icin yurumek cok onemli 5.5 cnm acilmayla normal dogum yaptim Allah. Herkese kolay dogum yapmayi nasip etsin

Benimde ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle kızım 27 aylık şu anda 6 aylık hamileyim ilki normal doğum inşallah buda normal olur çok abartılacak ve efsaneler yazılacak bi durum yok benimde zor oldu diyemem kendi sancımla doğum yaptım akşam altı gibi hafif hafif başladı gece üçe kadar bi sıkıntı yoktu hafif vurup geçiyordu üç buçuk gibi evden çıkıp hastaneye gittik 3 cm açılmış doğum başlamış dedi yukarı doğumhaneye çıkana kadar 4 cm oldu biraz sıklaştı tabiki sancılar ama dayanılmayacak gibi asla değil özel oda falan tuttuk derken 6 cm oldu yani yatakta yatıp sancı çekmem iki saat anca olmuştur 9 gibi doğum başladı 20 geçe kızımız oldu son yarım saati çok sıklaşıyor sancılar ama Rabbim yardım ediyor bu bebişimizde inşallah normal olur korkmayın arkadaşlar bolca dua edin bide hareket edin işyerinde asansörü hiç kullanmadım işlerimi kendim yaptım hep birazda size bağlı bu durum aksi giden bi durum yoksa eğer bebeğin dönmemesi kanama yada suyun gelmesi gibi Rabbim yardım etsin tüm annişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…