- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kotu 1 durum amma eseblewmeyin kotu insan her yerde var .esas sizin sevginizdi .inwallah borclarinizi odersiniz .hayirlisiKızlar merhaba .önce ki konularda da yazmıştım kayınpederim eşimle küs.kp min bi arsası var çok değerli bi yerde ve bana ve ailemi senelerce satıp düğünü bu şekilde yapıcım dedi ve satmadı tabi ki hersey bizim üstümüze kaldı eşim ve benim aileme yani ve haliyle
Çok borca girdik.neyse şimdi kp kv mi hergün eşime arattıryo dava acsın diye(eşim avukat ve izale i suyu davası açılması gerekiyor avukat parası vermemek için) ayrıca da bize bu tarladan para verilmeyecek yani kullanılmış oluyoruz ve ben artık çok sinirleniyorum sen işine gelince konuşma evine kabul etme işine gelincede dava aç eşim de zor durum da acmak istemiyor çünkü asıl ihtiyacımız oldugunda açılmadı bu dava
Açmak istemiyor tabi ki gece gündüz kv arıyo eşimi durdurmuyorlar resmen kullanıyorlar eşimieşiniz ne düşünüyor ne diyor peki?
Açmak istemiyor tabi ki gece gündüz kv arıyo eşimi durdurmuyorlar resmen kullanıyorlar eşimi
yalnış anlaşıldı tarla satılınca eşimin payını vermicekler miras hakkı yaniParayı vermiycez mi dediler. Açmasa ne olacak gidip başka avukata kendisi açtırırır. Her avukat peşin para almıyor dava çözülünce verir parasını.
ani tabi ki hakkı var ama eşimi heryerde kötülüyorlar ondan avukat mı olur diyorlar ama şimdi kullanmaya çalışıyorlarKayınpederinizin yapmayacağı şeyleri vaad etmesi doğru değil tabi. Ama sizin düğün masraflarınızı karşılamak zorunda da değiller.
Eşinizin ailesine bu konuda yardımcı olup olmaması da onun vereceği bir karardır. Sonuçta anne babasının esiniz uzerinde, bu kadar basit bir yardımı esirgemeyecegi kadar hakkı vardır muhakkak. Ayrıca kayinpederiniz henüz sağ olduğuna göre pay almayı beklemek biraz aceleci davranmak gibi geldi bana.
T
ani tabi ki hakkı var ama eşimi heryerde kötülüyorlar ondan avukat mı olur diyorlar ama şimdi kullanmaya çalışıyorlar
Yok
yalnış anlaşıldı tarla satılınca eşimin payını vermicekler miras hakkı yani
Olmeden neyin hakkidir bu.verir vermez esinizde avukatmis keyfinize bakinYok
yalnış anlaşıldı tarla satılınca eşimin payını vermicekler miras hakkı yani
Eşim yasal mirasçı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?