• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kızgınım

Kızlar merhaba .önce ki konularda da yazmıştım kayınpederim eşimle küs.kp min bi arsası var çok değerli bi yerde ve bana ve ailemi senelerce satıp düğünü bu şekilde yapıcım dedi ve satmadı tabi ki hersey bizim üstümüze kaldı eşim ve benim aileme yani ve haliyle
Çok borca girdik.neyse şimdi kp kv mi hergün eşime arattıryo dava acsın diye(eşim avukat ve izale i suyu davası açılması gerekiyor avukat parası vermemek için) ayrıca da bize bu tarladan para verilmeyecek yani kullanılmış oluyoruz ve ben artık çok sinirleniyorum sen işine gelince konuşma evine kabul etme işine gelincede dava aç eşim de zor durum da acmak istemiyor çünkü asıl ihtiyacımız oldugunda açılmadı bu dava
Eşimin babasının da var tarla tapan valla eşim de ben de hiç karışmadık zaten memuruz vaktimiz de olmuyor ne düğünde ne ev kurmada 1 kuruş yardım da edilmedi canları sağolsun dedim şimdi kaynım ve enişteler tarlayla uğraşıp duruyorlar ama şundan eminim ki Allah gecinden versin kayınpederim vefat ettiğinde hepsi miras peşine düşecek evlerinde huzur kalmayacak çünkü saygı, sevgi yerini menfaate bırakacak, keşke siz de hiç karışmasaydınız :( :(

Kızlar tam ifade edemedim sanırım eşimi hiç sevmiyorlar ve onun başarısını etkileyecek konuşmalar yapıp eşimin iş almasını engelliyorlar yoksa tabi ki eşim çözecek bu sorunu başka bi avukat tabi ki tutmamaları gerek ama hem arkasından konuşuyorlar hem de başka avukat para isteyeceği için eşimi sıkıştırıyorlar

Böyle davranıyorlarsa tavırları çok üzücü. Ama siz yine de yardımcı olun, elbet karşılığını alırsınız.

Eşimin babasının da var tarla tapan valla eşim de ben de hiç karışmadık zaten memuruz vaktimiz de olmuyor ne düğünde ne ev kurmada 1 kuruş yardım da edilmedi canları sağolsun dedim şimdi kaynım ve enişteler tarlayla uğraşıp duruyorlar ama şundan eminim ki Allah gecinden versin kayınpederim vefat ettiğinde hepsi miras peşine düşecek evlerinde huzur kalmayacak çünkü saygı, sevgi yerini menfaate bırakacak, keşke siz de hiç karışmasaydınız :KK43: :KK43:
Canım karışmıyoruz zaten eşimin mesleğinden dolayı sürekli sıkıştırıyorlar

Kızlar merhaba .önce ki konularda da yazmıştım kayınpederim eşimle küs.kp min bi arsası var çok değerli bi yerde ve bana ve ailemi senelerce satıp düğünü bu şekilde yapıcım dedi ve satmadı tabi ki hersey bizim üstümüze kaldı eşim ve benim aileme yani ve haliyle
Çok borca girdik.neyse şimdi kp kv mi hergün eşime arattıryo dava acsın diye(eşim avukat ve izale i suyu davası açılması gerekiyor avukat parası vermemek için) ayrıca da bize bu tarladan para verilmeyecek yani kullanılmış oluyoruz ve ben artık çok sinirleniyorum sen işine gelince konuşma evine kabul etme işine gelincede dava aç eşim de zor durum da acmak istemiyor çünkü asıl ihtiyacımız oldugunda açılmadı bu dava

dediğine göre sadece sözde kalan bir şey eşin dava açsa ne ile savunucak kendini sözlü hiç bir şeyin hukukta yeri yok ayrıca satılsa bile hukuken eşine para vermek zorunda değil eğer kp ölse kardeşleri satıp para vermeseler haklı ama şuan dava açsada kazanamaz kii

Esin verir kararini bunu neden sen dert ediyorsun? Evlenirken yapilmayan yardimdan tut kp olunce gelecek olan mirasa kadar dert yaniyorsun? Esin davayi kabul bile etse anne babasi sonucta kararina saygi duyman gerekir sen mudahil olma onlar kendi aralarinda halletsin

Ben olsam ne tarladan gelecek parayi isterim, ne de bunu almalarina yardimci olurum. Para verecegiz de deseler yine yardimci olmam, eger oz ogullarina gercekten dedigin kadar kotu ve acimasiz davraniyorlarsa. Ha ama bu derece kotuluk yapiyorlarsa su an gorusmuyor olmaniz gerekirdi. Ben annedir, babadir ne yapsa da vs diyenlerden degilim, o yuzden keskin geliyor olabilir soylediklerim.

Sen yine de bu konuda karari esine birak. Nasil istiyorsa oyle yapsin, sen karisma. Ileride herhangi bir durumda esin tarafindan da suclanabilirsin, hic belli olmaz.

Eşim zaten görüşmüyor sadece bunu demek için arıyorlar eşim de sesleri çıkmasın diye belki açarım diyo ama çok huzursuz bana çok çektirdiler diyo anlamadım

Hiç mi birşeye karışmadılar yani takı takmadılar mı düğün salonu tutmadılar mı, hiç mi birşeyini karşılamadılar sanmıyorum o kadar olacağını arsa satılıp düğün mü yapılır ayrıca bir arsa ne kadar bir düğün parası ne kadar ki bir salona bakar yani. Neden bu arsaya bu kadar bel bağladınız siz eşinizi seviyor musunuz seviyorsunuz önemli olan kavuşmak aynı hayatı paylaşmak değil mi oğlu avukat iken elin avukatına mı gitsin yani babası boşu boşuna neymiş arsadan pay vermemiş de neden davayı görsünmüş bir evlat maddi karşılık bekleyerek mi babasına yardım eder daha adam yaşıyor bu ne mal telaşıdır yani bu adam o arsayı satıp evlatlarına parasını vermek zorunda değil ki. Hala yaşıyor ve parasını kendi kenarına koyabilir vefat ettiği zaman ne yaparsanız yaparsınız yani ayrıca sırf arsayı satmadı diye mi görüşmüyor babasıyla enteresan artı ailevi ilişkilerde maddiyata dayalı olmuş yazık..

Doracım ben diğer konularından ve topikden dolayı seni haklı buluyorum, bence bir anne baba gücü yettiğince çocuğunu evlendirmeli kimi 10 milyarlık düğün yapar kimi 100 o ölçü değil ama elinde varsa yardımcı olmalı bence. Geriye çekilmek biz okuttuk büyüttük demek biraz bana kültürümüze uymuyor gibi geliyor.. Çünkü bizimde elimizde ne varsa anne babamıza yardım gerekiyorsa onlarındır. Bir anne babanın görevi okutmakla bitmiyor bence ömür boyu sürüyor. Ayrıca senin annene babana da ayıp onlar nişanda düğünde çok emek ve para harcadılar. K.baban düğün lafını bile etmekten kaçındı siz nişanlıyken ailenin karşısında sen utandın bunları hatırlıyorum, sanki baban seni zorla vermek istiyormuş düğüne zorluyomuş gibi oldu. Bence bunu kendinize psikolojik yük olmaktan çıkarın davayı açsın hatta kazanınca desin benden avukat oluyormuş demek ki diye belki anlarlar sen fazla müdahil olma tavrınızı koruyun yine de ama açın gitsin davayı uğraşıp yıpratmayın kendinizi:KK51:.

Back